***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 4
Bratu Monica spune:
Aissa ai mai platit ceva la ridicarea pachetului,vama,taxe etc?
Ma reprofilez,dar nu termin nici cu LR-ul.
Monikka
aissa spune:
15000, cred ca legat de faptul ca era avizul din21 si eu m-am dus azi. Ca s-a uitat la data si mi-a zis cat am de plata.
Clau stiu ca e cadou dar ma intrebam daca nu tb sa fi primit deja avizul daca e deja de 3 zile in tara... Ma rog, vad eu cand o veni, insa ma rupe sa merg pana acolo, azi am luat-o pe alt traseu spre serviciu si e o placere sa gust si aglomeratia de pe acolo ca sa nu mi se para prea greu pe la Unirea cum merg de obicei.
madau spune:
Aissa numarul ala de SUA nu cred ca merge sa-l verifici pe site, din ce stiu eu ala nu marge cu track-trace. Asa am patit si eu cand am comandat, era comanda venita si aviz ioc, am sunat la Info-post si mi-a zis nenea ala de acolo ca daca la ei pe site apare ca sosit, sa ma duc la posta si fara aviz, ca mi-l da. Daca comenteaza careva, cica sa sun inapoi la el, si rezolva
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Giova spune:
Madau ai primit faxul de la mine? l-a trimis sotul tarziu, pe la ora 19. sper sa se vada bine mail-ul printat.
Nushu nici pe mine nu m-a sunat tipa, eu am sunat-o de pe fix, dar i-am dat si nr. de mobil si nimic. Poatye ne suna maine.
fetele sa aveti bafta maine, sa fi-ti frumoase ca apareti pe sticla si sa ne ziceti si noua cand apare stirea pe micul ecran.
eu meerg la ca sunt rupta, mai vin si viitori fini din Spania dis de dimineata.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
vl-ad spune:
Fetelor , va doresc bafta pentru maine!
Fetele din Tm , dupa cum spunea Giova eu nu astept nici o comanda de la ei , deci nu am nici mail de siktir, dar daca va contacteaza cei de la PROTV si pe voi si credeti ca va pot fi de folos (desi nu stiu cu ce as putea ajuta , poate doar cu prezenta) eu vin cu cea mai mare placere.
Ioana , daca este nevoie ma suni tu.
Abea astept sa aflu vesti de la voi maine.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
claujro spune:
quote:
Originally posted by alian
Dupa cum spuneam sunt nou venita pe forum, de fapt e prima data cand particip la asa ceva.
As vrea sa stiu daca este deschis, daca poate participa oricine..
Am citit ca ati inceput un demers cu Pro, daca pot ajuta cu ceva o fac cu toata inima, sunt f suparata pe la redoute..
Bine ai venit!
Esti moderatata si mesajele iti apar cu intarziere, asa e la toti cei noi. Scrie mai des pt a face un numar de mesaje si apoi scapi de moderare si mesajele iti vor aparea imediat cum le-ai scris.
Cat despre ajutor, vino astazi la intalnirea de la 11.50 de la Pro.
madau spune:
Merge situl...si se poate si comanda
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Merge..merge dar nu va bagati!!!!
Edit: l-au reparat ca sa vada in el, sa stie ce cecuri ne trimit.. Numai ca poate multi nu stiu de probleme, vor da comenzi si va urma alt val de tepuiti de LR!!!!!