***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 5
andreap spune:
Madau,faxul meu de ieri a ajuns la tine?
Vad si eu ca merge LR...imi apare si comanda la 'en cours de..'e nesimtire!
mai,eu as da o comanda,ca bani pe card..ioc!sa vad daca au nesimtirea sa-mi ia iar banii,ma rog,nu au ce,dar sa incerce..si sa-mi dea confirmarea comenzii..rasu'plnasu'
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
claujro spune:
andreea, nu ai cum sa comanzi daca nu ai bani pe card. Nu-ti ia comanda.
Dar la faza asta sunt nesimtiti rau de tot, adica eu care nu citesc forumul desprecopii, nu am primit mail cu nu mai livram in Romania, comand azi-maine, aia imi iau banii bine-merci si efectiv ma FURA pe fatza.
pitzinuca spune:
am gasit procesul verbal, am sa vin si eu...
dar trebuie sa ne legam si de furaciunea lucratorilor romani, altfel e degeaba...
si ar trebui sa avem niste puncte/cerintze clare pentru care mergem azi acolo.
1. sa se dea banii inapoi PE CARD nu prin cec
2. sa se reia livrarile
3. sa se dea un anuntz instiintzare de catre LR si scuze publioce fata de clientii din Romania, pentru ca nu au fost ionstare sa anuntze si omul afla de-abia cand trimite un mail pentru a afla de situatzia comenzii care nu mai vine
-la asta m-am gandit eu... voi ce ziceti?
b
miki68 spune:
Care-o fi shpilul cu LR? De ce oare ne permit iar accesul la conturi? Macar acum am reusit si mi-am salvat nr. comenzii. Oare or fi fost supusi la oarece presiuni in urma multiplelor mailuri catre foruri europene? Vad la la remboursement nu apare nimic. N-or fi operat inca? Biensure, toate sunt intrebari retorice.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by claujro
Dar la faza asta sunt nesimtiti rau de tot, adica eu care nu citesc forumul desprecopii, nu am primit mail cu nu mai livram in Romania, comand azi-maine, aia imi iau banii bine-merci si efectiv ma FURA pe fatza.
Fetelor, dati-mi si mie adresele de e-mail ale mandrelor de la LR (areski...something) sa le pun o intrebare de ctrl, ca am vazut ca ma pot loga pe site. Merci.
Alina de Mara
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Gravidutaquote:
Fetelor, dati-mi si mie adresele de e-mail ale mandrelor de la LR (areski...something) sa le pun o intrebare de ctrl, ca am vazut ca ma pot loga pe site. Merci.
Alina de Mara
Uite adresa de mail a lui Christine cvancoil@redoute.fr
cristina d.
claujro spune:
Uitati ce apare la mes remboursements:
Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 23/08/2007 Annulation achat
33,44 € REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE
Bratu Monica spune:
bRAVI PITZINUCA,BINE SPUS.
quote:
Originally posted by pitzinuca
am gasit procesul verbal, am sa vin si eu...
dar trebuie sa ne legam si de furaciunea lucratorilor romani, altfel e degeaba...
si ar trebui sa avem niste puncte/cerintze clare pentru care mergem azi acolo.
1. sa se dea banii inapoi PE CARD nu prin cec
2. sa se reia livrarile
3. sa se dea un anuntz instiintzare de catre LR si scuze publioce fata de clientii din Romania, pentru ca nu au fost ionstare sa anuntze si omul afla de-abia cand trimite un mail pentru a afla de situatzia comenzii care nu mai vine
-la asta m-am gandit eu... voi ce ziceti?
b
Monikka
miki68 spune:
quote:
Uitati ce apare la mes remboursements:
Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 23/08/2007 Annulation achat
33,44 € REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE
Mda, probabil ca la mine nu au ajuns inca sa opereze.
cristina d.
andreap spune:
Clau,stiu,dar ma gandeam sa simulez o comanda,sa vad daca accepta,adica daca pot face toti "pasii"..asta ar fi chiar culmea!
Unde scrie nr.comenzii?macar sa-l notez undeva..
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004