***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by aissa

clau unde e subiectul tau?

Nu mai e Or fi zis ca am interese ascunse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Direct sters...ti-am zis sa nu faci reclama, ti-ai tras firma si faci publicitate pe aici.
Nu da, glumesc...ciudata atitudinea dar e pierderea lor nu a ta.

Mergi la inceput

Cineva pe softpedia ne-a raspuns asa:

Cauta pe cineva care sa stie bine limba franceza , scrie un fax si de 30 de pagini daca este nevoie , adauga toate detaliile probele , nr de telef la care poti fii contactat mail , fax etc si trimite faxul la 2-3 sectii de politie din orasul respectiv .
Trimte faxul si la cateva ziare cu tiraj la nivel national din Franta . Lucrurile se vor misca SURPRINZATOR DE REPEDE !

Info despre oras: Roubaix (neerlandez#259; Robaais) este un ora#351; în Fran#355;a, în departamentul Nord, în regiunea Nord-Pas de Calais. Face parte din aglomera#355;ia ora#351;ului Lille, fiind situat între acesta #351;i frontiera belgian#259;.

Site-ul primariei: http://www.mairie-roubaix.fr/
Site-ul orasului: http://www.ville-roubaix.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Din pacate dragele mele cam pana aici a fost cu LR.
Asa cum spunea si Claudia nimeni din lumea asta nu-i poate obliga sa livreze la noi.Asa ca eu am cam terminat si-mi vad de treaba mea de maine-ncolo ,ca sanse nu avem.Daca gasiti un site nou va implor dati-mi si mie un PM.Dar ma indoiesc caci erau cam singurii care livrau in Romania si avea si preturi super bune.
Se cam scufunda corabia noastra.Pacat.

Monikka

Mergi la inceput

Ideile sunt foarte bune cu Politie,Primarie si ziare.
dar din pacate nu suntem multe pe aci care sa stim franceza.Nu?
Si nici nu pra suntem multe care sa se agite vad.

Monikka

Mergi la inceput

Monicaaaaaaaaaaa...le facem publicitate negativa la ei in oras!?

Mergi la inceput

Da ,dar cine stie franceza?Ar putea face lucrul asta foarte usor.Dar nu vezi ca nu mai este nimeni pe metereze?

Monikka

Mergi la inceput

Vad...

Mergi la inceput

fetelor,care stiti franceza?
Fac eu textul in limba romana si careva numai sa traduceti si apoi il trimit peste tot.
Se ofera cineva?
O mana de ajutor?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Monika esti de laudat cu "sapaturile" facute! Din pacate, eu nu ma inteleg prea bine cu franceza

Apropo de site nou, daca vrei sa faci cumparaturi online, de ce nu incerci cu ebay-ul? Am o prietena care si-a luat o gramada de haine de firma (Dior, Versace etc) dar si chestii obisnuite, de pe ebay. Gasestsi si multe chestii noi si faine, iar expeditia prin posta e in medie to 5-6 euro, depinde pt ce curier opteaza vanzatorul. Te

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput