***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by ariana_27

Buna , sunt noua pe acest forum in concluzie nici nu stiu unde postez , ceea ce ma intereseaza pe mine este in legatura cu situl laredoute ...poate cineva sa ma ajute incerc sa ma logez de cateva zile si nu potnu stiu ce sa mai fac...nu am folosit semne de punctuatie si tot degeaba imi spune ca nu ma recunoaste cu toate ca primesc un email cu datele care le am inserat ..help please.

Ariana bine ai venit, ai postat bine.
Nu te poti loga pt ca nu ne mai dau voie, au blocat conturile si nu au mai trimis comenzi de pe 9 iulie (aproximativ). Sa nu te sperii ca iti vor aparea primele mesaje moderate aici pe DC, si cu intarziere probabil. Asa ca daca nu primesti raspunsuri e pt ca probabil nu iti vedem intrebarile. Insista te rugam pana ai 10 mesaje si atunci iti vor aparea in timp real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata fetelor!
Hai sa va spun una buna!
O parte din hainele LR sunt lucrate la o fabrica(nu dau numele) aici in Focsani la 2 pasi de mine.
Ar fi culmea sa nu mai livram noi pentru ei hainele respective.E o gluma pentru cei ce n-au simtul umorului.
Pareri: SUNT PARTENERI FOARET.FOARTE SERIOSI.
lUCREAZA DEASEMENI PENTRU H&M SI IN CURAND D&G.
INTERESANT NU?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

www.catman.ro
lucruri dragute

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si pe mine ma dispera cei care vin si-si dau cu parerea. e usor de zis, ca doar nu sunt in pielea noastra. sunt curioasa, daca si-ar fi mentinut aceeasi parere, cand aveau si ei blocati o groaza de bani si erau tratati cum suntem noi.
Monica faina descoperire. din pacate sunt o groaza de fabrici la noi in tara care fac haine, posete, incaltaminte pt. marile firme din Europa. Doar mana de lucru e ieftina la noi si profita de acest fapt.

eu le-am scris vineri dar nu am primit nici un mail. astept pana maine, si daca nu ii mai bombardez cu cateva.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by aissa
Dar nuuuu, ei tb sa plece in vacanta, sa lase mesaje la dep de livrari internationale: nu mai livrati in Ro, dar sa lase conturile deschise astfel ca fraierii sa comande. SI dupa o luna (3 aug e primul mesaj de sictir) sa ne zica sa fim cuminti ca ne dau banii inapoi. Si uite ca se termina august si niciuna nu avem macar un cec. Banii efectiv ii vom vedea cam de craciun, ce ramane din ei dupa comisioane bancare.
Eh, si cu toate astea tb sa nu-i pun adresa pe public lu' identitatea generata ca deh, o spam-uiesc nu stiu ce spideri. Da' io nu primesc acum spam de la redoute cu ofertele lor pe care mi le tot trimit?

Iar referitor la faptul ca sunt injurate...vreau sa vad si eu injuratura pe undeva. Eu una cand zic ca scriu mail suparat NU ma refer ca o injur pe aia. A, ca ma ratoi, la modul ca nu-i zic "sarumana, as avea si eu nevoie de banii aia ca uite, aveam in comenzi niste haine si cum n-am nici haine n-am nici bani tb sa ma duc pe la cumparaturi , credeti ca puteti sa mi-i dati si mie inapoi mai repede?" ci ii scriu ca inca astept vesti daca cumva au uitat, ca am totusi niste bani la ei de 2 luni si ca ii anunt ca n-am stat cu mainile in san ci i-am reclamat la politie, la ambsade si la televiziuni - asta e injuratura? Te asigur ca dupa 30 de ani de Ferentari pot mai mult...daca as vrea....dar totusi indiferent de nervii pe care mi-i fac astia...ce sa fac, daca profa nu m-a invatat sa injur in engleza....hahahah. Glumesc. Deci sunt convinsa ca nimeni nu i-a injurat. Dar nici nu le mai scriu asa, pe soptite sa nu-i supar.

Aissa,

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alian spune:

Buna

am gasit un site unde mi sa cerut sa evaluez la redoute: BizRate.com
a trebuit sa folosesc adresa de email pe care am contul la redoute (au verificat sa fie un client real) dar mi-au primit evaluarea. nu e nevoie sa v-o descriu..
binenteles ca la redoute e o companie uriasa cu proceduri etc. dar tocmai procedurile lor spun ca la un anumit nr de mesaje trebuie reactionat intr-un fel, macar sa ne dea banii inapoi mai repede..
eu una o sa le cer sa-mi plateasca dobanda pentru perioada ce depaseste 30 zile, e prevazut in legile lor. si o s-o fac nu pentru bani, nu e mare lucru daca stai sa calculezi, dar cineva va trebui sa justifice aceste sume, si poate va fi tras la raspundere pentru viteza cu care s-au miscat.

Mergi la inceput

...cat despre comentariul ca a fost o decizie buna de afaceri pentru ei.. ce pot sa spun. O companire care intalneste o problema si in loc sa o rezolve fuge de ea sfarseste sa se loveasca de aceasta problema din nou total nepregatita. ei au probleme si in alte tari cu livrarile si mai ales cu "service client"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

alian, pune un link, eu nu am gasit acolo nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

clau unde e subiectul tau?

Mergi la inceput

pentru cei interesati sa-si spuna parerea despre la redoute:
http://www.bizrate.com/ratings_guide/cust_reviewsmid--84526.html

din ce spune acolo trebuie sa fie mai mult de 20 de opinii in 30 zile pentru a face o medie a evaluarilor. dupa aceea afiseaza rezultatul.

Mergi la inceput