***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 27
Bratu Monica spune:
Bai ,ce chestie!!!!!!!!!!!!!
Ce ne-am face daca nu erai tu sa ne explici!!!!!!
Chiar nu te prinzi cand e o gluma?
Monikka
grenouille spune:
bai ce chestie, adica injuraturile impotriva lui sabine, christine si tot spamul sunt o gluma?
Bratu Monica spune:
Gluma era despre acel curier care umbla prin toata tara cu imparteala banilor.Cat despre Cristine,sabine,etc nu le-a injurat nimeni.
te asigur ca tot ce le-am scris a fost in linia bunului simt si nimeni nu le-a jignit cu ceva.
Monikka
grenouille spune:
simplul fapt ca adresa lor de mail e pe public inseamna ca spiderii care sunt pe net si care "umbla" peste tot, inclusiv pe acest forum, o sa o colecteze si o sa primeasca la spam cu gramada.
ciudat, dar eu aveam senzatia ca fetele alea sunt injurate la greu pe aici. ele nu-s decat niste executante, fac ce li se spune - chiar credeti ca lor le place sa citeasca 1000 de mailuri pe zi (cum se lauda cineva ca-i trimite din ora-n ora) toate cu mesaje mai mult sau mai putin placute? sau ca au vreo putere de decizie?
Bratu Monica spune:
Sincer chiar nu avem nici o problema cu fetele.Banuiam ca nu ele sunt cele care decid in privinta livrarilor in Romania.
dar nici felul in care ne-au tratat nu este usor de trecut cu vederea.plus ca returnarea banilor trebuia facuta in 30 de zile ,lucru care nu s-a respectat.in cazul meu au trecut vreo 50 ,iar pentru alte comenzi ale fetelor mult mai multe.
Deci,poate ca nu trebuie injurati dar trasi putin de urechi cu siguranta.
Monikka
grenouille spune:
fetele alea sunt doar niste EXECUTANTE. asta in cel mai bun caz, si nu-s doar niste identitati "generice" create - adica, de pe acelasi cont intra mai multe persoane. tocmai pentru a le proteja identitatea reala. dar asta-i deja o alta discutie.
problema e ca voi nu puteti vorbi de "discriminare, nu mai vor sa livreze in RO" - pentru ca nu puteti sa-i obligati pe ei sa-si vanda marfa in cutare sau cutare loc. si la o comanda de 15-20 eur (suma pe care o platiti voi), daca se scad taxe de expeditie (ca presupun ca ei le platesc pe alea), taxele bancare, alte taxe nu le mai ramane mare lucru. in conditiile in care posta romana face ce vrea cu coletele si corespondenta. poate cecurile tale au fost trimise, si posta s-a incurcat in tot felul de tampenii birocratice. se intampla.
din punctul lor de vedere, economic vorbind, au luat o decizie corecta- au de primit X eur pentru o comanda, ramburseaza X euro. Acum, ca-s comisioane bancare- da, asa e, dar sunt si in sens invers, daca ar onora comanda, si ei ar avea de plata comisioane.
din punct de vedere al supportului- no comment, asa cum am zis, am un departament de support in spate, tot pentru useri francezi (si nu numai)- regulile sunt foarte stricte, si simplul fapt ca uneori se raspunde in nume personal, poate fi EXTREM de penalizant.
claujro spune:
fortelady, daca erai in locul uneia dintre noi vis-a-vis de patania cu La Redoute, ce ai fi facut?
tania-z spune:
Fortelady ai citit cam pe diagonala....ia mai vezi despre ce e vorba in ecuatie ca nu ai toate datele.
1. nu platesc ei taxele de expeditie, NOI le platim, odata cu comanda
2. Comenzile sunt in medie cam de 100 de euro, nu de 10 euro de comanda, si nu e vorba de cate o singura comanda/persoana.
3. Stim si noi organizarea retailerilor online (unele din noi chiar nu am facut okisori ieri), dar ma indoiesc ca madamele executante - cum le spui tu - sunt cele care au blocat accesul la conturi. Problema e mai complexa decat simple mailuri de plangeri fara raspuns...faza asta a fost depasita demult.
SI ca sa ajung la o concluzie... daca aveti ceva constructiv de zis, e foarte bine, dar de sfaturi, explicatii si texte didactice s-a cam umplut podul si nu cred ca mai e cineva dispusa sa le mai asculte pe aici. Intre timp s-a trecut de la analiza la actiune, sper ca s-a bagat de seama.
Tania
33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
ariana_27 spune:
Buna , sunt noua pe acest forum in concluzie nici nu stiu unde postez , ceea ce ma intereseaza pe mine este in legatura cu situl laredoute ...poate cineva sa ma ajute incerc sa ma logez de cateva zile si nu pot
nu stiu ce sa mai fac...nu am folosit semne de punctuatie si tot degeaba imi spune ca nu ma recunoaste cu toate ca primesc un email cu datele care le am inserat ..help please.
aissa spune:
Nu vreau sa mai comentez, tot la 2 sapt vine cineva si ne trage tot pe noi de urechi ca indraznim sa scoatem ciocul din nisip si sa intreb unde-s banii nostri. Am 100 de euro blocata, jumate de aproape 2 luni, jumate de 1 luna (asa, luat in mare) si mai dureaza minim 3 luni pana voi incasa sumele alea. Si cu toate astea ar tb sa ma gandesc la bietele identitati de executante care stiu sa imi blocheze comanda dar nu stiu (cf procedurilor) decat sa spuna be patient, pana cand o sa ma dezmeticesc ce rahat am facut pe contul tau tinem noi banii vostri la noi ca sa faca pui. Mai tb sa spun ca la (minim) 6000 de euro tinuti in conturile lor de peste 30 de zile sunt CONVINSA ca numai din dobanda si-au recuperat pagubele cu Ro??? Eu am avut multe colete pierdute dar cred ca per total pierderea lor (venita din rambursarea mea) a fost de max 200 euro...asa ca sa ma lase cu pierderile. Pe ale mele cine le suporta? Eu de ce sa nu am banii in cont si ei da?
Trebuia procedat asa: pe data de 9 iulie se scoala careva cu curu' in sus si zice: gata cu RO. Tehnicienii blocheaza conturile, noi nu ne putem loga deci nici comanda. Comenzile de pana atunci se onoreaza, toata lumea fericita.
Dar nuuuu, ei tb sa plece in vacanta, sa lase mesaje la dep de livrari internationale: nu mai livrati in Ro, dar sa lase conturile deschise astfel ca fraierii sa comande. SI dupa o luna (3 aug e primul mesaj de sictir) sa ne zica sa fim cuminti ca ne dau banii inapoi. Si uite ca se termina august si niciuna nu avem macar un cec. Banii efectiv ii vom vedea cam de craciun, ce ramane din ei dupa comisioane bancare.
Eh, si cu toate astea tb sa nu-i pun adresa pe public lu' identitatea generata ca deh, o spam-uiesc nu stiu ce spideri. Da' io nu primesc acum spam de la redoute cu ofertele lor pe care mi le tot trimit?
Iar referitor la faptul ca sunt injurate...vreau sa vad si eu injuratura pe undeva. Eu una cand zic ca scriu mail suparat NU ma refer ca o injur pe aia. A, ca ma ratoi, la modul ca nu-i zic "sarumana, as avea si eu nevoie de banii aia ca uite, aveam in comenzi niste haine si cum n-am nici haine n-am nici bani tb sa ma duc pe la cumparaturi , credeti ca puteti sa mi-i dati si mie inapoi mai repede?" ci ii scriu ca inca astept vesti daca cumva au uitat, ca am totusi niste bani la ei de 2 luni si ca ii anunt ca n-am stat cu mainile in san ci i-am reclamat la politie, la ambsade si la televiziuni - asta e injuratura? Te asigur ca dupa 30 de ani de Ferentari pot mai mult...daca as vrea....dar totusi indiferent de nervii pe care mi-i fac astia...ce sa fac, daca profa nu m-a invatat sa injur in engleza....hahahah. Glumesc. Deci sunt convinsa ca nimeni nu i-a injurat. Dar nici nu le mai scriu asa, pe soptite sa nu-i supar.