***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cred ca saddie era cea mai indicata dar saraca s-o fi suparat atunci cand puneau fetele alea pb ciudat...ca sa nu zic acuzator....

Eu ma tot oftic ca n-am o ruda in Fr, tocmai am venit de afara cu Ale si o incaltasem cu adidasii de la LR care i-au ramas mici insa. Mai am o pereche dar aia ii sunt inca mari...chiar ar fi fost momentul sa mai comand.
Ca sa nu mai zic ca vineri la serv era o tipa care avea un maieu identic (imi venea sa o intreb daca e de la LR) cu unul pe care il comandase Nushu parca, apoi il aveam si eu in comanda...de la On n'est pas des anges...si iar ma ofticam ca nu mi le-a trimis....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Buna,fetelor!
Vroiam sa va spun ca eu nu mai pot sa ma implic in aceasta actiune,am aflat de curand ca tata n-ar mai avea prea mult de trait,dupa o operatie de cancer la colon,si deocamdata numai salvarea lui ma intereseaza si nimic altceva!
Mult succes, voua, sa reusiti sa faceti lumina in cazul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Lorenza, imi pare atat de rau! Noi suntem langa tine, daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva...

Mergi la inceput

Lorenza...fara cuvinte. Putere!

Mergi la inceput

Incerc sa gasesc luminita de la capatul tunelului.Dumnezeu sa ma ajute s-o gasesc.Restul pentru mine acum sunt amanunte nesemnificative(adica,de ex.,problema cu LR-ul).
Multumesc foarte mult pentru incurajari.O sa va spun daca reusesc sa-l scap,macar pentru o perioada.

Mergi la inceput

Dumnezeu e mare! Sa speram ca poate fi salvat! Sanatate maxima!!!

Mergi la inceput

Doamne-ajuta!Multumesc pentru gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna seara fetele,

Am absentat o sapt. ca am fost plecata la o conferinta de luni si mi-am luat dup-aia 2 zile libere de la birou.

Nu am citit inca nimic din urma dar recuperez. Imi pare rau ca am ratat faza cu Pro TV m-au sunat si colegii de la birou care stiu de faza sa-mi zica dar era tardiv.

Revin dupa ce mai citesc.

Lorenza sunt alaturi de tine, daca pot sa te ajut cu ceva spune. Eu am trecut prin acelasi lucru cu mama acum 2 ani. Sa nu-l lasi in nici un minut pe tatal tau sa piarda speranta si asta e valabil si pt. tine! Sanatate multa!

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lorenza imi pare nespus de rau.... dumnezeu e mare si poate face minuni. daca nu a inceput inca citostaicele, vezi ca un dr. a descoperit un medicament, e foarte scump, nasul meu a platit 47 milione pt. o tura, dar a obtinut si gratuite. el facea de mai mult timp citostaticele, dar uite ca pana acum e ok.
daca vrei mai multe detalii, ma interesez cum se cheama,noi de la tv am auzit de el.

fetelor eu zau ca as traduce daca as sti franceza, as face tot ce se poate...dar nu stiu... .

Saddie wlcome back...hai poate ne mai ajuti tu, ca te sti la franxceza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Lorenza,suntem alaturi de tine.Multa putere si sanatate.

Saddie hai facem o scrisorica .Dac stii franceza ar fi de mare ajutor.
Nu stiu,zic si eu.speranta moare ultima.Ma uit in catalogul trimis si ma pauca pandaliile.

Monikka

Mergi la inceput