***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am revenit si eu pe acasa...astept sa vad ce mai povestiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Gata, am terminat si eu acum de citit din urma (un capitol jumate ).

Am vazut ca au postat fetele deja raspunsul primit de la aia de la UE. Altceva nu am mai primit. O sa-i mai scriu maine sa vad daca a mai aflat ceva.

Intre timp am primit si eu mail de anulare de la Marie Therese. Ori sunt eu obosita de pe drum si nu mai pricep franceza ori astia s-au saturat cde mail-urile noastre. Pai eu din fraza aia de la P.S. inteleg ca ca mail-ul asta a fost generat automat si ca nu pot da reply la aceasta adresa. Pai pe naiba ca tot o fufa de la serviciul clienti e.

Felicitari pentru reportajul de la Pro, l-am vazut si eu acum si imi pare rau ca n-am fost aici, ca veneam.

Monica, facem scrisorica, fac si eu ca tine, a devenit un hobby ce papucii mei!!!

Mai vorbim maine ca acum pic de somn si de maine iar la scarbici.

P.S. Aissa, stai linistita ca nu m-am suparat si voi continua ce am inceput. Pe astia saraci cu duhul, care se uita in profil si deduc ca sunt o pustoaica de 15 ani care cloneaza carduri si sparge conturi (as vrea eu sa fi avut atata minte la 15 ani) nici nu pot sa ma supar, pot doar sa-i ignor.

Noapte buna!

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Hello,hello!

am revenit si eu dupa o saptamana petrecuta la mare si am vizionat cu maaare placere reportajul pe site-ul ProTV.Nu pot decat sa va felicit:pe fete ca au fost la ProTv si si-au spus oful,pe Monica pentru ca trimite mailuri peste tot,pe Saddie pt ca s-a oferit sa colecteze actele si sa le trimita in numele mai mutor persoane.

Imi place atitudinea voastra,dar din pacate am un gust foarte,foarte amar vis-a-vis de toata povestea asta cu LR.NU mai cred absolut deloc ca lucrurile se vor rezolva in sensul dorit de noi,adica sa vina ziua in care sa putem comanda iar pe LR.Dimpotriva,cred ca toata tevatura asta cu schimburile de mailuri a iritat si mai mult persoanele cu putere de decizie de la LR.

Ideea de baza e in ultima fraza din reportajul de la ProTV:LR vrea sa scape de probleme eliminand de pe lista toti clientii din RO.Pur si simplu nu mai vor sa auda de noi.Cu siguranta vor bea o sampanie in ziua in care vor fi rambursat toate sumele pe care ni le datoreaza si vor putea sa rasufle usurati ca au scapat de noi.Sper sa le stea in gat!

Cat despre reluarea livrarilor spre RO in viitor...eu zic sa fim realiste si sa nu ne mai facem iluzii.Asta a fost,gata,s-a terminat.

Bineinteles ca am primit si eu catalogul LR si nu mi-am ascultat primul impuls,acela de a-l arunca direct la ghena.Nuuu...a trebuit sa ma uit prin el si sa-mi aleg ca proasta lucrurile pe care mi-ar fi placut sa le comand.Offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!

Monikka

Mergi la inceput

Nu-i frumos sa scoti limba la noi!

Aseara am rasfoit si eu catalogul si au fost cateva lucruri care mi-au placut mult si am zis, pe asta trebuie neaparat sa o am, vad eu cum fac...

Ma bucur ca au aparut Jasmine Bine ai venit! si saddie

Mergi la inceput

Nu scot limba Claudia!!!!!!!!!!!!!!!!
Cand deschid subiectul,ma apuca nervul.Vreau si eu hainute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Am citit aseara pe ultima pagina a catalogului, ceva ca tarile UE pot cere refund la TVA ... Nu ca ar mai conta. Oare ni s-a acordat direct cand alegeai Romania sau trebuia sa-l cerem?

Eu spun ca la PRESIUNI francezii vor relua livrarile catre Romania. Dar 3 persoane nu sunt suficiente pentru a face presiuni. Poate va razganditi...

Mergi la inceput

Stii care ar fi culemea LR-ului.
Sa livreze iar In Romania si sa reincepem fazele cu coletele pierdute.
Capitol nou,ceva?
eu as face nu ma pricep

Monikka

Mergi la inceput

Poate apare mada si face ea capitol nou...

da, imi si imaginez...cum ar fi...(de ce ziceai tu, Monica)

Mergi la inceput

Hai ca acus vin CEc-urile si sa vezi atunci discutii aprinse

Monikka

Mergi la inceput