***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor v-am vazut la stiri! Felicitari pt perseverenta si sper sa va recuperati banii integral.
Ma tem ca raspunsul celor de la posta m-a dezamagit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cu 10 secunde inainte de stire m-a sunat Elena Vavilov sa-mi spuna ca intra stirea...Multumim pentru tot, Elena!!!!

Mi-a placut! Concis si la obiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Bravo fetelor! Bafta in demersul vostru!
V-am vazut...sunteti toate niste frumoase! Mada, esti foarte frumoasa
Am vazut si forumul nostru Ce vedeta e forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pitulica spune:

Felicitari fetelor. V-am vazut.Foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

bravo fetelor!

eu am o intrebare apropos de posta romana care da vina pe faptul ca nu exista nr de urmarire; ei cand preiau coletele nu asociaza un nr intern?

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Am vazut si eu....scurt si la obiect....imi pare rau ca nu s-a spus si de felul in care s-a scris la unele fete....cum s-au exprimat vis-a-vis de ele.
Bafta multa si tinem pumnii sa se rezolve totul cat mai bine.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Bravo fetelor! Super reportajul! Si sa stiti ca toate aratati bine, asa ca nu va mai alintati cu "nu dau bine la camera". Dar cam in coada de peste. Bag de seama ca au dat la telefon de vreo Christine de nu au dat prea multe amanunte. Cat despre posta romana... Oricum e bine ca au vazut si cei care nu "bantuie" pe site-ul asta, dar sunt clienti.
Edit: eu sunt un piculetz carcotasa, dar as fi vrut sa se scoata in evidenta faptul ca suntem discriminati prin intreruperea "colaborarii".
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca a iesit bine...chiar ca "la obiect" ...imi pare rau ca nu au spus si de treaba cu coletele desfacute, cu chestii lipsa din ele, cu faptul ca ne-au tratat ca pe niste fraieri. Dar macar au aflat si altii cine sunt LR

Elena daca citesti...MULTUMIM!!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Bravo fetelor!
Vedem ce va iesi si mai ales daca va iesi ceva.
Eu trimit tot ce am prin posta la Elphege Tignel.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salut fetelor!acum am ajuns si eu am avut o zi nasoala ...n-am mai sunat pe dna de la protv...daca nu e tarziu as suna maine

am gasit in casutza de mail 4mesaje de la una marie thereze cu comanda anulata de unde deodata sunt asa de atenti??ce s-a intamplat??

edit: abia acum am vazut ce se intampla aici...deci a fost transmis reportajulbravo fetelor!!!oare il mai dau si in reluare??ca am pierdut n-am stiu ca se va difuza asa de repede

Mergi la inceput