***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 12
madau spune:
Io v-am zis ca avem un caz de infractiune...![]()
Mamaaa...s-a trezit spiritul justitiar in noi..pazea!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Stimate domn/doamna,
Din luna februarie 2007 sunt/am fost client al site-ului www.laredoute.fr . Am plasat comenzi on-line, am platit cu card bancar, banii mi-au fost retrasi automat de pe card si comenzile le-am primit la Posta in termen aproximativ de 8-18 zile.
In data de 27.07.2007 si 2.08.2007 am plasat on-line alte 2 comenzi pentru care banii mi-au fost retrasi imediat de pe card.. A trecut termenul de livrare a coletului si am incercat sa-i contactez. Nu am primit nici un raspuns si mai mult, accesul la cont mi-a fost blocat, nemaiputand urmari ce se intampla cu comenzile date. Pe 20.08.2007 am primit dupa lungi insistente, raspuns la sesizarile mele repetate in care mi se spunea ca livrarile catre Romania au fost sistate, comenzile anulate si urmeaza sa ramburseze banii printr-un cec bancar. Cand urmeaza sa se faca rambursarea nu este precizat. Eu sunt unul dintre cazurile fericite, sunt persoane ai caror bani au fost luati, comenzile nu au venit si nu au fost instiintate in nici un fel de catre www.laredoute.fr.
In situatia mea se afla 30-40 de persoane pagubite (din Bucuresti, Focsani, Cluj, Iasi, Timisoara, Arad..) si suma aproximativa este de 7.000 euro din calculele noastre. Cu siguranta sunt mai multe persoane de care eu nu am cunostinta.
Cazul a intrat in atentia presei din Romania, astazi 23.08.2007, ProTv a facut o filmare pe subiectul acesta si urmeaza sa contacteze atat conducerea firmei La Redoute cat si conducerea Postei Romane (principala vinovata de decizia de suspendare a livrarilor- prin furtul repetat si sitematic de colete).
Intrebarea mea pentru dumneavoastra este daca felul in care a procedat firma franceza vis-a-vis de clientii romani poate fi sau nu considerata frauda. In momentul acesta suntem cu banii luati si comenzile neonorate.
Pot dovedi cu: extras bancar, confirmarea comenzii si corespondenta electronica cu www.laredoute.fr
Daca considerati ca avem un "caz", va rog sa ma contactati la adresa
claujro spune:
Acum pot pleca linistita la restaurant sa aniversez 4 ani de casatorie! 
Edit: in cel mai rau caz o sa zica ca sunt nebuna si atunci imi astept resemnata cecul (pe care sper sa nu mi-l fure posta romana
). Chiar, daca cecul nu ajunge ce facem????
corap spune:
aniversare placuta si papa buuuun 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
...conducerea Postei Romane (principala vinovata de decizia de suspendare a livrarilor- prin furtul repetat si sitematic de colete).
Claudia eu as scrie : considerata a fi principala...
Noi chiar nu stim sigur daca LR au trimis toate coletele unde trebuie (vezi coletul Osaka).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Eh, stiu ca sunt inadvertente in text, l-am trimis sub impulsul momentului.
Aa, deci l-ai trimis deja... Oricum, e foarte bine scris. Si, v-ati luat castronul cu floricele si berea in asteptarea reportajului? Mai este putin.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
quote:
Originally posted by corap
aniversare placuta si papa buuuun
c & andrei-ardei14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Multumesc frumos!

ella_74 spune:
bey, io tocmai am pus o lasagna la cuptor in asteptarea sotului iubitor, mi-am deschis o stecluta de bacardi breezer si astept mumos tolanita pe canapea, cu tv-ul deschis pe pro, sa vizionez " Redoutistele in actiune", film care, cica, ruleaza in seara asta.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
unboticutz spune:
acu am ajuns acasa; am pierdut ceva?
---------------------------------------
common sense is not really so common
edit: ce de orori la stiri!
. mi s-a stricat ceasu, e ora 5 sau 7??