***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 13
gudinde spune:
Fetelor v-am vazut la stiri! Felicitari pt perseverenta si sper sa va recuperati banii integral.
Ma tem ca raspunsul celor de la posta m-a dezamagit.
claujro spune:
Cu 10 secunde inainte de stire m-a sunat Elena Vavilov sa-mi spuna ca intra stirea...Multumim pentru tot, Elena!!!!
Mi-a placut! Concis si la obiect! 
Claudelu spune:
Bravo fetelor! Bafta in demersul vostru!
V-am vazut...sunteti toate niste frumoase! Mada, esti foarte frumoasa 
Am vazut si forumul nostru
Ce vedeta e forum ![]()
unboticutz spune:

bravo fetelor! 

eu am o intrebare apropos de posta romana care da vina pe faptul ca nu exista nr de urmarire; ei cand preiau coletele nu asociaza un nr intern?
---------------------------------------
common sense is not really so common
gabi25 spune:
Am vazut si eu....scurt si la obiect....imi pare rau ca nu s-a spus si de felul in care s-a scris la unele fete....cum s-au exprimat vis-a-vis de ele.
Bafta multa si tinem pumnii sa se rezolve totul cat mai bine.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
miki68 spune:
Bravo fetelor! Super reportajul! Si sa stiti ca toate aratati bine, asa ca nu va mai alintati cu "nu dau bine la camera". Dar cam in coada de peste
. Bag de seama ca au dat la telefon de vreo Christine de nu au dat prea multe amanunte. Cat despre posta romana... Oricum e bine ca au vazut si cei care nu "bantuie" pe site-ul asta, dar sunt clienti.
Edit: eu sunt un piculetz carcotasa, dar as fi vrut sa se scoata in evidenta faptul ca suntem discriminati prin intreruperea "colaborarii".
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madau spune:
Hai ca a iesit bine
...chiar ca "la obiect" ...imi pare rau ca nu au spus si de treaba cu coletele desfacute, cu chestii lipsa din ele, cu faptul ca ne-au tratat ca pe niste fraieri. Dar macar au aflat si altii cine sunt LR

Elena daca citesti...MULTUMIM!!!!!!

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bratu Monica spune:
Bravo fetelor!
Vedem ce va iesi si mai ales daca va iesi ceva.
Eu trimit tot ce am prin posta la Elphege Tignel.
Monikka
nushulica spune:
salut fetelor!acum am ajuns si eu am avut o zi nasoala ...n-am mai sunat pe dna de la protv...daca nu e tarziu as suna maine
am gasit in casutza de mail 4mesaje de la una marie thereze cu comanda anulata
de unde deodata sunt asa de atenti??ce s-a intamplat??
edit: abia acum am vazut ce se intampla aici...deci a fost transmis reportajul
bravo fetelor!!!oare il mai dau si in reluare??
ca am pierdut n-am stiu ca se va difuza asa de repede