***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 14
claujro spune:
Am vorbit cu Elena, m-a sunat din nou.... mi-a povestit ca tare greu a reusit sa vorbeasca cu cineva de la LR care sa inteleaga ce doreste de fapt, a vorbit intr-un final cu o anume Beatrice (nu a vrut sa-si dea numele complet) care i-a spus aceasi poveste pe care o stim si noi: nu mai vor sa livreze in Romania din cauza coletelor pierdute, urmeaza sa ramburseze prin cec. Tipa a fost de acord sa fie inregistrata si folosita convorbirea de catre presa. Asat-i tot! Nimic in plus fata de ce stiam. Posta Romana a insistat in a cere acel numar de colet (pe care noi nu il avem) si cu asta s-a spalat pe maini...
Elena practic nu mai are ce sa faca pentru noi, asteptam si noi si ea reactii la stire, daca vor exista.
I-am spus de demersurile noastre la autoritatile competente ale UE. Asteptam sa vedem ce reactii avem si de acolo...
Stirea va fi pusa pe site.
I-am multumit in numele tuturor si a ramas ca vorbim daca apare ceva nou.
gama spune:
Uraaaa......!!!
Presupun ca nu au reusit sa vb cu fr.daca nu au spus nimic, totusi e bine ca au bagat stirea si asa, prob.ca in mom in care vor reusi sa afle ceva, vor reveni.
Multumim Elena !!
si Matei(2.aug2004)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by horel2003
va fi publicata stirea pe www.protv.ro ? ca nu am vazut nimic.
si eu ma tot uit dupa stire dar n-o vad...probabil ca apare mai tarziu
claujro spune:
Apare! De-abia au editat-o sa o dea pe post, era gata-gata sa nu intre... Urmeaza sa o puna pe site.
unboticutz spune:
http://www.protv.ro/stiri/economie/peste-40-romani-pagubiti-de-site-ul-francez-la-redoute.html
pacat ca nu e si versiune in franceza.
---------------------------------------
common sense is not really so common
claujro spune:

Off-topic: s-a dus restaurantul meu, sotul e inca la birou, ia niste mancare chinezeasca si sarbatorim acasa ...![]()
aissa spune:
Buna seara fetelor. Am vazut si eu acum pe site stirea, e bine dar din pacate cred ca asta ne-a fost. Nu am apucat si eu fereastra macar sa vad daca s-a rambursat si comanda mea dar probabil azi au facut la fel la toate conturile Ro. Asa ca din pacate cred ca asta ne-a fost, o sa vina cecurile, le icnasam la anul si ramanem cu buza umflata, ingrasam banca cu comisioane...si asta e. Invatare de minte....
Mi-a intrat si rujul de la strawberry, am aviz...
felicia74 spune:
Felicitari, am ramas placut impresionata de felul in care ati descris cazul!

Si da, aratati foarte bine pe sticla![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Bratu Monica spune:
Nici nu stiu ce sa mai zic?
]totusi eu zic ca asta-i discriminare/Oare unde sa mai scriu ,ceva cu drepturile omului etc..
chiar este innaceptabil sa ne arunce asa pur si simplu.In fond am cumparat o marfa ,am platit-o.
ELENA MII DE MULTUMIRI.

Din pacate nu stiu ce ar mai trebui sa fac de acum incolo.
Le-am trimis mesaj la toti ce-i stiam LR si le-am trimis sit-ul Pro tv-ului cu reportajul.Mai ales d-lui OBALA,caruia am sa-i mai scriu chiar in seara asta.
Monikka