***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am vorbit cu Elena, m-a sunat din nou.... mi-a povestit ca tare greu a reusit sa vorbeasca cu cineva de la LR care sa inteleaga ce doreste de fapt, a vorbit intr-un final cu o anume Beatrice (nu a vrut sa-si dea numele complet) care i-a spus aceasi poveste pe care o stim si noi: nu mai vor sa livreze in Romania din cauza coletelor pierdute, urmeaza sa ramburseze prin cec. Tipa a fost de acord sa fie inregistrata si folosita convorbirea de catre presa. Asat-i tot! Nimic in plus fata de ce stiam. Posta Romana a insistat in a cere acel numar de colet (pe care noi nu il avem) si cu asta s-a spalat pe maini...

Elena practic nu mai are ce sa faca pentru noi, asteptam si noi si ea reactii la stire, daca vor exista.

I-am spus de demersurile noastre la autoritatile competente ale UE. Asteptam sa vedem ce reactii avem si de acolo...

Stirea va fi pusa pe site.

I-am multumit in numele tuturor si a ramas ca vorbim daca apare ceva nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Uraaaa......!!!
Presupun ca nu au reusit sa vb cu fr.daca nu au spus nimic, totusi e bine ca au bagat stirea si asa, prob.ca in mom in care vor reusi sa afle ceva, vor reveni.
Multumim Elena !!

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns horel2003 spune:

va fi publicata stirea pe www.protv.ro ? ca nu am vazut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by horel2003

va fi publicata stirea pe www.protv.ro ? ca nu am vazut nimic.

si eu ma tot uit dupa stire dar n-o vad...probabil ca apare mai tarziu

Mergi la inceput

Apare! De-abia au editat-o sa o dea pe post, era gata-gata sa nu intre... Urmeaza sa o puna pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

http://www.protv.ro/stiri/economie/peste-40-romani-pagubiti-de-site-ul-francez-la-redoute.html

pacat ca nu e si versiune in franceza.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Off-topic: s-a dus restaurantul meu, sotul e inca la birou, ia niste mancare chinezeasca si sarbatorim acasa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna seara fetelor. Am vazut si eu acum pe site stirea, e bine dar din pacate cred ca asta ne-a fost. Nu am apucat si eu fereastra macar sa vad daca s-a rambursat si comanda mea dar probabil azi au facut la fel la toate conturile Ro. Asa ca din pacate cred ca asta ne-a fost, o sa vina cecurile, le icnasam la anul si ramanem cu buza umflata, ingrasam banca cu comisioane...si asta e. Invatare de minte....

Mi-a intrat si rujul de la strawberry, am aviz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Felicitari, am ramas placut impresionata de felul in care ati descris cazul!
Si da, aratati foarte bine pe sticla

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nici nu stiu ce sa mai zic?
]totusi eu zic ca asta-i discriminare/Oare unde sa mai scriu ,ceva cu drepturile omului etc..
chiar este innaceptabil sa ne arunce asa pur si simplu.In fond am cumparat o marfa ,am platit-o.
ELENA MII DE MULTUMIRI.
Din pacate nu stiu ce ar mai trebui sa fac de acum incolo.
Le-am trimis mesaj la toti ce-i stiam LR si le-am trimis sit-ul Pro tv-ului cu reportajul.Mai ales d-lui OBALA,caruia am sa-i mai scriu chiar in seara asta.

Monikka

Mergi la inceput