***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by aissa
Invatare de minte....

Mi-a intrat si rujul de la strawberry, am aviz...

Stiu, la strawberry se poate urmari coletul, e altceva.
-----------------

Ati aratat "dat" super-bine "pe sticla"!

Eu i-am trimis azi mail Christinei ca am vazut ca mi-au facut cec si ca il refuz, vreau banii inapoi pe card. Astept raspunsul ei sa ma refuze (clar ca ma va refuza) si pac! la razboiu' ma duc la banca pentru chargeback pt ca cei de la banca vor ca intai clientul sa incerce sa-si rezolve singur litigiul.

Oricum, ciudata chestie, au deschis conturile numai cat au operat in ele si apoi le-au inchis iarasi, deci aissa putem sta linistite, n-au sters baza de date.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

macar de le-ar fi lasat o zi intreaga sa putem intra si noi sa ne salvam tot ce aveam in suivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Treaba e foarte simpla...daca la interventia televiziunii au scapat usor punand-o pe respectiva Beatrice sa spuna 2 vorbe...alta ar fi situatia daca s-ar demara de catre politie o ancheta...ei aici nu mai merge vorbit cu Sabine, Beatrice, etc...ca aia nu stau de vorba decat prin hartii oficiale. Sa asteptam asadar ecoul la mailul Claudiei...sotul meu e foarte "montat"..cu atat mai mult acum cand a vazut ca chiar ii doare in

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am primit un mail dragut
de la Catherine VERPOEST

Bonjour,

Je vous remercie de votre commande.

Toutefois, étant donné les problèmes de livraison rencontrés avec votre pays, nous sommes obligés de suspendre les envois.

Vos commandes sont donc annulées.

Je vous rembourse la somme due par courrier.

Cordialement,

Le Service Relation clientèle

P.S : Cette adresse ne nous permet pas d'accéder et de répondre à votre demande ; si vous souhaitez prendre contact avec notre service client, vous pouvez le faire sur laredoute.fr

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor nu pot decat sa va felicit si Elenei sa-i multumesc pentru implicare si seriozitate!

A iesit un material excelent, Madau tu pareai chiar de acolo . Addya ce ziceai, mama, ca nu dai bine, ai vorbit super concis si la obiect, mi-a placut mult.

CLAUDIA aniversare placuta...cu siguranta iti vei aminti ziua asta...razboinica! E super scris mailul catre politie, abia astept sa vad raspunsul.

Fetelor mie azi mi-a fost cam rau, mi-a fost teama sa nu nasc (DF, dr. meu e in concediu si trebuie sa stau cuminte), dar sansele sunt mari sa vina bb si mai repede. Asa ca daca dispar brusc de pe aici...stiti unde as putea fii

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

lilina, multe am primit exact acelasi mail.

tania, multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

http://www.zataz.com/news/11111/Plusieurs-clients-de-la-Redoute-pirat%C3%A9s-apr%C3%A8s-suite-%C3%A0-des-commandes-via-Internet.html

din capitolul "ce mai zic si altii":
http://dealspl.us/answers/?q_id=434&ac=rq&tag=&myid=&page=1

Tania 35+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor....

Eu am fost in concediu...si cand v-am vazut azi la TV am ramas masca. Bravo Madau,Addya si celelalte fete pt demersurile facute si bravo ca nu v-ati bagat picioarele ca mine dupa ce am pierdut o comanda de 22 euro. Am considerat ca ...daca imi trimit prin cec mai raman cu un rahat asa ca...nu am mai scris nik si mi-am asumat pierderea.

Oricum va felicit din inima pt curajul si determinarea voastra!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Scriu,scriu si iar scriu.Am scris la ziare,Mr.Tignel,Obala etc.
Acum am inceput si cum ambasadele Romania in Franta sia Frantei la noi.radeti voi de engleza mea dar pana la urma o scoatem noi la capat.
Hai somn usor,ca eu am treaba!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Din una-n alta am ajuns si la Consiliul Europei-curtea europeana a drepturilor omului.
Ramane pe maine ca vad in ceata.
Oare-s sanatoasa?stau si eu si ma mir de ce-s in stare cand mi se pune pata...

Monikka

Mergi la inceput