***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Monica meriti o statuie! Tare sunt curioasa ce ecou vor avea actiunile voastre.
Ciudat, eu nu am primit mailul ala...de ce oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Tocmai am vazut stirea in dimineata asta pe ProTv. Felicitari si mii de multumiri ca v-ati mobilizat pentru a anunta cat mai multe persoane despre "durerea" noastra.
Am fost foarte ocupata si nu am mai intrat pe forum in ultimele zile, asa ca nu stiam ce se intampla.
Eu am primit catalogul de laRedoute pe care nu l-am ridicat inca de la posta (poate ma duc astazi sa-l iau, desi....ce sens are daca tot nu mai putem comanda).

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Pentru redoutistele inimoase si bataioase si telegenice, sincerele mele felicitari . Am prins reportajul intimplator, nu am stiut ca s-a ajuns la materializarea ideii cu PRO TV-ul caci nu am mai reusit sa intru pe forum. Ca si Tania, ba inca si mai rau, si eu sint pe ultima suta de metri cu sarcina si nu stau prea bine cu dispozitia, ca sa fiu eleganta in exprimare.

Iar astia de la LR asa s-au jucat cu nervii mei ca am prins o boala pe ei fantastica. Am primit si eu pentru ambele conturi acel mesaj de la tipa nou aparuta in peisaj, anuntind anularea comenzilor. Le-am scris si eu o epistola ca raspuns, desi stiu ca nu ajuta, dar macar sa ma mai racoresc.

"In reply to your emails dated 23/08/07 by which you eventually announced the cancellation of my orders, I let you know that for both my accounts I don’t accept the reimbursement by check and I want my money back in my bank account. So please proceed immediately to bank transfer.

It is incredible how you treat your clients, accepting orders, taking the money from our bank accounts, and cutting the access to our LR accounts without any previous announcement about your intention to stop deliveries to Romania.

Your emails about the decision to cancel my orders came after more than one month from the date the orders were registered and confirmations from LR were issued. Please note that the Romanian customers who were treated by LR in this discriminatory and offending manner will not stop their actions before the situation will be clarified in a proper way, by fully reimbursing the value of the cancelled orders in the bank accounts.

How cynical is your behavior to continue sending promotional emails and LR catalogues to the Romanian customers after treating them in this manner! You came with the explanation that you don’t have access to our customer accounts because of some technical problems! It seems to me that you have no technical problems in accessing your clients data base in order to send to us all the promotional offers.

The unprofessional manner LR acted is proved also by the fact that there are still many Romanian LR customers who still did not receive any announce from your informing them about the situation of their orders and about the decision to stop deliveries to Romania. "

Fetele, inca o data felicitari pentru curajul si demnitatea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Neata ,
fetele ati fost super v-am vazut aseara la stiri chiar am urmarit stirile pana la sfarsit.Au dat in reluare si dimineata m-a sunat soramea sa-mi zica...
Ati fost la obiect , f bine punctat.Aratati bine toate.Mada chiar esti blonda...(vopsita stiu).
Chiar sunt curioasa ce va urma .
Clau daca e nevoie de vreo declaratie la politie care sa fie atasata dosarului tau imi zici.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata!Dau o!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Daca vine un raspuns afirmativ de la politie (desi ma cam indoiesc), mergem toate, nu ne dam dupa colt ca la filmarea de la Pro. Acolo ne ducem cu hartiile, cu povestea si-i lasam sa faca ei treaba mai departe. Dar, macar acolo mergem toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor, merge site-ul sa va logati! Care mai aveti detalii despre comenzi de salvat, dati-i bataie. Cine stie cat va dura....

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Tania, multumim! Am intrat si eu acum. Imi apare si a doua comanda rambursata cu cec.

Am simulat o comanda si merg toti pasii pana la introducerea datelor cardului. Mai departe nu merg eu . Ieri la ProTv...fi-rar sa fie, nu a mers!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Shit, Claudia!

Eu m-am "reprofilat" complet pe ebay!

Tocmai i-am luat sotului cadoul de ziua lui. Printe ele, si un ceas. Va place?
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=300141392609&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=020#ebayphotohosting

Tania 35+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput