***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am primit si eu ieri mailul ala de la Catherine Verpoest cum ca mi-a anulat comenzile si imi da banii ep cec, ceea ce nu accept.

Unde ii scriu raspuns, ca imi zice ca nu pot raspunde pe aceeasi adresa, ci pe site. Pe site, dar unde?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

A raspuns cuiva, nu mai stiu cui, ca daca nu dorim sa incasam cecul, sa-l trimitem inapoi (pe banii nostri- cu confirmare de primire costa extra ) si ei fac apoi demersurile sa-i bage pe card.

Oricum ar fi pierdem bani: din taxele postale, din comsioane bancare...etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

BUna dimineatza
Si eu am ac.mail.
Tania, f frumos ceasul....!Si La MUlti Ani sotzzului...
CLau, ai serbat mama aseara la domiciliu?
Dimineatza mi se pare ca a fost mai elaborata stirea,un pic.
Bai, si cameramanul ne-a "tras"in cadru, iar unele habar n-au avut, macar sa nu se mai strambe, sau sa stea corespunzator...

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Eu nu am mai vazut stirea dimineata...

gama, da, am mancat chinezesc de la Wu Xing si ne-am uitat la Tv. In starea in care eram numai chef de iesit nu mai aveam, plus ca a venit si tarziu de la munca...

saddie, ce vesti mai ai?!

Edit: eu primesc intr-o veselie mailuri cu oferte...parca mai multe ca niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by claujro

A raspuns cuiva, nu mai stiu cui, ca daca nu dorim sa incasam cecul, sa-l trimitem inapoi (pe banii nostri- cu confirmare de primire costa extra ) si ei fac apoi demersurile sa-i bage pe card.

Oricum ar fi pierdem bani: din taxele postale, din comsioane bancare...etc.

Intrebarea e la care metoda se pierd mai putini bani? Deja tind sa accept cec-ul si sa-i dau dracu' ca m-am saturat de ei. Proasta-s eu ca doar au zis pe la cate unii ca nu vor mai livra, dar m-am incapatanat sa cred ca io daca-s noua o sa-mi livreze.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Andreea, nu stiu, se pare ca la cec se pierd mai multi bani.

Intrebarea mea e daca, unele cecuri nu vor ajunge la destinatar (doar intra pe mana Postei Romane, nu?!)...iar o luam de la capat cu mailuitul? Eu am sa merg astazi la BRD.

Mergi la inceput

Fetelor, mi-a placut si mie reportajul (am apucat sa-l vad doar pe net). Totusi nu prea are cum sa aiba ecou in Franta. Plus ca nu era deloc impresionanta cifra 40 (persoane pagubite).

Singurul organism care mi se pare mie ca ar putea sa-i traga de urechi pe LR ar fi protectia consumatorului din Franta.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Cum sa nu aiba ecou?L-am trimis eu la toata lumea .La Lr la protectia consumatorului fr etc...
Din ciclul :"am innebunit de tot"!azi mi-am luat liber ca sa termin de scris peste tot unde amgasit ca s-ar putea scrie despre acest subiect si ne-ar putea ajuta cineva.
Asa ca azi prestez la greu.
Se minuneaza cineva????????????????????

Monikka

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Andreea, nu stiu, se pare ca la cec se pierd mai multi bani.

Intrebarea mea e daca, unele cecuri nu vor ajunge la destinatar (doar intra pe mana Postei Romane, nu?!)...iar o luam de la capat cu mailuitul? Eu am sa merg astazi la BRD.

Parca era cineva care a trimis inapoi un cec. Poate ne poate spune cat a costat asta, si daca a primit pe card suma totala.
Mie la Raiffeisen mi s-a spus ca, comisionul pentru cec este de minim 15euro.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alian spune:

Buna dimineata
Am vazut ca mi-au trecut si mie cec-urile la "remboursement".
Eu cred ca am sa le trimit inapoi, asa cum i-am avertizat. Pentru cine e interesat acestea sunt "instructiunile" lor.

"Dear Madam,
I inform you that you will receive a cheque first. We have many customers to reimburse and the fastiest way is by cheque. However, I advice you to send back the cheque to La Redoute, Customer Department, 59081 Roubaix FRANCE and to join the full coordinates of your bankaccount. We will make a banktransfer. If you have some complaints, join a letter to the cheque.
I apologize once again for all the troubles and I thank you for your patience.

Christine
Relation Clients"
Binenteles ca voi avea si o scrisorica pentru ei cu o analiza a caracterului lor..
As incerca chargeback, dar am cont la Credit Europe (fost Finansnbank) si nu stiu daca au procedura asta. Stie cineva?
Gabi

Mergi la inceput