***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 18
gama spune:
Mai , voi ati vazut ce de cometarii sunt pe site-ul PRO TV-ului, la stirea cu noi???????
Uimitor, chiar sunt f f multi in ac.situatie......Macar ptr.asta si tot a meritat efortul, sa stie si ei ce se intampla si ca...nu sunt singuri!!!
si Matei(2.aug2004)
claujro spune:
quote:
Originally posted by gama
Mai , voi ati vazut ce de cometarii sunt pe site-ul PRO TV-ului, la stirea cu noi???????
Uimitor, chiar sunt f f multi in ac.situatie......Macar ptr.asta si tot a meritat efortul, sa stie si ei ce se intampla si ca...nu sunt singuri!!!
Magda si Matei(2.aug2004)
Exact asta ma pregateam sa scriu si eu. Am trimis un mesaj unde am pus linkul cu forumul nostru, vad ca nu a aparut, cred ca e moderat mai intai. Sper sa apara si sa intre si altii aici.
Totusi, haideti sa scriem si noi acolo.
alian spune:
Apropo felicitari pentru reportaj si multumiri pentru efort!
Macar sa ne mai racorim putin si sa se trezeasca cineva din conducerea lor sa-i ia la suturi pe cei de la Service Clients.
Bratu Monica spune:
valeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma mananca palma sa mai dau o comanda!Sunt o multime de lucruri frumoase,
Monikka
acina spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Cum sa nu aiba ecou?L-am trimis eu la toata lumea .La Lr la protectia consumatorului fr etc...
Din ciclul :"am innebunit de tot"!azi mi-am luat liber ca sa termin de scris peste tot unde amgasit ca s-ar putea scrie despre acest subiect si ne-ar putea ajuta cineva.
Asa ca azi prestez la greu.
Se minuneaza cineva????????????????????
Monikka
Nu se minuneaza nimeni.

F bine trimite peste tot.
Da am vazut si eu comentariile .Se pare ca nu sunt "numai 40 de pagubiti " pana la urma .40 sunt numai de pe DC.Cine stie cati sunt in realitate.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
acina spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
valeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma mananca palma sa mai dau o comanda!Sunt o multime de lucruri frumoase,
Monikka
Monica mama stai cuminte ce nu te-ai enervat destul pana acum?
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
claujro spune:
A intrat mesajul meu cu linkul forumului, din pacate stim cu totii ca dureaza pana cineva isi poate face cont pe DC, dureaza aprobarea de la Admini. Asta e! Macar acum stiu si altii de noi si sper eu ca in cateva zile sa mai apara si altii.
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by acina
Da am vazut si eu comentariile .Se pare ca nu sunt "numai 40 de pagubiti " pana la urma .40 sunt numai de pe DC.Cine stie cati sunt in realitate.
Din pacate asa se vede din reportaj. Numai 40. Sa nu credeti ca vreau sa minimalizez efectul reportajului. E minunat. Ma bucur ca in felul asta ne putem aduna mai multi, astfel incat sa putem obtine rezultate favorabile.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
claujro spune:
Andreea, noi stiam numai de cei de pe DC si daca e sa adunam tot nu ies 40 de persoane care scriu la subiect. Ce era sa zicem? Mii???
Parerea mea e sa scrieti si voi la politie, la directia care se ocupa de fraude pe internet. Daca vad ca nu e doar o persoana si sunt mai multe poate avem credibilitate mai mare. Ce ziceti? Adresa am dat-o acum vre-o 2-3 pagini... crimaorg@politiaromana.ro.
claujro spune:
Am aparut si aici: http://www.zf.ro/articol_138064/pro_tvpeste_40_romanipagubiti_de_site_ul_francez_la_redoute.html