Mamici si burtici din Targoviste

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gill, din cate am inteles la maternitatea din Targoviste copilul sta in camera cu mama, evident daca nu sunt probleme.

Eu am facut mai demult o ecografie pentru ovare la ecograful de la maternitate in 1998, nu mai tin minte etajul dar stiu ca era o camaruta langa scari si lift. Erau multe gravidutze insa acolo si cred ca cele mai multe erau internate.

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Da asa este cum zice Otiliav !!!
La nastere naturala sigur va fi moasa si in functie de medicul cu care nasti ... va veni si el. Asta e regula in Tgv. Dr. Florescu din cate stiu eu va veni sigur macar la epiziotomie. Tu nu trebuie decat sa-i ceri moasei sa-l cheme sau sa-l chemi chiar tu ...
Cat despre cezariana ce sa-ti zic sunt chirurgi si chirurgi... Asta stii si tu. Iarasi cred ca si Florescu merita increderea ta!

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit, targovistence.
Gill dap, in '79 sunt nascuta. De venit in tara, nu stiu inca. Deocamdata, pana pe 15 Sept . in nici un caz, caci preturile biletelor la Tarom sunt de-a dreptul neserioase. Astept sa se incheie sezonul si deci sa mai scada pretul.
Sper sa ajung totusi luna asta, caci mi-e dor de mama. Deh...hormonii. Am inceput sa plang la sot , mai rau decat copiii:vreau la mama, vreau la mama.

Va pupic si va doresc un weekend plin de voie buna si relaxare.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 15+
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Izabelutza.......ce putin mai ai!!!!!!......Sa-ti dea Dumnezeu nastere usoara si bebel papacios!!!!............abia te astept cu impresii despre nastere!!!!
.....o prietena de-a mea a nascut in Dec 2006 cu Dr Baros......nastere normala........a venit noaptea sa o asiste......a fost super multumita de el!!

Honey.......de cat timp esti plecata din Tara???/

pupici pe burtici

GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Vai gill nici mie nu-mi vine sa cred! Si totusi asa as vrea sa vina bebe mai repede. La odiseea de septoct s-a dat startul deja si parca nu mai am nici eu rabdare. Il las totusi pe bebeita sa hotarasca cand vrea sa ne intalnim.
mancacios si sanatos iti doresc si tie si o nastere usoara oricum va fi ea naturala sau prin cezariana.
Tu ai sa nasti in Targoviste? De cat se mai da la moase si asistente ai auzit ceva?

isabeluta36 fix
bebita
AMR 28 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragi viitoare mamici! In primul rand va doresc sarcini usoare si nasteri si mai usoare!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.

Cu gandul la puiutii pe care curand ii veti tine in brate, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.

Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

........din cate am inteles eu...la moasa cam 1,5 mil......iar la asistente.....cate 100 mii......dar......iti trbuie multe hartii.....ca sunt multe si intra cam 3 schimburi pe zi.......
......te rog sa ma mai tii si pe mine la curent......cu tot ce aflii.......si eu voi face la fel!...

quote:
Originally posted by isabeluta

Vai gill nici mie nu-mi vine sa cred! Si totusi asa as vrea sa vina bebe mai repede. La odiseea de septoct s-a dat startul deja si parca nu mai am nici eu rabdare. Il las totusi pe bebeita sa hotarasca cand vrea sa ne intalnim.
mancacios si sanatos iti doresc si tie si o nastere usoara oricum va fi ea naturala sau prin cezariana.
Tu ai sa nasti in Targoviste? De cat se mai da la moase si asistente ai auzit ceva?

isabeluta36 fix
bebita
AMR 28 zile

GILL
30+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 8 saptamani....

Mergi la inceput