Mamici si burtici din Targoviste
Buna ziua dragi mamici si burtici!!!
M-am gandit sa deschid acest capitol pentru cele din Targoviste.......
.....sa fie un loc in care se ne incurajam, sa ne dam sfaturi.....sa schimbam impresii despre doctori, maternitate, tratamente........si despre tot ceea ce ne poate fi folositor!
Va astept cu drag aici!
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....
Raspunsuri
isabeluta spune:
Buna Gill!
Sunt si eu din Targoviste. Multe sfaturi nu pot da fiind la primul copil, dar pot da si primi incurajari.
Eu merg la doctor si in Bucuresti si in Targoviste, din precautie! Nu am prejudecati referitor la medicii din oras, ci imi doresc foarte mult un copil sanatos si o sarcina usoara, avand in vedere greutatile pe care le-am intampinat inainte de a avea acest .
Medicul meu de aici este dr. Baros. Sunt foarte multumita de el! In Bucuresti merg la dr. Poiana din Polizu, am retineri insa fata de atentia acordata bebelusilor dupa nastere.
Spune-mi ceva despre tine...
isabeluta35+
bebita
gill spune:
Bine te-am gasit Izabelutza!!!!
.......in sfarsit cineva din zona!!!!!!
Eu merg la dr Florescu......iar investigatiile si eco morfo- fetala de trimestrul 2 le-am facut la Bucuresti....la dr Herghelegiu.....
Tu vei naste la Polizu?.......
Vad ca la voi la odisee s-a dat startul la nasteri.....!!!.....ce frumos!!!!!!......mai ales ca sunt majoritatea la aproape la termen......
Eu ma multumesc sa ajung la 38 de saptamani.....pt ca am colul scurt(2,7 cm).......si cateva episoade de contractii la activ.......de aproape o luna sunt in repauz la pat........sper sa imi ajute Dumnezeu sa mai rezist 9 saptamani!!!!
Tu cum te simti????
GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 9 saptamani....
honey79 spune:
Pup mamicile de Tagoviste si le doresc sarcini usoare si bebei frumosi, sanatosi si mancaciosi.
Eu sunt din Fieni de loc, ajunsa aici din cauza de sot.
O intrebare am la voi: daca e sa vin in Romania, luna viiotare.. stiti vreun cabinet in Targoviste unde se fac ecografii, eventual 3D sau 4D?
Va pupic .
bebe de Honey 15
14
gill spune:
BIne ai venit Honey!....
Despre eco.....exista 3D....la Centrul Medical Polimed.....dar daca vrei pentu sarcina......nu ti-as recomanda!!!!!..........mai bine un Eco Doppler 4D la un Centru Medical din Bucuresti!
Pup mamicile de Tagoviste si le doresc sarcini usoare si bebei frumosi, sanatosi si mancaciosi.
Eu sunt din Fieni de loc, ajunsa aici din cauza de sot.
O intrebare am la voi: daca e sa vin in Romania, luna viiotare.. stiti vreun cabinet in Targoviste unde se fac ecografii, eventual 3D sau 4D?
Va pupic .
bebe de Honey 15
14
[/quote]
GILL
honey79 spune:
Mersi frumos, Gill.
In Bucuresti nu stiu daca si cand as ajunge. Plus, cu toata nebunia de-acolo, cu lucrarile de carosabil, si linii de tramvai desfintate... hmmm.
Plus, cei buni din Bucuresti, am vazut ca-s tare ocupati si ca trebuie sa astepti destul de mult sa prinzi o programare la ei.
Anyway, multumesc frumos pentru raspuns.
PS: De ce nu recomanzi 3D la Polimed ???
bebe de Honey 15
14
gill spune:
Pt ca nu au doctor care sa foloseasca 3D in caz de sarcina.....de obicei fac mai mult ecografii abdominale..........pe tine ce te intereseaza mai exact?......o eco morfo-fetala cere se face de regula in sap 20-24 de sarcina sau o eco normala...de control????
quote:
Originally posted by honey79
Mersi frumos, Gill.
In Bucuresti nu stiu daca si cand as ajunge. Plus, cu toata nebunia de-acolo, cu lucrarile de carosabil, si linii de tramvai desfintate... hmmm.
Plus, cei buni din Bucuresti, am vazut ca-s tare ocupati si ca trebuie sa astepti destul de mult sa prinzi o programare la ei.
bebe de Honey 15
14
GILL
gill spune:
Pt ca nu au doctor care sa foloseasca 3D in caz de sarcina.....de obicei fac mai mult ecografii abdominale..........pe tine ce te intereseaza mai exact?......o eco morfo-fetala cere se face de regula in sap 20-24 de sarcina sau o eco normala...de control????
quote:
Mersi frumos, Gill.
bebe de Honey 15
14
GILL
gill spune:
quote:
Mersi frumos, Gill.
bebe de Honey 15
14
GILL
honey79 spune:
Banuiesc ca o eco normala, sa vad bebele , sa vad daca e bine. Bine, nu mai mentionez faptul ce mi-e dor de el si ca e poate si un moft sa-l vad.
As vrea sa vin in Septembrie in tara, si nah..ma gandeam ca...
Deh..zuza graviduta.
Te pupic.
bebe de Honey 15
14
gill spune:
ECO NORMAL POTI FACE LA ORICE MEDIC GINECOLOG CARE ARE SI COMPETENTA PE ECOGRAFIE,,,,,,,,SI ARE SI ECOGRAF LA CABINETUL SAU PARTICULAR.....DAR VA FII ECO 2 D............
PUPICI
quote:
Banuiesc ca o eco normala, sa vad bebele , sa vad daca e bine. Bine, nu mai mentionez faptul ce mi-e dor de el si ca e poate si un moft sa-l vad.
As vrea sa vin in Septembrie in tara, si nah..ma gandeam ca...
Deh..zuza graviduta.
Te pupic.
bebe de Honey 15
14
GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA