Mamici si burtici din Targoviste

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuicaMica spune:

Salutare Burticoaselor din Targoviste!

Eu locuiesc in Danemarca insa sunt nascuta in Tgv. Am fost in luna iulie acasa si am avut senzatia ca eram singura burticuta (lucu neobisnuit pt mine caci aici te lovesc burtile pe toate trotuarele). M-au uimit deasemenea ochii curiosi /a se citi holbati/ din partea tuturor. Acuma, nu ma intelegeti gresit, sunt foarte mandra de burta mea, insa a ajuns chiar deranjant holbatul tuturor.

Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by gill

ECO NORMAL POTI FACE LA ORICE MEDIC GINECOLOG CARE ARE SI COMPETENTA PE ECOGRAFIE,,,,,,,,SI ARE SI ECOGRAF LA CABINETUL SAU PARTICULAR.....DAR VA FII ECO 2 D............
PUPICI[quote]

Asta stiu, Gill... intrebam doar pe unde sunt cabinete, daca stii. Nu vreau sa merg in Spital.
Eventual un doctor pe care l-ai recomanda.

bebe de Honey 15

14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Neata"

LUICAMICA.....BINE AI VENIT PE LA NOI!......cat despre Targoviste......din pacate locurile s-au mai schimbat......dar oamenii nu...........aceeasi lipsa de educatie.....pacat

HONEY........daca vrei o sa-ti recomand cateva cabinete....iti dau datele de contact pe PM.....

O saptamana excelenta pt mamici si burtici!!!!

GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Salutare si de la mine.
Si eu am fost in iunie in Ro si sunt din Tgv, insa nu mi s-a parut ca se holba nimeni ciudat la mine. Poate ca te simteai tu altfel cu burtica si ti se parea ca se uita oamenii aiurea la tine, LuicaMica.
Iar gravidutze am tot vazut in oras, chiar am si prietene care sunt gravide insa totul mi s-a parut ca decurge atat de normal.
Cat despre eco 3D, ar trebui sa aiba majoritatea dr cu cabinete private. Daca nu, in micro 3, s-a deschis de curand, cred ca de vreo 2-3 saptamani, o clinica privata super dotata, unde au de toate si vin medici din Bucuresti, Covasna, etc. STiu asta de la medicul stomatolog al mamei mele, d-na Lizica de la Pavcom, care si-a mutat si ea cabinetul tot in incinta clinicii respective. Asa ca poti incerca acolo, Honey79.

In rest, sarcini usoare va doresc si numai bine!

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Mersi mult de raspunsuri, Nana,Gill.
Astept si PM-ul tau, Gill draga.
Sarcini usoare si nasteri la fel va doresc tuturor.

bebe de Honey 15

14

Mergi la inceput

Honey.......ti-am trimis PM....

Nana....bine ai venit si pe aici!....stiu ca tu esti o veterana a DC....sarcina usoara!!!!.....mai ai asa putin.....!!!!!cred ca ai niste emotii......!!!!

pupici tuturor!!!!

GILL

Mergi la inceput

Gill, primit PM si raspuns inapoi.
Mersi frumos.
Pupicei.

bebe de Honey 15

14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Vreau sa nasc in Targoviste! E deja prea obositor pentru mine sa fac drumurile astea la Bucuresti.
Nu trebuie sa-ti faci asa mari probleme pentru col. Nu este chiar asa scurt. Al meu avea 2,9 de la 20 saptamani si nu am facut nimic special. Am mers in continuare la job. Am facut miscare. Acum e din ce in ce mai reu e adevarat... am burtica ffff mare si bebe e grasunel.
De simtit ce sa zic ma simt normal pentru o gravida la 35 si ceva de saptamani. Multumesc lui DD nu am probleme grave.
Honey79, Luicamica bine v-am gasit si sarcini usoare!

Nananoi suntem colege la septoct...
Cat despre privitul ciudat dupa gravidute si numarul lor scazut... ce sa zic. Inainte de a fi le cautam cu privirea pe strada si f greu le gaseam. Acum insa e o adevarata "invazie". Nu ma simt deloc singura in starea mea si ma bucur!!! Bebei nostrii nu vor fi singuri la gradi sau la scoala.

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput

.....ce stii despre conditiile de la maternitate in Tgv???.........vei naste normal sau cezariana?..........daca poti sa-mi raspunzi.....bineinteles..........

quote:
Originally posted by isabeluta

Vreau sa nasc in Targoviste! E deja prea obositor pentru mine sa fac drumurile astea la Bucuresti.
Nu trebuie sa-ti faci asa mari probleme pentru col. Nu este chiar asa scurt. Al meu avea 2,9 de la 20 saptamani si nu am facut nimic special. Am mers in continuare la job. Am facut miscare. Acum e din ce in ce mai reu e adevarat... am burtica ffff mare si bebe e grasunel.
De simtit ce sa zic ma simt normal pentru o gravida la 35 si ceva de saptamani. Multumesc lui DD nu am probleme grave.
Honey79, Luicamica bine v-am gasit si sarcini usoare!

Nananoi suntem colege la septoct...
Cat despre privitul ciudat dupa gravidute si numarul lor scazut... ce sa zic. Inainte de a fi le cautam cu privirea pe strada si f greu le gaseam. Acum insa e o adevarata "invazie". Nu ma simt deloc singura in starea mea si ma bucur!!! Bebei nostrii nu vor fi singuri la gradi sau la scoala.

isabeluta35+
bebita

GILL

Mergi la inceput

Heii.....nu mai e nimeni pe aici?........doar eu bantui pe aici..........
...Honey....cand vii in tara???......esti nascuta in 1979?.......daca da....inseamna ca suntem de aceeasi varsta

....Izabelutza.....nu mi-ai raspuns....
pupici tuturor

GILL

Mergi la inceput