Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by RGE

TU!!! ..daca tot ai intrebat

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

nu cred....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ANACAMI,multam de pontul cu mierea!Uitasem aspectul acela,mierea pe are o consum eu(1-2 lingurite /zi) este facuta in casa,de socrii mei...E naturala si am incredere,nu cumpar din alta parte...Ca daca e buna,sanatoasa si gratis...
CRISSTIANA,ai dreptate,fiecare face cum crede,felicitari pt vointa ta!.
Eu am acelasi surplus,de5 kg la aproape 22 de saptamani...O fi bine,o fi rau...Dumnezeu stie...
In legatura cu cafeaua...eu sunt mare amatoare,pana sa raman beam 3 cafele/zi,una mare acasa(cana de 250 ml),una mica la serviciu si inca una in jurul orei 14...Ultimele 2 mici...In primele 3 luni de sarcina nu am putut bea din auza ca aveam tensiunea maricica,insa de cand o am 9.5 ,m-am reapucat de vechile metehne...Acum insa pun o cescutza mica de cafea intr-o cana mare si adaug lapte pana o fac plina...
De aceea o numesc lacto-cafea...
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu parerile mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si m-am mai enervat o data..pt ca nu mai dorm de vreo 2 nopti- desi bebe e cuminte- si mi-am comandat perna din aceea de gravida.
si dupa ce termin ultimele 2 pagini ma enervez de tot si ma bag fortat la somn de pranz. NA!

29+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

VICTO..incearca cu seminte..vezi ca exista pe piata miez de floarea sorelui la pungutze gata decojit..devoreaza seara o punga cand esti in patutz..apoi incearca un pahar mare cu lapte super rece ..la mine au efect ..Rennie nu ma mai ajuta....si dupa masa de seara neaparat o plimbare..fie ea si scurta.
CLAUDIA sa-ti fie de bine..buna mancarica

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput

BB ma asteptam la un asa raspuns...offf pei eu nu va mai deschid mei nene alt capitol ..numai eu mereu...
..Doamne cand va aud cu mierea....eu nu o suport.

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput

noi mergem la nanita.....iarasi zic ca dorm o ora si am trezesc pe la 6.....

bubulina noastra

Mergi la inceput

BB somnic usor ..e bine ca poti sa faci nani la pranz eu nu pot..in schimb dimineata de abia la 10 pot sa ma dau jos din pat
..fetelor apropo de cafea ..eu nu sunt bautoare..adica am renuntat acum un an cand m-am lasat de fumat..dr mi-a spus ca pot sa beau o cescuta mica dimineata ca nu are nimic (cica pt constipatie)

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

RGE,nu ai nevoie de invitati la masa???
Fetelor,pana sa raman gravi,nu suportam mirosul de chiftelute,acum insa mi se pare cel mai fai parfum!!!Cred ca am luat-o razna de tot...As praji chiftele numai pt miros...
Noi am papat o salata de rosii cu castraveti,ceapa si un ou fiert si o conserva de ton cu multa lamaie,ca mi-era pofta de peste!

Mergi la inceput

Roxana, inainte sa merg la nani, sa iti spun ceva: am vb azi cu o gravi care e la un dr foarte cunoscut din Tm si ia spuns ca poate consuma maxim 2 cesti de cafea pe zi fara nici o problema.
gata fug la nani.....ca azi ne-am trezit la 11 si ne este somn....

bubulina noastra

Mergi la inceput

IULI..ba da ...te astept..apropo de mirosuri...eu nu am avut probleme..adica simptome de sarcina. pofte, greturi, stari de voma,etc..am avut in schimb o problema mare cu vinetele ..am copt vara asta pe caldurile alea nenorocite tone de vinete numai pt miros ..apoi le aruncam ca mie nu prea imi plac vinetele...dar mirosul ma rupe...al meu sot e terorizat el si acum mai simte ca in casa la noi miroase a vinete coapte desi nu am mai facut de ceva vreme..probabil a ramas fumul impregnat in pereti

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput