Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 29
dany2007 spune:
Sotul meu citeste perlute de copilasi (aici pe DC) si mai imi da si mie din cand in cand cat un copy paste, ceea ce fac si eu la randul meu pentru voi:
Ieri am fost la medicul oftalmolog, pentru un control si sa-mi schimb o rama la ochelari.
Intram in cabinet.
Aglomeratie mare.
Ne intampina o asistenta foarte amabila, care intreaba:
-Pentru micutza doriti consultatie? are nevoie de ochelari?
La care Ines, tranteste rapid urmatoarea replica:
- Eu vad bine, mie nu, mama e CHIOARA!!!
Mergem la cumparaturi...
Suntem la raionul de mezeluri.
Cer vanzatoarei cremvusti de pui.
Aceasta ia cremvustii, ii pune pe cantar, ii impacheteaza si ni-i da.
In spatele meu coada mare, lume multa.
Ines foarte nervoasa, de abia ajungand la pult, striga catre vanzatoare:
- Ia clevustii inapoi, nu-mi trebe...au micoi(microbi)...
De ce mi-ai dat fara manusa?
Soc...m-am blocat, eu nu am observat ca vanzatoarea ne-a servit cu mana fara sa aiba manusa...si deci pentru Ines era ceva in neregula..aveau microbi...
Toata lumea a ramas blocata, ba chiar o laudau, ce atenta a fost...
Pupa mama fata atenta...
Avem o mica problema...Ines nu-l pronunta pe F si pe V, in unele cuvinte.
Poate spune Foame si off, offf...corect, insa cand spune Fuge - iese Suge.
Iesim din Mall, cu Tati de mana...
O tipa bine, alerga pe langa noi, sa prinda un taxi.
Ines, intreaba pe tati:
-Tati, asta unde Suge???
-Tati, razand, raspunde:
Nu stiu....
Dana 23+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
bb_yasmi spune:
cristiana, foarte bine daca ai ambitia de a fi atenta la ce mananci. eu una te felicit!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
claudia1178 spune:
Buna ziua burtici,
Si pe aici prin nord este o caldura groaznica si abia astept sa vina ploile ca nu mai pot de cald!
Am vazut ca vorbiti de macare sanatoasa.........dar noi tot cu dulciurile ne impacam mai bine......mai ales ca avem niste arsuri groaznice, si iaca mai bag cate o bomboana!
Irina stef...si pe mine ma dor groazni ovarele......mai ales cand pitica misca...efectiv nu mai pot de durere....poate se pozitioneaza si ea....zic si eu asa! Daca stau in fund imi e bine ca nu prea misca........dar in pat......e groaznic, nici nu mai stiu cum sa stau! Ma dor toate cele, ovarele, spatele, picioarele, mainile...de parca am luat-o pe cocoasa! Nu stiu cat de normale sunt durerile mele.......va rog spuneti-mi parerea voastra!
29
Claudia, mami de Teodora Victoria
bb_yasmi spune:
claudia, si pe mine ma dor ovarele, dar nu tare. eu cel mai tare simt noaptea cand sunt in pat.
bubulina noastra
RGE spune:
DANY2007
..fetelor acum am terminat si eu ..si pana ajunge manichiurista trag un ochi la voi...am renuntat la fasole cu ciolan si am facut chiftelute , ciorbica de pui si mancare de masline...acum am balotat un mega castron cu mar ras cu biscuiti(cred ca e mancarea preferata a lui fi'miu).
CRISTIANA felicitari ca mananci sanatos..eu una am renuntat in primele luni cand am fost la dr si mi-a spus ca bebe e foarte mic am renuntat la a mai manca din carti" ..acum mananc ca inainte de sarcina, ca un om normal, bine cu mult mai multe portii de fructe si lactate...in primele luni de sarcina mancam numai salate, fructe, lactate, gratar, foarte sanatos, din carti, kg oricum am luat..orice as fi mancat si oricat de sanatos tot se depuneau si mi s-a parut normal..pana la urma sunt gravida si bebbe trebuie sa aiba de unde lua provizii..dar apoi cand au inceput probleme "mi-am bagat picioarele" cum se spune in ele de carti si mancat sanatos...mai ales ca si dr si moasa mi-a spus ca o gravida este bine sa manance chiar si dulciuri..chiar la ei la cursuri ne asteptau mereu cu prajituri si sucuri naturale...asa ca pe mine una nu ma mai intereseaza "alimentatia sanatoasa"..ma intereseaza sa am un copil normal, sanatos, cu orice sacrifiu.
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
cine deschide capitol nou??????
bubulina noastra
RGE spune:
.. scuzati matematica..m-am grabit sa scriu
AMR 9 saptamani!!
RGE spune:
TU!!! ..daca tot ai intrebat
AMR 9 saptamani!!
Victo spune:
no, io m-am enervat..de 2 zile ma omoara arsurile. noaptea adorm cu rennie, dar tot ma trezesc peste cateva ore cu aceeasi problema.
asa ca daca tot e bal, bal sa fie..azi am mancat fasole, cu carnati, cu salata care cuprindea sare, otet, ardei, rosii..adica tot ce da arsuri. pai degeaba ma ametesc eu cu lapte si de-astea..macar s aimi placa ce mananc, ca de suferit, tot sufar
29+ piticul Stefanut
claudia1178 spune:
Si apropo de mancare.......doctorul mi-a spus ca trebuie sa scot sarea din alimentatie...., asa ca...mananc si eu ce imi prieste si nu ma face sa...... Ca nu mai avem mult......si dupa ce se v-a naste si o voi alpta......avem noi o treba cu kilogramele acumulate pana acum! Parerea mea! Dar admir fetele car pot sa tin o anumita dieta, ca eu sunt bucuroasa sa am ceva in stomac!
Claudia, mami de Teodora Victoria