Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Hi,hi,hi,RGE,si eu la felllA venit biata mama la mine pt o saptamana(cand a fost cealalta repriza de canicula) si am pus-o in fiecare zi sa coaca vinete...Tot pt miros!Si...mi se parea cea mai buna mancare salata de vinete...
Multumim de invitatie,Roxana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

roxi arunca si tu cu reteta aia de mancare de masline in noi.eu una nu am mancat niciodata si tare sunt curioasa,mai ales ca ne plac maslinutele mult!

29+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

In legatura cu cafeaua...eu sunt mare amatoare,pana sa raman beam 3 cafele/zi,una mare acasa(cana de 250 ml),una mica la serviciu si inca una in jurul orei 14...Ultimele 2 mici...In primele 3 luni de sarcina nu am putut bea din auza ca aveam tensiunea maricica,insa de cand o am 9.5 ,m-am reapucat de vechile metehne...Acum insa pun o cescutza mica de cafea intr-o cana mare si adaug lapte pana o fac plina...
De aceea o numesc lacto-cafea...
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu parerile mele...

puteti vorbi despre orice, dar nu despre cafea...eu a trebuit sa o las definitiv in sarcina din pricina hipertensiunii; cum ar fi sas iau 3 pastile de tensiune pe zi si sa mai beau si cate o cafelutza?! nimeni nu ar fi crezut ca eu pot renunta la cafea...as fi baut oricand, oricum, oriunde, insa din octombrie anul trecut, dupa mai multe probleme care mi-au afectat sufletul am avut un blocaj la pitpalac, apoi hipertensiune si nu mi s-a mai permis decat 1 cafea /zi decofeinizata, la care in sarcina am renuntat definitiv pt bebe; la inceputul sarcinii o inlocuiam cu inka+laptic, dar acum nici nu ma mai gandesc la ea; poate mai gust de la sotul 1 gurita(de cafea) pe luna...asa ca orice putem face..si mai am exemple de astea.

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Bravo,ELLIS,felicitari ca ai reusit!!!De fumat,fumezi/ai fumat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

stop-joc; voi deschide un nou capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

nu fumez, fumeaza sotul si pt mine; in schimb mananc....dulciuri..dar stiu sa renunt si la ele....mai tarziu

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

CAPITOLUL 63

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

´´cristiana, foarte bine daca ai ambitia de a fi atenta la ce mananci. eu una te felicit!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!''

Mersi BB_Yasmi! Fac si eu ce pot in lupta cu kg, care la mine s-au inmultit incredibil in ultimul timp. Asa ca a trebuit sa iau o decizie.

RGE, parerile sunt impartite. Fiecare face cum crede ca e mai bine pentru ea si pentru bebe. Doar scopul final asta e: sa iasa bebe sanatos.

In legatura cu cafeaua, mie mi-a recomandat medicul sa beau cate o cafea mica in fiecare zi deoarece am tensiunea mica, insa cum nu sunt consumatoare de cafea, m-am facut ca nu-l aud. Dar cui ii place, nu cred ca strica o cafea pe zi.

Crisstiana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by claudia1178

Si apropo de mancare.......doctorul mi-a spus ca trebuie sa scot sarea din alimentatie...., asa ca...mananc si eu ce imi prieste si nu ma face sa...... Ca nu mai avem mult......si dupa ce se v-a naste si o voi alpta......avem noi o treba cu kilogramele acumulate pana acum! Parerea mea! Dar admir fetele car pot sa tin o anumita dieta, ca eu sunt bucuroasa sa am ceva in stomac!

Claudia, mami de Teodora Victoria

De ce sa scoti sarea?A avut un motiv anume?Oare ii dauneaza lui bb?tu in ce sapt esti?!Ca mie au inceput de 2 zile sa mi se umfle picioarele si ma gandesc sa nu fie de la sare....ca mananc cam sarat....mereu.

Anka....uau felicitari pt putinele kg acumulate!!!
eu deja am pus 7....desi pana la 20 sapt aveam doar 2....

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Pentru ca avem probleme si cu calciul...offfffffffff....nu cafea, nu cola, nu alcool, nu tigari...si acum datorita arsurilor.....nu fructe, nu prajeli, nu, nu nu............m-am saturat...am mancat azi 2 oua cu paine fara sare....si multe bomboane! Iar pentru sot...am facut.....ciulama de pui cu micisori , castraveciori murati ......asta la cerere! Iar eu nu mai stiu ce sa mai mananc ca sa nu-mi fie rau.......of si cu caldurile astea, as manca o tona de inghetata!
29

Claudia, mami de Teodora Victoria

Mergi la inceput