Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by dany2007

quote:
Originally posted by creem

Pe mine ma tratati cu indiferenta?
Sau ati plecat toate? Am o stare groaznica...mi-am facut si un ceai, dar degeaba.

Si eu sunt la fel ma doare spatele si pe sub burtica nu mai pot ....

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

CALMATI-VA, FETELOR, VRETI SA SUPARATI BEBEII? NU MAI PLANGETI!
DANY SI PE MINE MA DUREA MIJLOCUL DC STATEAM MULT PE SCAUN. INCEARCA SA TE RIDICI PUTIN, SAU SA STAI MAI PE SPATE.

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by dany2007

dany26 - am luat si acum am o senzatie de voma...
si bebe misca si el ...ma termina..

Dana 23+ Luca-Rares

Pai...suna dr atunci....ca sa stai linistita ca si de la usparare poate te ia voma

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Cred ca am senzatia asta de voma si de la faptul ca nu prea am papat azi.Am luat no spa si am baut 2 pahare cu apa .Astept sa vina papa si nu mai apare

Dana 23+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

anacami, am inteles acum si miercuri o sa ma duc documentata la dr. el zicea ca o sa fac niste analize pt RH dar nu mi-a explicat asa frumos ca tine .... :)))

Am fost o norocoasa pana acum am avut o sarcina usoara, de-asta ginecologul mi-a zis sa stau linistita, ca nu e problema.

Dany2007 incearca sa stai mai pe spate cu scaunul si suna la doctor. E cel mai bine sa-ti dea un sfat.

Anka 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Neata!
Cam tarziu ne-am trezit. Azi noapte nu am dormit din cauza durerilor la picior, asa ca am profitat de somn spre dimineata. Vad ca toate v-ati baut deja cafeluta(ceaiul). Sa va fie de bine!
Gabitz78. Merci de urari. Oricum, grija o sa am ca piciorul asta cu ghips ma tine in casa. Cu carjele care mi le-au dat, n-am invatat sa le folosesc. Ma dezechilibrez din cauza burtii. Sunt caraghioasa rau cu ele.
EllisAm programare la ginecolog pe maine.Ghipsul mi l-au pus provizoriu, in ideea de a-l scoate in cateva zile deoarece nu-mi facusera radiografia.Vor sa vada cum evolueaza umflatura si vanataia aia oribila care o am pe picior.
Anacami, nici eu nu mancam mult cantitativ si tot ma ingrasam. Dar am descoperit ca mancam numai prostii: unt cu dulceata dimineata+ lapte integral cu nesquick, croissant cu ciocolata de-a lungul zilei de cate ori imi era pofta,ciocolata, majoritatea carnurilor prajite(mai ales cea de porc-snitele ),cartofi prajiti, oua prajite. Eu cred ca tre sa existe o explicatie pentru faptul ca te ingrasi chiar daca mamanci sanatos. Mie nu-mi venea sa cred ca m-am ingrasat 10 kg in 2 luni si nu mancasem mult, dar mancam doar ´´alimente interzise´´.
Cu teoria stam bine, cu practica e mai greu , e adevarat, dar ce ma impinge sa urmez un regim alimentar sanatos e ideea de a nu avea probleme la nastere daca sunt prea grasuta. Mi-e frica de mor de nastere, asa mai bine ma abtin sa mananc prostii ca sa nu ma ingras. Frica ma impinge, recunosc, dar functioneaza. Si oricum e mai sanatos si pt bebe.
Adelamaria, ma bucur ca ti-am fost de folos. Cu putina vointa ai sa reusesti. Vei vedea. Fa-ti o lista cu alimentele care vrei sa le cumperi inainte de a iesi la cumparaturi si nu te abate de la ea. Ca stii tu:ochii vad, inima (stomacul) cere.Si ai grija la modul in care le prepari. Evita prajelile. Consuma multe salate, fructe si cereale. Incearca 1-2 saptamani si o sa vezi ca functioneaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anka.san
[br

Dany2007 incearca sa stai mai pe spate cu scaunul si suna la doctor. E cel mai bine sa-ti dea un sfat.

Anka 23+

Mercic !Incerc sa dau de vad ca nu raspunde ..

Dana 23+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Hai ca mi-am mai revenit putin...cu ceai, cu incurajarile voastre pentru care va pup si am vorbit si la telefon cu sora mea care m-a mai distras atentia catre alte probleme.
Gill, stiu ca sunt hormonii, ca altfel nu imi explic...altadata as fi ras in hohote de baba aia, iar acum...

Dany imi pare rau ca te doare spatele, trebuie sa bei lichide si sa stai intr-o pozitie cat mai comoda. O sa iti treaca daca ai luat no spa.Dar banuiesc ca l-ai luat pe stomacul gol de iti senzatie dse voma, ca asa imi dadea si mie. Eu manac ceva inainte sa il iau (ca si la elevit, de altfel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si noi!! e groaznic afara!! nici cainele nu e de scos afara!!
cristiana, tu chiar respecti exact ce scrie acolo??? eu una nici nu am ambitia necesara si nici nu vreau pe bune, mai ales ca eu sunt o mancacioasa inraita... n-as renunta la "micile" placeri gastronomice.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Mi-a venit ma duc sa "bag la ghiozdanel" si sa speram ca imi va fi mai bine...

Dana 23+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Iuli-Ana, intr-adevar practica ne omoara,vorba ta, dar merita incercat.
irina-stef, ma bucur pentru tine si pt. bebelusii tai. Nu-ti mai face probleme, totul o sa fie ok.

Apropo de varsta, eu am 28 si ma simt cam batrana. As fi vrut ca bebe sa vina mai repede, dar nu a vrut barza sa mi-l aduca. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Listuta de care se dicuta acum, mi se pare foarte utila. Chiar e bine daca apar mai multe liste, asa fiecare poate sa aleaga din toate listele cate ceva si sa-si faca una proprie, in functie de necesitati si buget.

Crisstiana 23+

Mergi la inceput