Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

DAny..pofta buna! sigur o sa te simti mai bine!
Eu am sunat si m-am programat la echo...dar tocmai pe 3 septembrie off, as fi vrut mai repede sa o vad pe BBelina mea, dar asta, e . Trebuie sa am rabdare!

Mergi la inceput

Voi ascultati muzica? Am tot auzit discutandu-se ca ii face bine lui bb...mi-am pus si eu acum, ca ma simteam prea pleostita, dar eu nu ascult de obicei prea mult. Cel mai des ma uit la stiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Cristiana,

Sa stii ca ai dreptate.
Eu inainte sa raman insarcinata mancam normal: dulciuri (vara zilnic inghetata, mai faceam si torturi pt orice ocazie), KFC, snitzele, cartofi prajiti, dar si salate, fructe etc....

Acum, de cand cu bebe nu mai suport dulciurile, nu ca mi-ar fi rau, dar nu mai pot sa mananc. Am tot incercat sa vad daca ma mai apuca... dar nimic. Cred ca bebele mau stie exact de ce are nevoie.
Si drept rezultat m-am ingrasat 2.3 kg si sunt in sapt 23.

NU TRAGETI, va rog, ca mai am timp sa recuperez....

Anka 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Va salut si eu dupa o absenta de foarte multe saptamani! Am fost ocupata, am fost in concediu, am avut treaba....
Ce faceti voi? Sunteti bine? Ma voi apuca acum sa citesc din urma, am ceva de citit!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Bb-yasmi, sa stii ca de o saptamana incoace, da respect. M-am speriat cat m-am ingrasat in ultimul timp si nu mai vreau. De mancat mananc exact la fel ca inainte, dar e mai sanatos. Iti dau un exemplu: dimineata mancam lapte cu nesquick+paine cu unt si cu dulceata de capsuni(imi place la nebunie)
Acum manac lapte degresat la care adaug cafea descafeinata(sau cereale)+ biscuiti integrali sau paine integrala cu dulceata de capsuni(dar cea dietetica pentru diabetici, care nu contine zahar deloc si mi se pare la fel de buna) In loc de zahar are indulcitori, dar e dulce si buna. Sa nu-ti inchipui ca e o dulceata care nu e dulce deloc. Deci micul meu dejun a cam ramas la fel. Singurul aliment care l-am eliminat complet a fost untul, painea normala am schimbat-o cu cea integrala, iar dulceata dinainte cu una mai sanatoasa.
Ce sa-ti zic? Se poate, daca vrei. A trecut doar o saptamana, dar sper sa o tin tot asa inca 17 saptamani.

Crisstiana 23+

Mergi la inceput

Anka felicitari! Pai asa greutate...cred ca e numai bb , fara pic de grasimutza sau celulita!O sa fii o mamica

Mergi la inceput

Cu atatea discutii despre mancare sanatosa m-a apucat foamea...cred ca o sa comand ceva bun ...dar nesanatos din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Anka.san, esti norocoasa ca ai pus numai 2.3 kg si ca poti evita dulciurile.E mai bine pentru tine. Oricum bebe nu creste el mare cu dulciuri, ci cu mancare sanatoasa, plina de vitamine(salate de cruditati, fructe, cereale etc.)

Crisstiana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

cream - ce tare esti !

radeam si tocmai mi-a dat bb un ghiont de mi s-a taiat respiratia :)))

intr-adevar sunt foarte norocoasa, cum suntem toate de-altfel, pentru micile noastre comori

Anka 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Cristiana,

Si drept rezultat m-am ingrasat 2.3 kg si sunt in sapt 23.

Anka 23+

atata am avut si eu in plus la 22-23 sapt!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

Mergi la inceput