Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 24
anacami spune:
Lixa, super-siteul; am reusit chiar sa imi uploadez lista mea dintr-un fisier Excel. Aveam si eu completate coloane cu status-ul (cumparat /nu), firma de la care vreau, linkuri catre web-siteuri.
Poate chiar mi-l pun la semnatura (in cazul in care vrea cineva sa se "inspire"; cred ca lista comuna este un pic dificil de facut, ca fiecare are alte preferinte- poate doar o lista comuna generica, cel mult..).
In plus, trimit linkul si catre sot, in cazul in care merge in locuri din care mi-ar putea cumpara cate ceva, este pus la curent cu necesitatile si recomandarile mele..
Camelia, Sebastian si Stefania
dany26 spune:
Roxxy80 ce faci unde esti azi??Hai ca luni merg sa verifica daca au primit costumasul cosmonaut la Victoria....de abia astept sa aduca mai ales pe bleo...
26+ ANDREI
creem spune:
Pe mine ma tratati cu indiferenta?
Sau ati plecat toate? Am o stare groaznica...mi-am facut si un ceai, dar degeaba.
iuli-ana spune:
CREEM,pe baba aia nu o lua in seama,ca asa sunt babele,rele si surde...Nu te mai gandi la ea,ca-i faci rau si apoi te alerga cu batzul...
Poate ar trebui sa stai la patutz,cu niste fructe...versi tot ce mananci???Si...ramai aici cu noi,o sa vezi ca asta te va binedispune!!!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by creem
Sau ati plecat toate? Am o stare groaznica...mi-am facut si un ceai, dar degeaba.
Si eu sunt la fel ma doare spatele si pe sub burtica nu mai pot ....
Dana 23+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
dany26 spune:
quote:
Originally posted by creem
Of creem imi pare rau pt ce s-a intamplat...si pe mine m-a bufnit plansul aseara ...de la o contrazicere, nu grava, cu mama....apoi mi-am adus aminte si de faza cu stomacul lui bb si am plans si mai tare cam 10min asa....deci e probabil normal..desi nu cred ca ii face bine lui bb...Da-o-ncolo de baba
Poate iti revii de la ceai curand...
26+ ANDREI
dany26 spune:
dany2007 ia nospa-ul neaparat si daca nu trece intr-o ora asa mai bine suna-ti dr.....iti zic asta din exeprientele gravidutzelor noastre nu ale mele...
26+ ANDREI
dany2007 spune:
dany26 - am luat si acum am o senzatie de voma...
si bebe misca si el ...ma termina..
Dana 23+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
gill spune:
OOOOOFFF....HORMONII DE SARCINA...BATE-I VINA
quote:
.....IAR BABA...ERA CIUDA DE FRUMUSETEA TA DE BURTICA.....URATA......tu ia un ceiutz de tei cu putina lamaie si miere si pune-te in patutz cu o muzica relaxanta......face bine si la bebe...Originally posted by creem
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....