Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

salutare si pupici la fete!

stiu ca parca a mai intrebat cineva...dar ma bag si eu..

stiti la ce interval se pot face ecografii ?
si cand putem incepe sa luam suplimente de vitamine...cineva imi zicea dupa luna 3..

_
8+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Rox dox, nu cred ca este o regula in ceea ce priveste echografiile! In niciun caz nu se fac zi de zi, dar la 2 saptamani cred ca e ok! dr. programeaza in functie de sarcina...daca e cu risc, mai des, daca nu...cam o data pe luna!
Suplimentele si eu stiu ca se iau din al 2-lera trimestru...

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Asa prescrie vitaminele doctorita mea, dupa luna a 3-a. Cat despre eco, cred ca poti sa faci cand vrei tu.

Zozela, si la mine, la ultima eco, inima lui bebe batea cu 190 batai/minut si m-am speriat foarte tare, ca mi s-a parut f mult. Ti-a zis doctorul ca e in regula? De-atunci ma tot gandesc la inimioara lui, sa fie bine... S-o fi speriat ca eram eu emotionata sau stresata?

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana stai linistita, daca erau probleme, iti zicea dr. ceva! Eu stiu ca la fetite le bate inimioara mai repede! Am citit pe undeva dar nu mai stiu pe unde...crek v-am inebunit cu prostiile mele!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Buna burtici! Am mai intrat si eu sa vad ce mai spune-ti.Eu am fost la doctora, m-a luat in evidenta, mi-a dat utrogestan, no-spa, si la nevoie(doamne fereste)duphaston.La ultima eco avem 6 mm si corpul galben pe ovarul stang.Azi avem 7 saptamani. Sper sa fie bine. Ziceti-mi si mie ce e cu corpul galben, inca nu am apucat sa citesc. Va doresc numai sanatate si sarcina usoara.PUPICI

Mergi la inceput

Ali, o statistica de-a noastra zice ca...corpul galben pe dreapta inseamna ca facem fetitze si pe stanga facem baietei!!! Nu e ceva sigur...e o statistica f. distractiva si abia asteptam sa ne spui peste vreo 10 saptamani daca ai baietel sau fetitza!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gianina, bine ai venit! Tu, ca si mine, o sa ramanem o vreme usor neobservate, ca ne posteaza mesajele tarziu si raman in urma. Da las ca vine ea si vremea noastra :)
pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Simonette, aha, deci asta este.Binenteles ca va tin la curent.Ce o fi, sanatos sa fie si sa faca armata. O zi buna!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

De ce zici la nevoie (Doamne fereste)Duphaston, ali?? Pai Utrogestan e acelasi lucru cu Duphaston si nu stiu daca se iau impreuna, pt ca au aceleasi indicatii. Poate voiai sa spui Gravibinon sau altceva?! Acid folic nu ti-a dat? Daca nu iei, du-te repede si cumpara-ti, ca trebuie sa iei neaparat!

Fetelor, dupa aproape un an imi e pofta de lapte dulce!!!

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Buna ziua,

Ieri am aflat (printr-un test de sarcina) ca voi avea un bebe si de dimineata de cum m-am trezit m-am apucat de cautat informatii pe net! Asa v-am descoperit pe voi si ma bucur nespus ca exista acest forum. Va doresc tuturor o sarcina cat mai usoara si....de acum...sper ca vom deveni prietene...macar virtuale ;)

Xor 03.martie.1980 CM 14.07.2007 DPN 19-25 aprile 2008

pupici si pe curand :)

Mergi la inceput