Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

simonettedraga !
nu l-am intrebat pe dr. pe care parte e corpul galben dar am fost la eco in perioada aia ca urma sa fac fiv(v-am povestit ca de 4 ani ne chinuim)si ovul am avut pe ovarul drept.Dupa care am plecat in concediu si s-a intamplat minunea! sanatos sa fie nu conteaza sexul ca oricum mai vrem 1-2?
pupi

blankar9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Xor, ma bucur mult ca ne-ai descoperit si cu drag iti urez bun venit la odiseea noastra! Sa ai parte de 40 de saptamani de vis! Sarcina usoara si bb sanatos!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Buna burtici. La mine e bine deocamdata, dimineata putina greata .... ce ma deranjeaza mai rau, ca nu pot dormi in continuare pe burta, dar nerita efortul! Si caldura asta ma nauceste. La birou nu avem aer conditionat. Voi v-ati anuntat sefii? cum au reactionat?

Si va rog sa-mi spuneti si mie in ce consta vizita la ginecolog, pentru prima data? te suie si pe masa? ca eu aveam impresia ca doar ecografie ceva si atat. Stiu ca pun intrebari stupide, dar cum nu am anuntat pe nimeni nici nu am cum sa intreb pe cei apropiati.

Mersi si pupici!

Elena 5+

Mergi la inceput

Midasnu, nicio intrebare nu e stupida, mai ales cand esti la prima sarcina! Toate sunt permise si la toate incercam sa ajutam cum putem fara sa judecam si fara sa facem misto!
Prima vizita la dr in sarcina este in functie de varsta sarcinii...dar in general consta intr-o echografie transvaginala (adica iti baga o sonda in vagin), fiindca de obicei noi toate mergem la dr inainte ca sarcina sa fie destul de maricica ca sa se vada la o echografie abdominala! Si cred ca mai consta intr-o serie de intrebari pe care le pune medicul si unele pe care le adresezi tu medicului! Bafta multa si sa ne tii la curent

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna randunici, abia acum apar si eu la apel...Serviciul, bate-l vina!

In primul rand bun venit noilor gravidute, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si mancaciosi!

Midasnu, cum ti-a zis si Simo primul control consta in ecografie transvaginala cel mai probabil caci sarcina este prea mica si posibil si control la masa, depinde de doctor. Unii fac, altii nu. Si obligatoriu o discutie despre ultima menstruatie, daca ai avut alte nasteri sau intreruperi de sarcina, etc. Iar tu poti sa intrebi tot ce-ti trece prin cap. Asa ca, mult succes si aasteptam impresii dupa primul control!

Numeioana, felicitari pentru pofta de lapte, e foarte bun in sarcina!

Simo, ai vazut ca majoritatea am ovulat pe dreapta? Poate facem numai fetite . In alta ordine de idei, am vazut si eu filmuletele alea cu dezvoltarea bebeului luna de luna si am vazut clar cu ochii mei ca la 12 saptamani si baieteii si fetitele sunt la fel jos acolo. Asa ca sperante mai sunt sa vad pasarica data viitoare la eco.

Rox, stiu ca ecografie e bine sa faci in fiecare luna la o sarcina fara probleme. Plus morfologiile de trimestru...

CLAU 12+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Io am mai zis...as da o lege cu o echo pe saptamana! Cred ca o saptamana as sta linistita fara sa-l vad, am observat ca dupa o saptamana de liniste apare paranoia si panica N-as vrea nici sa cotrobai pe acolo zi de zi, dar o data/saptamana e super! Deh...n-am nicio putere...

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

Xor, bine ai venit! Sarcina usoara si bebel sanatos si frumos!

Midasnu, stai linistita! Aici poti intreba orice. La mine la primul control mi-a facut o eco transvaginala(6 saptamani) si mi-a spus ca alunita mea are 6 mm si 120batai/min la inimoara. Asa cum ti-a zis si simonette consta in introducerea unei sonde in vagin. Stai calma, n-o sa te doara deloc, iar pe bb nu-l afecteaza cu nimic.Mie mi-a dat si ce analize trebuie sa fac si mi-a prescris sa iau acid folic si vit. E(doar 10 zile pe luna)timp de trei luni.
Pupici!

Oana 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, am uitat sa va intreb, cat acid folic luati voi pe zi? Eu nu am luat pana acum, dar doctora mi-a zis ca nu strica sa iau o luna de zile de-acum incolo. Dar bineinteles ca am uitat sa o intreb cat sa iau pe zi...

CLAU 12+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Clau - eu asa stiu ca o pastiluta de acid folic pe zi.
Xor - bine ai venit!

Eu mi-am facut un obicei de cand sunt insarcinata sa dorm cu fiu'miu macar un somn pe zi (el are 2 prize de somn in timpul zilei) Sarcina trecuta, cand eram la servici, asa vroiam sa dorm, dar nu puteam. Macar acum sunt privilegiata din punctul asta de vedere

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu stiam ca acidul folic se ia pana in luna a 4-a si inainte de sarcina... Clau, doctorita ta de ce nu ti-o fi dat sa iei pana acum?

Bun venit, proaspete gravidute!!

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput