Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata!
Simo..nici pe mine nu m-au mai tinut nervii..si am fost la Dr.
Si bine am facut!Cand am ajuns imi tremurau picioarele-la propriu.M-a trimis la baie sa golesc vezica si..ce sa vezi..chilot rozVa dati seama ca m-a luat mai tare tremuratul-evident ca Dr. m-a vazut..i-am spus despre ce e vb. si a zis ca vedem imediat ce se intampla-sa ma calmez.Prima data mi-a facut echo pe burtica si eu nu am vazut mare lucru..eram terifiata..Cand..tup tup tup tup tup tup
A schimbat sonda-am trecut pe transvaginala si..l-am vazut!! Era maaare..dadea din manute si din picioruseM-a terminat..si..m-am pus pe ..Bineinteles ca din cauza mea-saracul copil avea 192 b/min. L-a masurat-are 2.5cm si e in grafic dpdv al varstei.L-am intrebat si pe ce ovar e corpul galben si.. e pe dreptul M-a intrebat de ce ma intereseaza si cand i-am spus-lesinase de ras.I-am spus ca stiu ca dpdv medical n-are nicio logica si ca ..doar facem noi un sondaj..asa..
Acum-partea proasta este ca placenta este putin dezlipita-o portiune de 2mm grosime/2cm lungime Recomandare-repaus total timp de 2-3 sapt. pt.ca se va reface.Pentru dureri = No-Spa.Asa ca..ma conformez.O sa vad cum imi aduc tastatura in pat si monitorul..pe un scaun..mai aproape pentru ca mor fara calculator
Nu va pot spune cat de tare ma bucur ca am mers la medic.Si asta si datorita Deei
Va pe toate-nu va mai nominalizez-pt.ca eu merg in patutz!
Aveti grija mare de voi-Simo-aviz!

Ela.. in 9+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Zozela, ma bucur ca esti bine acum, si ca bebe e ok.
Simonette,

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

BUNA DIMINEATA!

AM FOST SI EU LA DR. IERI SAMBURICA E BINE ARE 3 CM .A FOST TARE EMOTIONANT SE MISCA DE NUMA NUMA
SIMO AI GRIJA SA NU FACI PREA MARE EFORT
VA PUPI

BLANKAR9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ce ma bucur Zozelina ca este bine pasarik!!! Stiu cum te simti stiu ca radiezi stiu ca ai impresia ca plutesti pe un norisor!
Ai grija de tine si de pasarik, cumintele in pat amandoua!

Da mai Roxana, o sa nastem in acelasi timp...o sa vb si eu cu Cezara despre nastere mai incolo ca mi se pare devreme sa vb de pe acum! Si eu vreau sa nasc natural desi n-am intrebat daca se poate avand in vedere ca am operatia de extrauterina! Insa operatia este veche de 7 ani si nu vad de ce ar fi probleme! Nu ma gandisem insa la nastere provocata desi pare o idee super! Asa esti sigura ca dr. e langa tine la timp si nu trebuie sa o astepti in momentele alea in care ti se pare ca timpul trece tare greu!

Ioana, nu vrei sa te muti si tu cu noi??? Asa umplem salonul numai cu fete cunoscute si nu e nevoie sa suportam cine stie ce persoane Glumesc evident desi ar fi super!!!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Blankar bravo pt bb miscaretz! N-ai intrebat pe ce parte e corpul galben?

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Hai ma fetelor ca o sa fie bine pana la urma.

Zozela,cu siguranta statul in pat o sa te ajute,placenta o sa-si revina,bb se va dezvolta normal in burtica la mamica.

Simonette,daca nu ne-ar desparti vreo 700 km,pe cuvant ca as veni eu sa te mai ajut cu Luca,gratis bineinteles,poate gasesti totusi o cale de mijloc,scumpul de Luca..

Aveti grija de voi fetelor,noi cele care mai mult va citim,va transmitem gandurile noastre bune si aveti incredere ca totul o sa fie bine.

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

'Neata, fetele! N-am mai intrat de mult asa ca am avut ce citi in dimineta asta.
Bun venit, mamicilor noi ! Sanatate multa si bebei frumosi!
Tocmai am sunat sa-mi fac programare pt. a doua eco, dar ghinion lumea e in sedinta. Sun mai tarziu...
De-abia astept sa vad cat a crescut alunita mea! La prima eco(transvaginala, ca aveam doar 6 saptamani) avea 6 mmm .
A... si la mine tot pe dreapta s-a prins.

Pupici pt. toate mamicile cu burtici!

Oana 10+

Mergi la inceput

Ada, ai maaa! Ce scumpa esti tu!!! Multumesc oricum pt. gandurile tale bune...tare bine imi fac mie gandurile bune pe care la randul meu le transmit inzecit tuturor, insotite de multi

Mihutza, scrie si tu mesaje mai scurte si mai multe intr-un timp relativ scurt si scapi mai rpd de moderare! Asteapta cumintica pana pe 4 septembrie si apoi da-le vestea...nu au ce face...asta e!fata...

Fetelor...am observat in listutza ca OANAPOPESCU, e trecuta de doua ori in listutza! Este vb despre aceeasi persoana caci am verificat la DN si UM si chiar si medicul cu care naste...coincidenta ar fi fost prea mare sa fie doua persoane...

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Oana Tocmai am facut o remarca referitoare la faptul ca esti dew 2 ori pe listuta! Bafta multa la echo! O sa fii impresionata de cat a crescut bb! Sa ne tii la curent...bine?

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

Am vazut ca sunt de doua ori pe listuta! Cred ca m-a trecut asa pt. ca la mine DPN este intre 10 si 14 martie 2008! Cel putin asa mi-a zis dr. la prima ecografie.

Mergi la inceput