Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
sovietica spune:
Uff ce codasha ma simt. O sa fiu ultima de aici care face prima eco! Poate cineva sa imi zica daca pot sa merg la medicul de familie inainte sa ajung la ginecolog? Adica medicul de familie ma va crede pe cuvant ca sunt insarcinata cand imi va da trimitere pt analize?
Alina, tu ai facut deja ceva analize?
Sarcina usoara la toate!
gbutucica spune:
[font=Tahoma]Buna viitore mamici,
sunt si eu nou nouatza in ale "burticii mari ", sper sa ma si eu loc printre voi.
citesc de 7 saptamani cam tot ce scrieti voi si m-am hotarat si eu sa particip la discutii.
Am facut deja 2 ecografii , avem 12 sapt.
UM 26.05.07,DPN 29.02.08
Cat despre elevit iau si eu de 3 zile, dar iau si acid folic.Dr. a spus ca e bine sa iau pana in luna 5 acid folic, si oricum cantitateade AF din elevit este destul de mica.Elevitul mi s-a dat cand i-am spus dr. ca din cand in cand imi face feste directia.
va pup si mult noroc cu sarcini usoare la toate
Gianina
natynic spune:
Buna, fetelor, nici eu n-am mai prea aparut, ca mi-a fost si mi-e raaauu..
Bun venit Alina, si eu tot martea imi socotesc saptamanile, am ajuns la 8,1 saptamani. Si sunt tot la primul bebe si tot din prima luna de "munca" aparut!Si eu iau elevit si asculta ce-ti spun, nu te teme de acidul folic, ce e in exces fata de nevoile organismului tau se ELIMINA, deci ia-le pe amandoua, asa mi-a zis si mie
Simonette, cauta si nu mai ridica puiu decat cand e musai, ai grija si de samburica mica...
La lista ecografistilor vi-l adaug pe Albu, la el voi merge si eu mai incolo (deocamdata mi-a facut dra care ma urmareste, tot la giulesti), e sigur bun, eu il stiu din facultate, i-am fost studenta, e scarbos dar ff bun.
Am si eu vesti bune apropo de analize, va ziceam ca sunt diabetica si fac insulina si toate analizele de diabet sunt super-ok, sa dea Dumnezeu sa o tin tot asa
de DT si TT, desi-s medic, nici eu nu stiu multe, decat 2 cazuri de cunostinte directe la care li s-au semnalat mare risc de a fi probleme si au copii minunati si sanatosi tun. Eu merg pe mana doctoritei mele, personal nu le-as face, dar sunt pacienta ascultatoare, mai ales ca eu am cert sarcina cu risc.
Va pup si ma opresc sa ma intind, a doare capul si mor de greata, bietul meu barbat nu ai vede mancare gatita...
naty
simonette spune:
Natynic, imi pare rau ca nu te simti bine, putina rabdare caci in curand trece si vine partea frumoasa! Doamne Ajuta cu diabetul sa-l tii in frau si sa-ti fie bine! Te mai asteptam cu vesti bune!!! fata si o sa am grija de amandoi copilutzii mei!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
CristinaGoji spune:
Seara buna si de la noi!
Intradevar e greu sa nu-l iei pe puiul nr. 1 in brate, pentru ca, dupa cum ai zis tu bine, Simonette, el nu are nici o vina ca maica-sa e gravida. Si eu toata ziua cu puiul pe mine, ii ies acum vreo 4 dinti deodata si va imaginati cam cum reactioneaza, asa ca ne rugam la DD sa fie totul bine cu bebe2 si sa nu sufere ca-l port in brate pe bb1, ca dupa aia se cam schimba locurile. Si asa ma simt vinovata ca odata cu aparitia lui bb2 Vladut va primi mai putina atentie din partea mea, decat ar fi primit daca era singur. In fine, poate o sa ma judecati, dar eu deocamdata ma gandesc mai mult la Vladut decat la samburica din burtica. Poate pentru ca nu am avut nici un plan de bb2, nici in viitorul apropiat, nici in cel indepartat, doar ca a venit, s-a instalat in burtica, iar pe mine nu m-a lasat sufletul sa-l deranjez de acolo. pup si aveti grija de voi.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
Roxana Claudia spune:
Simo - eu si la prima sarcina am mers pe aceeasi formula: Cezara Bucur - obstetrician, Dinu - ecografista, la CMU toate anlaizele. Mi-a fost mai mult decat bine...Poate asta a fost unul din motivele pentru care nu m-am temut de o noua sarcina. Ma simt in siguranta.
Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
simonette spune:
Buna dimineatza Sa aveti o zi frumoasa si sa va racoriti cum puteti!
Cristina Asa este...trebuie sa ne rugam la DD sa ne fie copii sanatosi si sa se sfarseasca totul cu bine! Incerc sa ma menajez dar fara sa afectez pe Luca prea mult!
Roxana, te-am citit pe la "nasterea la giulesti" si am aflat combinatia care ti-a urmarit sarcina si de aia te-am intrebat! Eu sunt f. multumita de ele! Si eu merg la Cezara de mult timp am facut laparoscopie si histeroscopie dar si churetajul tot cu dansa l-am facut! Deja avem si noi un trecut... O sa fie bine!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
mihutza11 spune:
Buna dimineatza,
in primul rand, pot sa va spun ca forumul asta chiar da dependenta ...
in alta ordine de idei, mi-ar placea sa scap si eu de moderare ca imi apar f greu mesajele...
pe langa toate astea am o oarecare problema legata de servici... inca nu am spus nimic aici si asta din cauza ca sunt angajata pe perioada determinata... mi se va prelungi contractul cu 4 sept... si apoi le voi da vestea... nu vreau sa imi imaginez cum vor reactiona, deoarece pe mine m-au angajat in locul unei tipe care va pleca in concediu de maternitate... asa ca va imaginati... asta e...acum sper sa iasa bine intr-un final. Important e sa fie bebe sanatos!
Mihaela
8+
Roxana Claudia spune:
Simo - eu cred ca vom naste in aceeasi perioada. Asa ca nu mare sa-ti fie mirarea daca ne vom intalni la Giulesti...Eu vreau nastere provocata, ca si prima oara, ca sa fie Cezara cu mine, lunea cand e de garda. Am fost f multumita asa. Probabil ca vom programa inainte cu o sapt de DPN.
Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
numeioana spune:
Ce frumos! Daca nasteti in acelasi timp stati in acelasi salon! Ce dragut!
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.