Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Multumesc de primirea calduroasa, Clauclau, Elara si Simonette!

Ma simt deja integrata in stolul de randunici!

Si salutari si Zozelei, care mi-a raspuns la PM!

La primul bebe am avut niste greturi crunte, la bebe 2 nu prea avem!

Sper ca bebe doi sa fie baiat; o sa vedem ce va iesi la ecograf, peste alte opt saptamani!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

multumesc de primire simionette si elara. am si eu o intrebare ; am facut analize la spit.Fundeni si mi-a iesit ca as avea trombofilie mi-au dat tratament cu aspenter 75mg de 3 ori/sapt,dar dupa prima doza am sangerat si nu am mai luat. acum slava Domnului am depasit cu bine dar s-a confruntat careva dintre voi cu boala asta?Am 6 sarcini pierdute si d-na dr.Dima mi-a spus ca din cauza acestei boli le-am pierdut si nu stiu mi-e frica sa continui tratamentul

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dalv din cate stiu eu chiar e indicat aspenterul in sarcina in asemenea cazuri! Eu nu mi-am facut analizele astea si totusi dr. mi-a dat trombo-ass de 50 una/zi! eu am luat si nu am probleme! Parerea mea este sa opresti tratamentul! Ufff 6 sarcini pierdute! Doamne Ajuta sa fie bine de data asta!

Simonette14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Dalv , si eu am aceasta boala , in urma a 2 avorturi spontane am ajuns ca si tine la Fundeni pt analize si s a dovedit ca as avea ceva .Si mie dr Uscatescu mi a dat sa iau Aspenter , 1 pe zi , chiar dinainte de a ramane insarcinata , este fff important sa l iei , eu te as sfatui sa continui tratamentul iar daca sangerezi vb cu dr ginecolog , singerarea este unul din efectele secundare ale tratamentului cu Aspenter , asta nu inseamna ca este ceva in neregula cu bb , nu neglija ,vb cu ginecologul dar tratamentul nu l intrerupe .In cate sapt esti insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dalv, trombofilia e un termen oarecum generic, nu ti s-a zis ceva mai specific? Caci daca ai de pilda anticorpi antifosfolipidici riscul de avort e f mare iar aspenter nu e buna la nimic. Oricum, e bine sa iei, nu strica, consult-ti ginecologul apropo de sangerari, problema e mai complexa
Dar poate imi spui exact ce ti-a iesit la analize, repet, sunt numeroase forme de trombofilie

naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Mersi fetelor ca m-ati trecut in listuta,cu ocazia asta am vazut si ca sunt cea mai batrana dintre gravidute!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikolle spune:

Buna fetele,

Sunt si eu o noua graviduta care corespunde perioadei voastre. Din pacate nu reusesc sa intru prea des, dar ma bucur ca existati.
Eu sunt cam la sfarsitul saptamanii a sasea si ma chinuie destul de tare starile de greata si voma. Uneori le simt mai putin intens, dar exista in permanenta. Aseara si in dimineata asta am vomitat un lichid galben, amar la gust si, cam acid. Vi s-a intamplat asa ceva sau ar trebui sa ma ingrijorez? Stiti cumva despre ce e vorba?
Urmeaza sa ma duc la control miercuri.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bun venit, Nikolle! Da, e vorba de fierea ta care se rascoleste de prea multi hormoni...Eu una n-am varsat din fericire, sunt acum in sapt a 9-a si in a 6-a si a 7-a am avut greturi oribile. SPER sa fiu pe drumul cel bun si asta iti urez si tie. Sa ne mai scrii

naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikolle spune:

quote:
Originally posted by natynic

Bun venit, Nikolle! Da, e vorba de fierea ta care se rascoleste de prea multi hormoni...Eu una n-am varsat din fericire, sunt acum in sapt a 9-a si in a 6-a si a 7-a am avut greturi oribile. SPER sa fiu pe drumul cel bun si asta iti urez si tie. Sa ne mai scrii

naty

Multumesc frumos, Natynic. M-am mai linistit. M-am gandit ca ar putea fi o sarcina toxica si starile astea sa le am pana la sfarsitul sarcinii. Sper sa nu mai tina mult.

Va doresc tuturor tot binele din lume

N

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Nikolle,cred ca suna ciudat ,dar eu as vrea sa fiu in locul tau,eu nu am greturi de loc si tot mi-e teama sa nu fie ceva cu sarcina,stai linistita o sa treaca ,si gandestete ca toate relele care ni se intampla in sarcina au ca finalitate ceva frumos care compenseaza:bebe mic si dulcic!SARCINA USOARA!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times

Mergi la inceput