Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 28
elara spune:
quote:
Originally posted by midasnu
Elara, eu vreau sa le zic dupa ce am confirmarea de la doctor, si sa stiu ca e bine sarcina, in rest nu pot sa-mi exprim pretentii, cred ca au fost destul de intelegatori cu mine...de cate ori am avut probleme m-au inteles.
Si sa ma enervez nu am voie, ii fac rau lui bebe (desi cateodata ma apuca nervii).
Azi imi e putin rau si soooooooooomn, desi aseara m-am culcat devreme, o fi de la cafea? ca nu mai consum? si am o senzatie de acru in gura, as manca numai dulce....
pupici randunici!
Elena 6+
Elena, f bine faci ca nu te enervezi.
O sa vezi ca va fi bine si vei avea si confirmarae de la dr. Pana atunci ia-ti niste zile libere sau CM.
Daca vrei sa ai confirmare mai repede poti face maine la Maternitatea Giulesti un test de sange si asta va fi o dovada f buna. Costa doar 12 ron si ai rezultatul in cateva ore. Recoltatea se face doar marti si joi, intre orele 8 si 10.
Mult succes.
Daca spui ca pana acum au fost f intelegatori cu tine, inseamna ca exista sanse foarte mari ca si aceasta probleme sa se rezolve f favorabil tie. Numai sa nu cedezi cumva in favoarea lor pe motiv ca te simti vinovata ca pana acum au fost mereu intelegatori. Acum....TU AI LEGEA DE PARTEA TA!
Somnul e de la bebe.
Elara
9+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
cory3maz spune:
La aproape opt saptamani de sarcina ma simt destul de bine.
Nu am avut vreo criza de voma si nici greturi nu prea am.
Sunt pretentioasa la mancare. Am mare grija la ce mananc si cat mananc. Nu vreau sa iau prea mult in greutate in timpul sarcinii, ca dupa aia greu se scapa de surplus. Asa ca dupa ora 18.00 nu mai mananc, beau doar un pahar de lapte sau suc natural de fructe!
Lupt cu tentatia de a bea cafea si cu niste stari de oboseala de parca am tras la plug, chiar dupa un somn de opt ore!
Nu am greturi, dar in schimb resimt crancene dureri de spate! Cine se mai resimte la fel in sarcina?
La serviciu toti colegii sunt protectivi cu mine, de parca as fi din sticla!
Sarcina usoara, tuturor!
Primele mesaje au fost asa, de cunoastere-recunoastere!
7 saptamani (maine opt)
cory3maz
elara spune:
Bine ai revenit, Clabuc.
Gretzurile sunt normale in orice moment al zilei.
Chestia cu "gretzuri de dimineatza" e doar un mit. Stasi linistita ca totul e bine.
Clau, am uitat sa-ti spun. Daca esti asa indecisa eu zic sa faci asa: Iei si acid folic. Oricum ce e in surplus, nu face rau ci doar se elimina prin urina.
Elara
9+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
simonette spune:
Clabuc bafta multa la control! Stiu...e tare greu sa stai fara sa stii ce se mai intampla prin burtik! O sa-ti placa ce o sa vezi...sa ne zici si noua!!
Chriseu stiu ca daca ai igm negativ inseamna ca ai dezvoltat imunitate si nu se mai pozitiveaza! De ex la mine igm mi-a iesit negativ acum 2 ani si ceva si dr. mea mi-a zis ca acum nu mai e cazul sa fac toxo fiindca am imunitate! O sa fie bine...o sa vezi!
Simonette14+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
quote:
Originally posted by dalv
salutare randunici de martie 2008
Salutare si tie Dalv! Nu cred ca am apucat sa te felicit daca e cazul si sa-ti urez bun venit la odisee!
Simonette14+
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Elara, merci, chiar asa ma hotarasem sa fac. Deja l-am cumparat si am si luat prima pastiluta de acid folic. Ma bucur ca sunt asa mici caci eu nu ma impac deloc cu inghititul pastilelor, dar la astea nu-i nici-o problema.
Cory, bine ai venit alaturi de noi, sa dea Dumnezeu sa avem o odisee frumoasa aici impreuna. Ei bine, pe mine ma doare spatele destul de rau cateodata, adica dupa ce stau mult pe scaun. Imi da impresia ca ma doare noada, nu alta...Si e foarte nasol, seara cand ajung acasa trebuie neaparat sa ma intind in pat caci pe scaun nici vorba sa mai pot sta.
CLAU 13+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
elara spune:
Dalv si Cory, bun venit.
Dalv, imi pare rau ca te simti asa rau. Doamne ajuta sa fie bebe bine.
Cory, ma bucur sa vad ca esti asa optimista. Din fericire eu nu am probleme cu spatele, insa fiindca mai demult, in facultate, am avut, mi-am intrebat dr. ginecolog daca trebuie sa fac ceva prevenitv. La acea vizita aveam 8 saptamani si mi-a zis ca e mult prea mica sarcina pentru exercitii profilactice pt coloana si ca as putea sa o pun in pericol. Mi-a zis ca mai tarziu, daca voi avea probleme, mai vedem, ca exista gimnastica speciala pt gravide.
Nu stiu cum e mai bine pentru tine, dar tot cu dr. tau e bine sa vb. Eu asa cred.
Elara
9+
simonette spune:
quote:
Originally posted by cory3maz
Salut#259;ri, tuturor burticilor cu rândunici/rândunei!
Sunt nou#259; în "peisaj", adik pe forum!
Am 33 de ani, o feti#355;#259; de cinci ani #351;i jum#259;tate #351;i m#259; preg#259;tesc de un al doilea bebe. Mâine împlinesc 8 s#259;pt#259;mâni de Odisee, iar bebe #351;ase. Am fost deja la ginecolog, care mi-a executat o endografie #351;i mi-a confirmat existen#355;a lui bebic#259;. Mi-a catalogat sarcina ca fiind, teoretic, una cu risc,întrucât am un fibrom uterin cam de 2,5 cm #351;i incompatibilitate de Rh cu so#355;ul (eu Rh negativ). Mi-a prescris acid folic #351;i No-Spa #351;i Utrogestan (s#259;-l port în geant#259; #351;i dac#259; m#259; simt na#351;pa s#259;-l sun s#259;-mi stabileasc#259; doza).
Gre#355;uri am, nu foarte mari, dar m#259; simt permanent obosit#259; de parc#259; am tras la plug. Sunt foarte atent#259; la ce m#259;nânc #351;i mai ales la cât m#259;nânc. De obicei dup#259; ora 18.00 nu mai m#259;nânc (doar un pahar de lapte sau suc natural de fructe). A#351; vrea s#259; nu iau mai mult de 10 kg în greutate pîn#259; la sfâr#351;itul sarcinii, c#259; dupa aia greu scapi de surplus.
UM a fost pe 3 iulie 2007, a#351;a c#259; îl a#351;tept#259;m pe bebe s#259; se nasc#259; pe 8 aprilie 2008, prin cezarian#259;, c#259; #351;i Larisa s-a n#259;scut prin aceea#351;i metod#259;.
Medicul care ne supravegheaz#259; atent sarcina #351;i cu care vrem s#259; na#351;tem este Mircea Onofriescu, Maternitatea "Cuza Vod#259;" Ia#351;i.
În ciuda tuturor amenin#355;#259;rilor de sarcin#259; cu risc, cu psihicul stau beton #351;i cu optimismul la cote înalte.
Doresc r#259;bdare, optimism #351;i curaj tuturor M#259;micilor-Rândunici, mai ales celor care au sarcina cu "risc"!
cory3maz
Nu pot decat sa-ti urez o sarcina minunata si un bb sanatos tun la finalul celor 40 de saptamani! Sa-ti creasca mare fetitza si sa fie norocoasa!
Simonette14+
PozeLuca
BB2
Clabuc spune:
Ce bine e sa ma intorc printre voi, dragele mele prietene. Multumesc pentru raspunsul vostru prompt si sper sa revin numai cu vesti bune maine de la doctor, sa vedem ce mai face mogaldeata.
Va pup si sa aveti o zi super in continuare!
P.S.: mie tot Elevit mi-a dat sa iau (una pe zi), contin si acid folic si cred ca din cauza asta nu mi-a dat sa iau aditional si acid folic.
Laly 10+
chris spune:
quote:
Chriseu stiu ca daca ai igm negativ inseamna ca ai dezvoltat imunitate si nu se mai pozitiveaza! De ex la mine igm mi-a iesit negativ acum 2 ani si ceva si dr. mea mi-a zis ca acum nu mai e cazul sa fac toxo fiindca am imunitate! O sa fie bine...o sa vezi!
Da puiule, da acu am refacut analizele, si a iesit igm pozitiv, ceea ce ma face sa cred ca e posibila o reactivarea bolii - e drept ca le-am facut la alt laborator decat ultima data.
Acuma am refacut la laboratorul unde mi-a iesit ultima data negativ igm, si astept pe joi rezultatele.
Fetele, e normal sa va fie somn, eu la prima sarcina ma chinuiam sa-mi tin ochii deschisi la servici, muream de somn nu alta. Si culmea era ca noaptea nu puteam dormi, iar ziua ma apucau niste soamne...
Si m-a tinut asa cam pana spre sfarsitul sarcinii.
Cat despre greturi, data trecuta imi era greata dimineata, acu vad ca seara mai mult, plus ca ma dor sanii de numa...
Of, tre sa rezistam!