Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 30
simonette spune:
Vai!!! Ririan, ce fetitza scumpa si frumoasa ai!!! Sa fie sanatoasa!!!
Nikolle bun venit la odisee alaturi de noi! Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos iti doresc!
Simonette14+
PozeLuca
BB2
Nikolle spune:
quote:
Originally posted by ririan
Nikolle,cred ca suna ciudat ,dar eu as vrea sa fiu in locul tau,eu nu am greturi de loc si tot mi-e teama sa nu fie ceva cu sarcina,stai linistita o sa treaca ,si gandestete ca toate relele care ni se intampla in sarcina au ca finalitate ceva frumos care compenseaza:bebe mic si dulcic!SARCINA USOARA!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times
Ririan, multumesc frumos. Eu ma bucur pentru tine ca nu ai simptome, asa poti sa te bucuri din plin de perioada asta.
Probabil si eu as fi gandit la fel ca si tine, in caz ca n-as fi avut simptome. Greturile de dimineata se lungesc pe perioada intregii zile, diferite intensitati, orice fel de miros ma face sa dau o tura pe la baie, nu pot sa mananc decat foarte putin si atunci ma fortez, nu pot sa beau lapte, decat putin Kefir ( despre care nu stiu sigur daca e indicat), plimbatul pe afara ma face sa ma simt putin mai bine. Acum asta mi se intampla mie, stiu nu e regula. Dar, ma plang si eu voua, ca sotul meu imi zice sa fiu barbata, dar saracu' face si el greva foamei cu mine.
Deci, fiind in tabara opusa, chiar prea opusa ,iti doresc sa te bucuri, atat timp cat doctorul iti spune ca sarcina merge bine.
Eu ma speriasem putin, crezand ca as avea ceva complicatii.
Sarcina usoara si numai bine
Nikolle spune:
[quote]Originally posted by simonette
Nikolle bun venit la odisee alaturi de noi! Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos iti doresc!
Multumesc frumos pt primire si urari.
Toate sunteti niste dragute si va multumesc inca o data.
Parca ma simt si mai bine
simonette spune:
quote:
Originally posted by Nikolle
[quote]Originally posted by simonette
Multumesc frumos pt primire si urari.
Toate sunteti niste dragute si va multumesc inca o data.
Parca ma simt si mai bine
Nu e nimic in neregula cu tine! Fiecare mamica reactioneaza in felul ei! Una e mai sensibila alta e mai rezistenta! Una are greturi, alta nu...toate trec si la sfarsit vom tine triumfatoare in brate cel mai scump dar de la Dumnezeu!
Simonette14+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Eu, m-am facut gigea la pissi ca maine dimineatza merg sa refac urocultura si sumarul de urina, iar apoi merg la dr. mea ginecolog...poate imi face si mie o echo sa-mi vad gagalicea ca mi-e tare dor de ea! Si apoi vreau sa vad ce sunt durerile astea de burta...cam ciudate!
Urocultura o repet ca dr. mi-a zis ca e posibil sa fie o infectie urinara...sper sa nu...dar decat sa fie ceva in neregula cu gaza mai bine infectie...sau mai bine nimic ingrijorator..., vad eu maine!
Sa-mi tineti pumnii!
Va pup pe toate si maine vin la raport, cu vesti bune sper!!!
Simonette14+
PozeLuca
BB2
cory3maz spune:
Sara buna, Randunelelor!
Salutari speciale pentru Naty, ca am sesizat ca DNP-ul nostru e identic, 8 aprilie 2008!
INTREBARE-INTREBATOARE: Exista vreo legatura intre durerile musculare si deficitul de calciu ionic? Tot timpul mi-a iesit prost la analize calciul asta, cand am dus prima sarcina. Inca nu mi-am facut analiza sangelui, ca abia pe 3 septembrie o am in program, da' eu am un feeling ca o sa-mi iasa foarte prost calciul asta, ionic! Si daca se confirma presimtirea mea, o sa ma rog de dok sa-mi dea concediu medical si sa ma bage la perfuzii cu calciu! Da' va tin la curent cu stirile, cand e momentul!
Mai este cineva pe forum cu anemie calcica??? Nu e obligatoriu sa fie!
Oricum va doresc analize cu rezultate bune!
acus 8 saptamani
cory3maz
cory3maz spune:
Simonette,
l-am admirat pe Luca in poze! E delicios!
Bafta maine cu analizele!
Si noapte buna, Randunici! Ca eu ma retrag "pe sarma" (adik in pat) la nani!
cory3maz