Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Zozelinaaa ce ma bucur ca te simti bine! Sa dea Dumnezeu nici sa nu mai treci prin asa ceva!!! Si nicio fata...niciodata! Cate saptamani mai ai? Ca la semnatura parca nu e trecut... Sa-ti fie bine de acum si sa ne bucuram impreuna de bebei sanatosi tun!

Simonette14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Mi-a trecut alergia din concediu si gata: mi-am comandat crema antivergeturi de la Chicco, pe care am folosit-o cu succes si in sarcina trecuta. URAAA

Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zozela, bine ca esti in regula acum, nu te gandi la prostii, stai linistita si ai grija de burtica.

Fetelor, help, mai iau sau nu mai iau acid folic ( in conditiile in care nu am luat deloc pana acum). Doctora mi-a zis sa iau o luna de-acum incolo, dar nu stiu daca mai are sens acum...Please, spuneti-mi ce sa fac!

Si inca o intrebare, voi ati facut culturile din col? Eu inca nu...

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Clau, daca dr. a zis sa iei atunci ia, ca rau nu are cum sa-ti faca! Dar ma gandeam daca n-ar fi mai bine s-a intrebi de vreun complex de vitamine care sa contina acid folic, cum ar fi elevit. Culturile de col nu le-am facut nic io

Simonette14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, acum nu mai pot sa o intreb ca e in concediu aproape o luna de zile. Abia pe 25 sept am programare. Offf, ca nu stiu ce sa fac!

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Katyc bun venit alaturi de noi la odisee! Sa ai parte de o sarcina fara probleme si sa nasti un bb sanatos tun! Sa stii ca primele 10 mesaje vort fi moderate, asa ca vor aparea ceva mai tarziu...sa nu-ti fie cu suparare daca nu ti se va raspunde caci e posibil sa nu le- vedem! O sa rog fetele care au parola sa te treaca in listutza! Si...gata! Fara stres...totul va fi bine!

Simonette14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Am mai intrebat o data..."cui as putea sa trimit PM cu datele mele personale?" sa ma treaca si pe mine in contacts caci eu nu reusesc...ma scoate afara

Simonette14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Clau, ba noi il pregatim de ceva timp... insa acum, pus in fata faptului... eu nu mai am voie sa il iau in brate... trebuie sa fie atent sa nu se zbenguiasca pe langa mine si sa il loveasca pe bebe...
Din-astea.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Chris - daca o sa-ti iasa IgG pozitiv la toxoplasmoza inseamna ca ai avut boala cu mult inainte de a fi insarcinata, dar chiar daca o sa ai IgM pozitiv, se poate face tratament in timpul sarcinii. Plus ca iti recomand, in cazul in care-ti iese pozitiv, sa repeti testul pentru toxoplasmoza. Mie la prima sarcina mi-a iesit pozitiv la toxoplasmoza si dupa aia am repetat de 2 ori testul si mi-a iesit negativ de amandoua ori. Nu te ingrijora, ca se rezolva.

Fetelor, multumesc mult pentru incurajari, numai joi o sa primesc rezultatul la analize, pana atunci stau ca pe ace.
Nu mai spun ca au inceput greturile, si pe langa asta am facut conjunctivita la amandoi ochii, si azi am inceput si serviciul , si mi foame de mor, si nu pot manca aproape nimica
Ce sa mai spun... imi vine sa mor

Cristina, tu ai facut ceva tratament de s-a negativcat igm-ul?
La mine Igg e pozitiv de mai bine de 1 an jumate, si am facut tratament pana s-a negativat igm, insa cum ziceam, mi-e teama ca s-a pozitivat igm din nou acuma, in timpul sarcinii...

Inca nu am ajuns la dr ginecolog, ca pana nu am rezultatele nici nu ma duc... asa ca nu stiu date despre cate sapt si cand vine bb - altfel m-as fi dus demult... oricum nu cred ca am mai mult de 5 sapt.

Pupici la burtici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, cum sa fii baba!?? Nici eu n-am facut culturile din col. Probabil ca o sa le fac la urmatorul set de analize, adica la 7 luni.

Clau, mie doctorita mi-a zis sa opresc Acidul folic si sa iau Elevit, care contine si el doza necesara de acid folic.

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput