Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata, fetele!

Elara, ma bucur si eu ca te simti mai bine! Multumesc ca te-ai gandit la mine! S-o iau cu inceputul. Duphaston/Utrogestan (cel din urma e natural, deci, dupa mine, e de preferat primului) si Vitamana E se dau si fara reteta. Eu nu am aratat niciodata reteta la farmacie si mi-au dat. Vitamina E scade sansele unui avort spontan, deci e bine sa iei. Am luat si eu pana am intrat in 4 luni si stiu mai multe mamici care au luat in sarcina. E buna!
Utrogestan/ Duphaston e bun nu numai pentru fixarea/sustinerea sarcinii, ci ajuta si impotriva durerilor/crampelor. Eu am avut acele crampe exact la o zi dupa ce am intrarupt Utrogestanul de la mine putere. Cum am inceput sa-l pun iara, cum mi-am revenit. Nu are ce rau sa-ti faca, eu zic sa-l iei daca doctorita ti-a recomandat. Dupa mine ar fi de preferat Utrogestanul pt ca poate fi luat vaginal si se absoarbe mult mai repede si mai bine, in timp ce luat oral (din ce am citit pe DC) si Duphastonul si Utrogestanul dau greata si somnolenta.

Cat despre dr. Herghelegiu, da, este foarte bun. Dar cum adica te-ai programat in ianuarie 2008??? Pai ce rost are? Eu zic sa incerci o programare la Iosup sau la Pop mai devreme. Anul asta! Vezi ca nu exista niciun dr. Hergheliu, chiar ca i-ai pocit numele!

Eu sunt bine astazi dupa ce sambata am fost la o nunta naspa de tot, la tara, unde mi s-a facut rau si-am fugit acasa. Ieri am fost la ciorba de potroace si m-am simtit f bine! Azi m-am trezit ok, am baut chiar niste lapte dulce. 2 cani!! Simt ca incep sa-mi revin... Problema mea e oboseala fizica. Cand ma ridic dimineata din pat sunt sfarsita, ma dor mainile, spatele, parca nici pe picioare nu ma pot tine prea bine... Ma simt de 70 de ani!

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, dar ce harnicute ati fost! Am putin de recuperat...

Elara, vad ca te-au napadit simptomele, mai sti ca erai ingrijorata la inceput ca tu nu simti nimic?
Si da, ma dau si pe fund si pe coapse si pe picioare cu crema, dar mai uit din cand in cand

Nicoleta, felicitari pentru intalnirea cu samburelul din burtica. Dar cum de nu i-ai zis inca baietelului tau ca o sa aiba fratior sau surioara? Eu vorbisem cu Razvanel inca dinainte de a ramane insarcinata si el abia astepta sa-i confirm! Acum ma intreaba mereu ce mai face bebe din burtica...

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Midasnu, cred ca ar trebui cu orice pret sa stai departe de fum. Eu in locul tau, daca ei nu ar lua masuri, as face rost de concedii medicale unu dupa altul. Daca ei sunt nesimtiti, tu de ce sa nu fii. Fumatul pasiv se zice ca e mai periculos decat cel activ. Iar la gravidute numai zic. Zi-le de situatia ta, si fa ceva. Altfel, il loc de lapte de la tzatza, bebe o sa ceara tigara :)
Da-i inainte cu tupeu. Pup

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ioana, chiar ma intrebam ce-o fi cu tine...Sa stii ca la fel ma simt si eu dimineatza...babaciune! Biiinee...io chiar sunt!

Simonette14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Multumesc fetelor pt. urari,scriu cam cu intarziere dar nu am putut sa intru pe net,felicitari si sarcina usoara colegelor noi venite!Simonette,sa-ti dau o explicatie la ce-am scris:eu ultimul cm l-am avut in 26.05.2007,de fapt a fost un avort spontan ,dar medicii au spus sa-l calculez ca si cm,de atunci nu am mai avut si am crezut ca am rasmas insarcinata imediat,dar cand am mers la eco in luna iulie varsta sarcinii era cu mult mai mica decat varsta de amenoree,si doc a ajuns la concluzia ca am sarit un cm,dar totusi am avut ovulatie.Nu stiu cum s-a intamplat,doamne doamne stie,dar rezultatul este unul fericit!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times

Mergi la inceput

Si eu, si eu fetelor...tot baba sunt dimineata ! Ma scol super obosita si intepenita si ma mai asez putin pe canapea in sufragerie.... Abia dupa 11 incep sa-mi revin

CLAU 13+

Mergi la inceput

Simo, cum adica esti babaciune????????? Cred ca vrei bataita .
Arati foarte bine!

CLAU 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

In dimineata asta ma simt si eu mai bine! Ce mult ati scris!!Si ce de fete noi!
SweetBaby nici pe mine nu prea ma mai dor sanii..si parca nici greata nu am mai avut.
Ba chiar am inceput sa am pofta de mancare!..Mai ales de castraveciori acccrriiii!
Fetelor nici nu va pot spune cat de urate au fost ultimile zile.Acum parca ar rasari soarele si pe strada mea..insa nu pot rasufla inca usurata.E groaznic sa simti ca i s-ar putea intampla ceva rau bebelusului tau..Nu vreau sa mai trec prin asa ceva-niciodata
Uff..haideti ca nu vreau sa va sperii si nici sa va indispun
Fug sa arunc si eu un ochisor pe forum.

Ela.. in 10+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Sovietica - o sa luam medicale clar, eu sper sa rezolvam cumva cu tigarile astea... mersi mult de incurajare
pup, eu sunt pe fuga

Elena 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Pai ce sa ziceti si voi? Sunt babaciune ca am 33 de ani si ma simt intepenita din toate incheieturile dimineatza.... In suflet pastrez tineretze dar nu iese la suprafatza ca am sotz ursuz...iach! N-am cu cine sa rad sau sa fac o glumitza in afara de copilutzul meu drag!

Simonette14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput