Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
clauclau spune:
Simo, fata si burtica. Ce mai faci tu? Si ce mai face frumosul de Luca?
CLAU 12+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
adela achim spune:
Buna rindunici si o duminica racoroasa va doresc...
Simo frumoase poze,iar Luca e un ingeras,sa va traiasca...
Zozelina ai grija de burtica si stai la pat si fara efort...ce nu facem noi pt bebeii nostri...
Eu am fost ieri la eco si l-am vazut pe bebe,am fost f fericita desi am asteptat cam 3 ore dar a meritat...i-a masurat si pliul nucal 0.8 mm si a zis ca am 11 sapt si 4 zile,sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare.
Clau si eu am dormit f prost azi noapte si nu stiu de ce,imi era asa o ciuda pe sotul meu care dormea beton,sa speram ca vor urma nopti linistite.
VA pe toate
ADELA 11+
sovietica spune:
Este vreo cunoscatoare care stie daca ex Kegel pt gravidute se fac cu tot cu partea de impingere spre exterior? (ca atunci cand impingi jetul de urina), sau numai contractiile?
sar'na
5+
simonette spune:
Eu stiu ca Kegel se fac doar contractand himenul, ca atunci cand vrei sa opresti jetul, nu stiu despre impins
Clau fata! Ce sa mai fac? Am tras o fuga pana la Cernica, dar am stat putin ca era lume multa si Luca n-are stare...deh m-am rugat si eu putin acolo...sa fie bine! Doamne Ajuta tuturor! Ne-am intors si am papat iar acum ne bagam la nani!
Adela pt bb voinicel! Cred ca te-ai intors tare emotionata de la echo! Nu ti-a zis ce pare a fi?
Cred ca a fost ceva cu noaptea trecuta...prost am mai dormit si eu!!! De la 3 la 6 m-am uitat la TV
Simonette13+
PozeLuca
BB2
serry_ann spune:
Buna as dori sa stiu daca ma primiti si pe mine printre voi...sant o fericita graviduta in 6 saptamani....va pupic6+
midasnu spune:
Buna randunici! mersi de raspunsuri, va pupic, azi e o zi racoroasa la Buzau, ploua de dimineata, am tras deja un pui de somn!
Ma bucur ca sunteti bine, eu am rar cateva tentative de .....rau...dar trec, stau intinsa in pat si gata.
Cam la cate luni se vede sarcina? ca acum nu se cunoste nimic... nu de alta dar sa apuc sa zic eu inainte, sa nu-mi zica ei (la serviciu)
L.E. Bine ai venit serriann, sarcina usoara si bebe sanatos!
Se pare ca o sa nastem in aceeasi perioada!
Elena 6+
zozela spune:
burtici!!
Fetelor sunteti grozave!Va multumesc pentru sustinere si gandurile bune!!Nu pot decat sa-i dau cate un fiecareia dintre voi!
Am pucat sa citesc putin din urma si vreau sa urez si eu-Bun venit!-noilor burticoase(am reusit chiar si sa va trec in listutza).
Nu stiu cine spunea sa nu ne punem mainile pe burtica pt.ca asta ar contracta uterul...Mi-a zis si mie Dr.meu at.cand am fost la spital sa numai pun mana pe burtica atunci cand am dureri pt.ca sub atingere-uterul se contracta si mai tare! Dar asta numai cand ai dureri.In rest..copilul iti simte atingerea abia dupa 20 si nu stiu cate saptamani..cand..esti chiar incurajata sa-l mangai.
Gata!Fug!
Va inca odata si..aveti grija de voi!!
Ela.. in 10+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
CristinaGoji spune:
serry ann - bine ai venit!
Noi nu am avut net pana nu demult. Cred ca din cauza furtunii. In schimb ne racorim, sper ca si voi faceti la fel
Am fost azi la piscina cu totii, atata de mult i-a placut la Vladut ca nu vroia sa iasa din apa , iar dupa ce am ajuns acasa nu i-o trebuit nici mancare, nimica, numa somn.
Mami 6+ de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
ririan spune:
BUNA RANDUNICI!Cum pot sa apar si eu pe listuta,si-mi poate spune cineva de ce apar mesajele asa greu?pupici
10+