Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
midasnu spune:
helou, fetele o intrebare, voi v-ati ales doctorul cu care sa nasteti din prima, cum se procedeaza?
Noi initial asa ne-am hotarat cu cine incepem sa si terminam, de aceea am sunat pe mama unui prieten care este asistenta/moasa in maternitate sa ne dea un sfat, sa ne recomande un doctor, numai ca femeia ne-a zis ca dupa data de 1 sept revine la lucru si vorbim dupa, sotul s-a derutat si nu i-a zis ca sunt gravi si ca e cam urgent...
Eu una am cam intrat in panica, vad ca toate ati fost la medic, aveti pastilute de luat, eu am cam ramas in urma si nu vreau sa am probleme mai tarziu.... Marti dupa 16,00 sunt programata la medicul de familie, sa vedem ce-mi recomanda.
Voi cum v-ati ales doctorul?
Mersi si pupici pe burtici
Elena 6+
CristinaGoji spune:
midasnu - cred ca poti merge pe recomandarea moasei, teoretic ea stie cel mai bine ce medic si cum lucreaza. Nu mai e asa mult pana pe 1 saptembrie, asa ca nu-ti fa griji, nu esti in intarziere, ca pana in aprilie mult mai este
Mami 6+ de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
midasnu spune:
Mersi frumos Cristina, m-ai linistit!
Acum va pupic, ies un pic la aer ca azi nu ne-am facut plimbarea de frumusete!
Mersi inca o data
Elena 6+
simonette spune:
Chiar asa Midasnu, e cu atat mai bine ca vei merge la 7 saptamani si un pic, caci vei vedea bine pe bb si inimioara lui! Cat despre dr....ai tot timpul sa alegi medicul potrivit!
Wau...ce bine am dormit!!!
Simonette14+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Serry Ann, bun venit alaturi de noi la odisee! Sa ai parte de 40 de saptamani minunate si de un bb sanatos, mintos si frumos!!!
Simonette14+
PozeLuca
BB2
Roxana Claudia spune:
Mai fetelor vad ca nu mai scap de migrene: si am observat ca se declanseaza cand sunt obosita si fortez nota. Deh eu asa-s obisnuita dar se vede treaba ca trebuie sa las totul balta ca sa ma odihnesc. Si parca degeaba a plouat ca este o caldura innabusitoare
Elena - poti sa iei acid folic inainte a ajunge la orice medic pentru ca sigur iti va prescrie. Eu am luat de cand am inceput sa "lucrez" pentru bb. Cat despre dr am auzit vrute si nevrute despre dr ginecologo-obstetricieni din Bz. Nu vreau sa supar pe nimeni, ca si eu tot pe acolo am radacini, insa majoritatea mamicilor pe care le cunosc au nascut la Bucuresti...
Serry Ann - bine ai venit printre randunici; sarcina usoara si frumoasa! BB sanatos! Si sa stii ca primele 10 mesaje iti sunt moderate, d'aia apra asa de greu; scrie cat mai repede pana la 10 mesaje, apoi sa vezi ca apar instantaneu.
Sovietica - NU AI VOIE SA INCERCI EXERCITII DE IMPINGERE!!! Mare grija! Eu am facut cursuri prenatale pregatitoare de nastere la Giulesti cu Cerasela Radu, la indrumare dr mele Cezara Bucur. Cursurile nu-s scumpe si sunt f folositoare, cu precadere daca alegi nasterea cu anestezie epidurala.
Adela - ti-a iesit super pliul nucal. Felicitari pentru intalnirea cu bb! Ia zi...era activ sau somnoros?
Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
clauclau spune:
Buna randunici, nu-mi vine sa cred ca aproape a trecut weekend-ul. Offf, maine iar la servici...
Roxana, inseamna ca singura solutie ca sa indepartezi migrenele ar fi sa nu te obosesti prea mult . Stiu ca e greu, dar incearca...
Ririan, bine ai venit, primele 10 mesaje iti sunt moderate si de-asta apar asa greu. Scrie-le mai repede ca sa scapi de ele si sa putem vorbi. Ca sa apari in listuta trebuie sa ne dai datele tale, adica data nasterii, ultima menstruatie si data probabila a nasterii. Inca o data bine ai venit si sa ai o odisee frumoasa alaturi de noi.
Cristina, deci Vladut s-a balacit bine...cred ca a dormit destul de mult apoi, nu?
Serry Ann, bine ai venit si o sarcina usoara fara probleme sa ai!
Adela, felicitari pentru intalnirea cu bebe, stiu sigur ca a fost foarte emotionant. La mine translucenta nucala a fost 0,95 mm la 12 saptamani ( la masuratori 12 sapt si 5 zile ). O fi bine???
Fug sa mananc ca iar mi s-a facut foame.
CLAU 13+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
Roxana Claudia spune:
Clau - tu ai un copil deja, ca si mine, si cred ca stii ce presupune: curatenie mereu pt ca umbla mai mult taras, apoi duce manutele la gurita. Nu mai spun de vesnicul spalat-calcat-vase-baie-bucatarie. Si daca inainte incepusem sa fac fata acum ma depaseste situatia...si corpul se resimte.
Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
bubu05 spune:
Buna mamicilor!
Eu intrasem la mamici de mai-iunie, insa as vrea sa ma alatur voua, daca ma primiti
Am 5 saptamani si un pic, deci UM 20.07.07 si DPN 25.04.08, DN 15.08.1978.
Inca n-am fost la eco, mai stau o saptamana si imi anunt medicul.
Mai am un baietel de 2,8 ani si e viata mea!
Va pup pe toate!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
clauclau spune:
Bubu, bine ai venit si sarcina usoara. Sa-ti traiasca flacaul de aproape 3 anisori!
Roxana, stiu cum e...baietelul tau e micut si are nevoie inca de toata atentia ta. La mine e putin mai usor, e ditamai flacaul de 5 anisori si toata vara a stat la curte la mama mea. Am lenevit cum am vrut eu, dar il aduc acasa in curand si o sa am apoi fiecare clipa ocupata...
CLAU 13+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2