Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Valentina - bun obicei ai capatat cu micul dejun! Si super-tare ca nu ai simptome! Asa am fost eu la prima sarcina: daca nu era burta sa-mi aminteasca eu uitam....Cat despre mancare, sa nu te indopi daca nu ti-e foame, ca ajungi sa iei greutate f mult. Si daca incepi sa iei de pe acum...ce-o sa te faci de la 6 luni incolo cand intr-adevar vei pune serios pe tine?

Fetele eu am fost ieri la dr si mi-a facut schema de triplu test si de ecografii morfo-fetale.
- la 16 sapt triplu test, cu calcul de risc;
- 18 sapt - eco morfo-fetala 4D (n-am gasit sa ma programez la dr Diu asa ca m-am pus la dr Craioveanu)
- 22 sapt - eco morfo-fetala 4D ( la dr Dinu)

Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

Valentina, eu nu mai poooot de cald dar tot nu ma dezlipesc de calculator.
Nici eu n-am avut greturi si alte cele, in schimb ca si tine am facut niste sani... o adevrata laptarie.
Stai linistita nu te stresa cu mancarea. Mananca atunci cand ti-e foame, dar mananca sanatos si echilibrat. Si-al meu sot ma intreaba in fiecare zi :"Ai mancat? Ai baut lapte?etc..." , zici ca am doi ani...Asta e ...important e ca nu ma streseaza cu altele ... si pana la urma imi place ca se intereseaza si are grija de noi

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna fetelor, vin sa intregesc si eu randul randunicilor cu stari ciudate. De cand m-am trezit am fost intoarsa pe dos si toata ziua am fost molesita, asa fara motiv...Dar vad ca asta a fost starea generala azi. O fi fost ceva in aer? Parca acum pe seara incep sa capat si eu putina energie...

Zozela, ai grija de burtica si stai cumintica in pat. Cred ca e tare greu, dar ce nu facem noi pentru bebei sanatosi!

Va pup randunici si o seara frumoasa sa aveti!
Sunt pe aici, o sa bantui putin pe forum...

CLAU 12+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nici eu nu mai pooooot! Am ajuns sa urasc caldura si am senzatia ca ma preling prin casa...nu prea ma incumet sa ies afara pe caldura asta... asa ca Oana, n-avem decat sa asteptam sa se indure natura si sa ne ofere odata racorica la care visam, pana atunci...cate o ca sa ma mai racoresc!
Roxie Bafta...sa iasa super toate morfologiile si TT-estul si tot,tot,tot... buna schema...!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Zozela, ai grija de tine!!
Eu tot nu pot sa cred ca daca te magai pe burtica iti provoci contractii! Daca era asa scria pe toate drumurile, nu?? Si ne avertizau doctorii! E prima data cand aud, aici pe forum! Cred ca sunt speculatii... Toate gravidele se mangaie pe burtica si prea putine au contractii... Deci nu asta e motivul...
Simo, ia linistita Paracetamol, ca e in regula. Si eu am luat o jumatate cand m-a durut capul rau de simteam ca-mi explodeaza.

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La Cluj a plouat Asa ca ne racorim.

Aveti grija burticutelor si nu va mai aventurati pe afara pe caldura asta, ca nu-i de gluma.

Mami 6+ de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Moamaaa! Cristina, sincer te invidiez! Auzi...la ea a plouat...la noi de ce nu plouaaa?

Am facut o baitza bunaaa, cu apa caldutza nu prea calda si in loc sa ma racoresc mai tare transpir.... nu stiu ce sa mai fac...ufff, mor!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Chris, ce ma bucur ca ai aparut si tu! ca mai este cineva cu un samburel aproape de aceeasi varsta cu al meu. Si eu am ceva teama cu toxoplasmoza, ca am pisica in casa si parca nici n-as da-o, ca e un motan antistress. Dr de familie nu mi-a dat trimitere sa fac analize pt toxo. Poate imi va da dr ginecolog. Da acolo voi merge abia peste vo saptamana pt prima data.
Simo, eu n-am putut sa iti vad pozele :(
Zozela, sanatate multa la amandoi si spor la integrame :P
gbutucica, poate o salata de sfecla si neste ficacior de pasare te-ar mai colora?
Valentina si SIMO, special pt voi am comandat azi racoare. E bine? sau sa dam mai cald?
Fetele a mai experimentat careva lipsa de echilibru cand ati ramas ? Am facut ieri un mic traseu pe munte si pe langa ca imi batea inima ca la balamuc (am mai fost pe munte si nu batea asa inainte), trebuia sa merg mai mult in 4 labe, ca imi venea sa ma duc in gol. Si nu bausem decat apa :P
pupici la toate

5+

Mergi la inceput

`Neatza! De cand asteptam sa se trezeasca cineva!!!
Sovi saru`mana pt racorica...tare buna! Si eu inca mai sufar dezechilibre, este normal, nu te panica!
Cu pozele...nu-i bai, nicio pierdere, o sa mai fie si altele!

Randunicilor, sa aveti o duminik beton!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ne racorim fetelor, ce ziceti de asta? Abia astept sa inceapa si ploaia, sa se racoreasca putin si pamantul.

Eu am dormit prost azi noapte, m-am culcat tarziu si m-am trezit devreme, nici eu nu stiu de ce. Si am visat si urat!

Cu mangaiatul pe burtica nici eu nu prea cred ca ar provoca contractii. Ne-ar fi avertizat doctorii, ar fi scris prin carti despre asta, am fi gasit informatii pe net..., nu credeti? Sper sa nu vorbesc prostii, dar eu toata sarcina trecuta m-am mangaiat pe burta si n-am avut contractii nici macar la nastere

Sovietica, cred ca de la tensiune te-ai simtit asa la munte. Te-ai simtit ametita, nu-i asa? Trebuie sa ai grija cu tensiunea ca nu-i de glumit. In alta ordine de idei si eu mai am ameteli si cred ca multe dintre noi experimenteaza aceste stari...
Apropo, sa-ti pui si tu la semnatura nr. de saptamani ca sa vedem si noi cat are bebele tau.

Va pup pe toate si racoreala placuta!

CLAU 12+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput