Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
CristinaGoji spune:
Simona - incearca prima data sa mananci o ciocolata si daca nu-ti trece dupa vreo jumatate de ora, ia si un paracetamol. Desi ma indoiesc sa te ajute paracetamolul. Manca si pentru mine o cioco, ca io nu pot sa manc din cauza kg
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by simonette
Zozelina te rog sa ai grija de tine, sa stai cumintica in pat si sa-l mangai pe bb! Da-i si un pup din partea mea!
Fetelor, ma doare rau capul...as lua un paracetamol dar parca mi-e teama! Voi ce ziceti?
Simonette13+
PozeLuca
BB2
Fetelor mangaierile pe burtica provoaca contractii,asa ca doar punetii mana nu si mangaiati.
Poti sa iei un paracetamol ca nu face rau.
anca 29+
Maria
poze
gbutucica spune:
Buna fetelor,
Simo, iti multumesc ca mi-ai raspuns , dar de unde stiu eu daca s-a prins sarcina pe stanga sau pe dreappta?, scuze ca intreb , dar eu ma simt atat de necunoscatoare , si sincer mi-a rusine , dar asata e..
Zozela iti deresc sa fie bine cu tine si cu bb, iti voi fi alaturi si tu trbuie sa fii optimista.
Chris si Ali Bia bine ati venit , sa aveti sarcina usoara si fara probleme.
eu nu pot sa stau foarte mult cu voi ca azi era sa dau coltul
am fost pina in piata si am facut o cadere de tensiune de toata frumusetea, si va trebui o perioada sa stau cumincioara in pat . pt ca sunt galbena si frumoasa cum ii place preotului..
va doresc numai bine tuturor si aveti grija de voi
va pupesc
Giani
Roxana Claudia spune:
Eu azi am avut o super migrena. Dureri crunte de cap si varsaturi...Am luat un paracetamol pe care l-am varsat imediat. Dupa inca cateva ore am reusit sa mananc paine prajita si sa iau un Saridon, pt care nu am interdictie de la dr. Nu l-am varsat si ma simt in sfarsit om. Simo...paracetamolul nu face niciun rau, dar nici nu te ajuta!
Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
CristinaGoji spune:
In sarcina trecuta in caz de migrene ma ajuta glucoza intravenos, de aia am si recomandat o ciocolata, nu-i acelasi lucru, dar are si o doza de gucoza.
Mami 6+ de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
Xor spune:
Multumesc frumos pt informatii Cristina....Ma voi ineresa cu siguranta!
Fetelor, incercati sa lasati deoparte pastilutele in perioada asta....incercati alte metode....poate un pui de somn sau o plimbarica va ajuta sa treaca durerea de cap....
pupici
simonette spune:
Multumesc tare mult, intre timp m-am intins in pat imediat ce am scris ultimul post si chiar asta am facut...am papat jumate de ciocolata, apoi am atipit putintel! Vad ca nu ma mai doare
Dar voi? ce se intampla?
Care mai de care cu problemutze? Roxanica si tu mama? N-am mai auzit de saridon in sarcina, dar daca zici ca ti-a zis medicul ca e ok...pup sa treaca...
Gianni, e simplu iubita, la urmatorul control intrebi dr. pe ce parte ai corp galben si te elucideaza el si te rog sa ai grija de tine...cu tensiunea nu ne jucam! Bea cate o cafelutza dimineatza!
Cristina, de-acuma stiu...ciocolata si trece caputzu`
Ancadragoman si multumim...destul de ciudat...am auzit si eu ca mangaierile pe burtica provoaca contractii...hm...
Simonette13+
PozeLuca
BB2
VALENTINA C spune:
Dragelor, cum rezistati caldurii? Eu abia astept ziua de maine, cand sper ca se va raci putin vremea.
Nu-mi vine sa cred ca sunt insarcinata si nu am nici un simptom ( in afara de niste sani uriasi, care ii plac la nebunie sotului ). Mi-am schimbat insa modul de a manca. Inainte saream peste micul dejun, dar acum a devenit un obicei. Nu prea am pofta de mancare, desi sotul ma bate la cap sa mananc.
Si eu am fot la ecografie cand aveam 6 saptamani si ma voi duce abia cand voi avea 10 saptamani si ceva. Nu mai am rabdare, dar de luni incep serviciul si nu cred ca voi mai avea timp sa ma gandesc prea mult.
Valentina , 8+
Roxana Claudia spune:
Simo - eu am sindrom migrenos capricios. In sarcina trecuta n-am avut niciuna si am fost super fericita. Imi propusesem sa mai fac copii inca vreo 10 ani...sa termin cu afurisitele de migrene. Dar uite ca nicio sarcina nu seaman cu alta iar azi dintr-o doara mi-a trecut cu Saridon, a fost un miracol. De fapt, in afara de paracetamol mai contine si o doza de cafeina. Important e ca mi-a trecut! De obicei imi faceam veacul pe la urgente
Cat despre glucoza intravenoasa, da am sunat cu eu la urgente CMU si mi-a zis ca pot fac 5 ml impreuna cu ceva vitamina C. Dar nu aveam la indemana....
Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
oanapopescu spune:
Zozela, ai grija de tine si bb! Pupici la amandoi!
Si tu Gianni, ai grija cu tensiunea!
Sanatate multa la toata lumea!
Ce-a fost azi mai fetelor, ca nici mie nu mi-a fost prea bine. M-a durut putin burtica, dar m-am intins in pat si acum vad ca m-a lasat.Sper ca maine sa auzim umai de bine!
Oana 11+