Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
CristinaGoji spune:
Chris - daca o sa-ti iasa IgG pozitiv la toxoplasmoza inseamna ca ai avut boala cu mult inainte de a fi insarcinata, dar chiar daca o sa ai IgM pozitiv, se poate face tratament in timpul sarcinii. Plus ca iti recomand, in cazul in care-ti iese pozitiv, sa repeti testul pentru toxoplasmoza. Mie la prima sarcina mi-a iesit pozitiv la toxoplasmoza si dupa aia am repetat de 2 ori testul si mi-a iesit negativ de amandoua ori. Nu te ingrijora, ca se rezolva.
Binee ati venit, noile burticute!
Simonette - ti-am vazut pozele! Luca e un scump iar tu arati super!
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
oanapopescu spune:
Chris , sper sa se rezolve problema cu analizele si totul sa fie ok. Fii tare si gandeste pozitiv!
Sa ne anunti ce-ai facut! Iti tin pumnii!
Oana 11
simonette spune:
Buna dimineatza!
Un WE minunat va doresc
Chris, orice problema ai avea cu toxo, ma rog sa se rezolve si sa poti duce sarcina pana la termen si sa nasti un bb sanatos si frumos!
Cristina, ai mai... esti dragutza,multumesc...dar eu ma simt grasa si nashpa! De copilutz, recunosc ca mi-e frumos si scump tare!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
delphin spune:
'Neata!
Vazut poze cu flacai frumosi si o burticuta verde tare faina! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, Simo! E scump foc Luca! Are niste ochi!
la si o zi buna!
pozici
bb2
clauclau spune:
Simo, dar chiar ca sunteti frumosi foc!
Dar ce bani luam pe perioada concediului de maternitate? Indemnizatia de 8 mil sau 85% din salariu? Daca e vorba doar de indemnizatia aia mica ce naiba fac?
CLAU 12+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
Delphin, Clau
In primele 2 luni luam 85% din salariu si apoi, pana la 2 ani luam 800 ron!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
Xor spune:
De fapt indemnizatia e de 6 mil iar 2 mil e alocatia copilului.
Eu revin cu intrebarea mea....unde cum si cat costa prelevarea de celule stem?....
Pupici pe burtici ;)
zozela spune:
fetelor!
Nu am apucat sa citesc din urma pt.ca..nu pot sta mult pe scaun.Am intrat sa va spun ca ieri am stat in spital cu perfuzie si alte minuni si..sunt somata sa stau in pat.Cauza:uter contractat/tensionat!
In rest..toate bune!Va si..tinem legatura!
Ela.. in 10+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
CristinaGoji spune:
Zozela - ai grija de tine si incearca sa respecti regimul asta de stat la pat
Xor - intreba-ti medicul ginecolog daca la Iasi se face prelevare de celule stem. Celulele se preleveaza din cordonul ombilical imediat dupa nastere si dupa aia se pastreaza la o banca de celule si Slovacia. Taxa de prelevare (asa este la Cluj) e de 3000 RON, iar taxa de pastrare este de 30 EUR/an. Aici taxa de prelevare poate fi platita in 3 rate. Este o firma care se ocupa de treaba asta, cu ei inchei contractul, ei iti dau kit-ul de prelevare si tot ei se ocupa de transport si relatii cu banca de celule. Dar, iti zic, trebuie sa te interesezi daca la Iasi se efectueaza prelevare de selule Stem.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
simonette spune:
Zozelina te rog sa ai grija de tine, sa stai cumintica in pat si sa-l mangai pe bb! Da-i si un pup din partea mea!
Fetelor, ma doare rau capul...as lua un paracetamol dar parca mi-e teama! Voi ce ziceti?
Simonette13+
PozeLuca
BB2