Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by MamiciDe2007

quote:
Originally posted by Lia_B

Buna mamicilor!

Sunt sotul Liei, tocmai ce am iesit din sala de nasteri si am venit sa va dau vestea cea mare: Lia a nascut, avem o fetita de 4,3Kg sanatoasa si dragalasa.

Pupici de la Lia, Costel si nou venita Miruna Ioana!

Lia, 37+

Felicitari!

35+ & 23kg in +

Foto Burtika & Lucruri Garagrita
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Annisia, !!!!
Ali, deh m-am asortat si eu. Am vazut modelul la patutul oval, dar carutul? Exact, ce model e?

Roxana, referitor la durerea de noada, mie asa mi-a spus si dr si asitentele. Nu e obligatoriu sa fie si la a2a sarcina la fel. Suntem diferite, purtam diferit fiecare sarcina.
Tu oricum esti pe pozitia de start....medic - bifat, bagaj - bifat, starea ta de epuizare fiz si psihica prezenta, majorete sunt destule....
M-ai facut curioasa cu anemia asta, si cu efectele in lant.

Nana, parca tu spuneai la un moment dat ca ai o lista de sfaturi pt o mai buna asimilare a fierului. Crezi ca o poti posta?

Ana, mi-a placut exprimarea...."Asa ca... stau closca, imi dopez uterul sa stea calm si astept..." Adica diazepam si gynipral?

Foto nashit

Alinus 32s cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

a nascut Liaaa!!!
felicitari, sa-ti traiasca grasunica si sa fie sanatoasa si norocoasa!! Mamicii ii uram recuperare rapida, si mult laptic.Iar Taticului muuuulta rabdare :)

_

ma scuzati de absenta, da am avut zi plina.Dimineata s-au montat aparatele de AC, si la oras 13.30 am avut eco.
copiluleste foarte foarte mic.arata de 35 de saptamani, dupa masuratorile lui Iosup. oasele sunt micute de tot.
mi-a impins termenul la 25 septembrie!!! este imensa diferenta. greutatea 2584 de grame, cu marja de eroare 377 grame.Deci poate sa aiba doar 2300 fara nicio culpa medicala, ca sa zic asa....
ce nu-mi place mie e ca Sofia la vasrta asta a sarcinii(37 sapt) avea 2890 la ecograf...a avut 2.7 in realitate.
Am lichid, am placenta gradul 2spre 3, ceea ce pt iosup inseamna tanara si buna...mi-a si zis ca-l mai hraneste.IR sunt bune! 0.35, 0.34.

asa ca nu pricep si-mi trec acuma prin cap tot felul de tampenii gen microcefal (diametrul e 8.64, deci sunt nebuna sa gandesc asa) sau mai stiu ce alte nenorociri.
Colul e 3.6!! pai mai poate sa se lungeasca?? numai daca nu si-o fi schimbat Gheo pozitia??

O sa repet eco si la Adela Dinu, dupa ce vb cu dr meu diseara. totusi, cu toata ovulatia mea tarzie care dadea termenul 12 sept, 25 e nitel cam mult.nu ma mai gandesc fata de DPN 5 sept, care ar fi normal dupa UM.

ceea ce ma ingrijoreaza e ca la fetita am dat vina pe lipsa de lichid, insa acuma efectiv nimic din eco nu indica vreo suferinta care ar duce la nedezvoltarea copilului.

deci ma bag la pestera.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Lia, felicitari!
oare cum a nascut pana la urma, normal sau cu cezariana?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Felicitari parinti de Mirunica grasunica..

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Lia_B

Buna mamicilor!

Sunt sotul Liei, tocmai ce am iesit din sala de nasteri si am venit sa va dau vestea cea mare: Lia a nascut, avem o fetita de 4,3Kg sanatoasa si dragalasa.

Pupici de la Lia, Costel si nou venita Miruna Ioana!

Lia, 37+

--------------------------------------------------------------------------------

31s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Felicitari Lia pentru printesa Ioana Miruna
Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!!!

35+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata , am gatit, am facut curat in bucatarie de acum nu ma mai agit vreo 2 ore macar ca face bebelina pe nebuna, cred ca am stresat o si acum ma bombardeaza si ma doare si spatele

Sim stai linistita ca treb sa fie bine si pentru tine, in cel mai rau caz e ca atunci cand e dr in concediu prin cine stie ce insule si tu treb sa nasti ( eu inca ma gandesc daca ma prinde joi acasa , ca nici la control nu am la cine sa ma duc sa-mi zica ceva )

Irina pai daca ne nimerim pe acolo in acelasi timp sigur ne vedem , cat despre rezerve dr a zis ca ne orientam la fata locului ca depinde cand se intampla evenimentul

Tzuc asa nastere vreau si eu, sa fie sanatoasa proaspata mamica si bebelushul ei felicitari, cat despre mers singura cu masina, am toate sansele sa o urmez ca sotul meu tocmai are o reclamatie la un client in ardeal si treb sa plece maine in delegatie vreo 2 zile

poze
38+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Felicitari Lia, sa va traiasca fetitza,asteptam poze cu grasunica

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Bine ai venit Miruna Ioana! Felicitari mamicii si taticului multumim ca ne-a anuntat. Sa va traiasca!

Sim deci vestile nu sunt deloc imbucuratoare . Sa vad ce-mi zice si mie vineri, la control... off, si bebele meu era mare ultima data, si acum cred ca e mai mare

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Roxali sunt si eu de acord cu ce spune Carpatina;si noi platim pe rupte si la stat si la particular si iaca-ne cum ne precipitam unele dintre noi! As fi preferat sistem ca al vostru sau macar sa nu am un dcotor anume si sa stiu din start ca nasc cu doctorul de garda dar asa... mai bine nu ma gandesc. Noi suntem cu speranta!!!

Sim nu doctorul ma face draga sa zbor la bericica, dupa controale ha, ha! Si acum nu ti-oi inchipui ca plec pe 7 carari de la bere, da?!
Hai, somn usor si stai linistita, ca noi toate urmarim cu sufletul la gura povestea nasterii lui Stefanel! La Elias, cu siguranta!

Tzuc eu sufar cel mai tare noaptea de intoarcerea de pe o parte pe alta. Eu nu fac pipi deloc noaptea, n-am insomnii dar in schimb ma trezesc la fiecare intoarcere; chiar aventura!

A, vroiam sa va intreb daca si voi aveti dureri de oase, jos, la dumneaei si daca va si amorteste zona asat cand stati pe scaun???

Mih
37+

Mergi la inceput