Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma bag la somn ca nu am reusit sa dorm pana acum.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian
Sunt convinsa ca daca ajung la CF2 va fi si un medic de acolo care se va ocupa de mine.

Asta fara dar si poate!

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Carpatina, suna super din descriere spitalul tau!

Rox, stai linistita. Daca analizele de urina sunt ok si ai avut doar un puseu de tensiunenu cred ca e nici un pericol. Eu sunt ok cu tensiunea. Azi aveam 9 cu 5 (!!!!!). S-ar putea ca asta sa fie si una din cauzele durerii mele de cap. In schim urina e alta poveste... De basm chiar! Cred ca sunt caz de studiat in facultate!

Pinacolada, ai grija cu Liotonul. Mie nu mi-a dat voie cu el.

Alinush, asa sa faci! Menajeaza-te cat poti. O sa vezi ca o sa fie bine.

Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rox, aaa, pai zi asha. Acum am priceput, era inainte de sarcina. Da, prolactina inhiba ovulatia. Gata, lamurit!

mandarinuta, la momentul ala iti dai seama ca habar nu avea de aceste mameloane, de sterilizat. In maternitate am auzit de ele. Stiu ca le puneam dupa fiecare alaptat in niste recipiente mici si asistentele punea apa fiarta si ceva solutie dupa fiecare alaptat. Mameloanele astea ramaneau acolo la copii, fiecare ne puneau recipientul undeva pe geam. Deci, erau sterilizate! Probabil si acum se procedeaza la fel, nu mai stiu.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Mishuta ai perfecta dreptate cu cele care nasc peste hotare si unde mai pui ca nu se da spaga...excludem ca in fiecare luna platesti ptr stat si ptr sanatate o gramada.

Eu una, cu plata pentru sanatate nu ma plang.. Nu e foarte mare si primesc inapoi servicii foarte bune. Gandeste-te cat au platit fetele in Romania cu toate controalele/analizele/echografiile pe care le-au facut. Plus cat o sa mai plateasca si la nastere.. Biirrr!

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andruzza, merci frumos, pai e ok asa daca le sterilizeaza asistentele de la copii.

Mandarinutza 37+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Hai ca mi-am scapat degetelul in taste si am trimis mesajul inainte de a-l fi terminat.

Danielle, lasa mama, ca trecem noi si peste necazul cu vergeturile. Daca nu mi-ar fi jena, ti-as arata coapsele mele. Sa vezi acolo vergeturi! M-am necajit dupa prima sarcina, dar asta e... riscurile meseriei... de mama.

Tomitza, pup.

Sim, nasoala faza cu Elias-ul. Poate totusi ai noroc. Cred ca cel mai important pana la urma e sa nasti cu Tutunaru, si nu neaparat la Elias. Tin pumnii sa se rezolve problema asta.

Danuta , in sarcina pielea are tendinta sa se pigmenteze excesiv, mai ales expusa la soare. Si eu m-am patat pe fata cand am fost la mare, si sunt sigur ca din cauza ca nu m-am cremuit cum trebuie cu factor de protectie mare.

Irina, si eu tot in rezerva am stat la Polizu. Mi s-a parut super OK. Singura chestie care m-a scos din minti a fost toaleta aia mizerabila pe hol. Si dusul!

Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Hai ca am reusit sa va ajung din urma cu cetitul.

Mandarinutza, m-am hotarat: Giulesti scrie pe mine!Asa ca n-ar strica sa complotam un pic, sa facem cumva sa nastem in aceeasi perioada. Mi-ar place mult sa mai fie cineva cunoscut in spital in perioada aia. Oricum, vaz ca toate trei (adicatalea si Cecilia) ar trebui sa nastem cam in aceeasi perioada!

Si pentru ca tot vorbeati de mameloane de silicon: Miruna mea n-a vrut sa puna gura pe ele! Le-am cumparat, am incercat sa le folosesc, apoi le-am aruncat. La un san aveam mamelonul ok, iar la celalalt jale. Nu pot sa va spun ragade si durere! Dar a trecut. Acum am ditamai sfarcurile si nu-mi mai fac probleme. Oricum, Garmastan rulz! Si da, trebuie sterilizate mameloanele de silicon dupa fiecare supt.

Uf, sunt franta. Ma duc si eu sa ma culc, mai ales ca nu ma lasa durerea asta de cap nicicum!

Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

In primul rand felicitari parintilor de copilasi Andrei, Mario-Alexandru si Iarina Andreea, sa fie sanatosi si sa ai parte numai de bucurii si fericire impreuna.

Vreau sa va incurajez referitor la nastere, prietena mea a nascut astazi un baiat la Giulesti, a fost la birou inclusiv ieri, s-a dus singura la spital cu masina, pregatita si a nascut repede, i-au pus anestezia epidurala la 12:50 si la 14:30 a nascut. Asa nastere imi doresc si eu..si sa pot venii la birou pana in ultima zi...doamne ajuta.

Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn, dar abia reusesc sa mai citesc ce scrieti voi, eu fiind tot ocupata cu noua casuta in curs de achizitionare, am reusit un scurt concediu de o sapt. la tara pentru reincarcarea bateriilor.

Noi suntem bine, astept cu nerabdare intoarcerea medicului din concediu si luni dimineata ma prezit la el pentru un eco amanuntit, nu stiu ce greutate are, cat a mai crescut etc..desi am fost la un alt medic la Giulesti pentru eco la 28s si mi-a zis doar ca-i bine si ca are picioare lungi,ca era intoarsa cu capul in jos, fara sa-mi zica nimic de greutate, lungime, col etc...desi l-am intrebat..cica " nu masoara ecograful". Bblina misca de zor si ma suteaza pe dreapta si nu ma lasa sa dorm deloc pe partea dreapta, asa tare ma distreaza si imi place cand misca. Avem program de ascultat muzica, ne-a facut tati un DVD cu muzica clasica recomandata bbilor in burtica si e cuminte si asculta.

Abia dorm noaptea si ma trezesc de multe ori pentru apa, pipi, caldura, amortesc, intoarcerea in pat este o adevarata aventura...dorm cu tzspe perne sub cap, intre picoare si sub burta.dar nu ma plang..ma rog ca bblina sa stea in cuib pana la termen ca am multa treaba inainte de venirea ei pe lume..plus ca nu i-am pregatit nimic nimic inca, asteptam sa ne mutam acasa la noi.

Deocamdata sunt linistita in ceea ce priveste nasterea..nu imi este teama, ma gandesc ca fiecare nastere este unica si numai DD stie cum va fi...si nu are sens sa ma stresez de acum.

PS:Anissia sa nu ma intrebi de prenume..ca inca nu avem al doilea prenume..primul este Maria...

Fetelor va doresc nastere usoara celor care asteptati marea intalnire curand si bbi sanatosi si mancaciosi

31s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Felicitari pentru fetita

quote:
Originally posted by Lia_B

Buna mamicilor!

Sunt sotul Liei, tocmai ce am iesit din sala de nasteri si am venit sa va dau vestea cea mare: Lia a nascut, avem o fetita de 4,3Kg sanatoasa si dragalasa.

Pupici de la Lia, Costel si nou venita Miruna Ioana!

Lia, 37+

Mergi la inceput