Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari Lia! Bun venit pe lume Miruna Ioana!

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by slippers76
Irina, si eu tot in rezerva am stat la Polizu. Mi s-a parut super OK. Singura chestie care m-a scos din minti a fost toaleta aia mizerabila pe hol. Si dusul!Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
la dus n-am ajuns, dar cand am fost eu toaletele erau foarte curate.Dar bine ca mi-ai amintit, parca Roxana zicea ca o sa ia cu ea spirt, pentru wc, o sa-mi pun si eu in bagaj.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sim, e teribila situatiunea. Dar eu cred ca o sa fie bine pana la urma.am eu asa un feeling.Nu te necaji, desi cred ca e greu sa ramai calma.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

felicitati Liei si proaspatului tatic , sa va traiasca bebelina grasulina si sa fiti sanatosi

poze
38+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sabina, inainte sa te nelinistesti vorbeste cu doctorul... Hai ca o sa fie bine, ai sa vezi! Si.. felicitari pentru AC

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxali
Irina pai daca ai de toate e bine...le calci un pic, oricum trebuiesc indesate in geanta...pe printesa unde o lasi ???la bunici??Ali29si Enrico 7ani
poze

bunicii sunt departe,la 400 km, si n-are cine s-o duca acolo.Vine tatal meu zilele astea sa ne ajute, si o sa-si ia sotul liber.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

a nascut Liaaa!!!
felicitari, sa-ti traiasca grasunica si sa fie sanatoasa si norocoasa!! Mamicii ii uram recuperare rapida, si mult laptic.Iar Taticului muuuulta rabdare :)_ma scuzati de absenta, da am avut zi plina.Dimineata s-au montat aparatele de AC, si la oras 13.30 am avut eco.
copiluleste foarte foarte mic.arata de 35 de saptamani, dupa masuratorile lui Iosup. oasele sunt micute de tot.
mi-a impins termenul la 25 septembrie!!! este imensa diferenta. greutatea 2584 de grame, cu marja de eroare 377 grame.Deci poate sa aiba doar 2300 fara nicio culpa medicala, ca sa zic asa....
ce nu-mi place mie e ca Sofia la vasrta asta a sarcinii(37 sapt) avea 2890 la ecograf...a avut 2.7 in realitate.
Am lichid, am placenta gradul 2spre 3, ceea ce pt iosup inseamna tanara si buna...mi-a si zis ca-l mai hraneste.IR sunt bune! 0.35, 0.34. asa ca nu pricep si-mi trec acuma prin cap tot felul de tampenii gen microcefal (diametrul e 8.64, deci sunt nebuna sa gandesc asa) sau mai stiu ce alte nenorociri.
Colul e 3.6!! pai mai poate sa se lungeasca?? numai daca nu si-o fi schimbat Gheo pozitia?? O sa repet eco si la Adela Dinu, dupa ce vb cu dr meu diseara. totusi, cu toata ovulatia mea tarzie care dadea termenul 12 sept, 25 e nitel cam mult.nu ma mai gandesc fata de DPN 5 sept, care ar fi normal dupa UM. ceea ce ma ingrijoreaza e ca la fetita am dat vina pe lipsa de lichid, insa acuma efectiv nimic din eco nu indica vreo suferinta care ar duce la nedezvoltarea copilului. deci ma bag la pestera.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, eu cred ca o sa fie bine ,Gheo e un finut :).Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sabina felicitari pt AC, dar ai grija sa nu te auzim ca ai racit ca nu e momentul

am uitat sa va zic, aseara au fost nasii pe la noi si mi-au adus cercelusi pt bebelina ( ei pleaca o saptamana din bucuresti si in caz ca se intampla sa ii am la spital), sunt asa dulci nu mai pot de dragul lor, am vrut sa fac poze , da sunt prea mici si nu reusesc sa-i prind sa se vada

poze
38+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

felicitari Lia si sa va traiasca minunica !

Sabina pana acum ma incurajai pe mine si acum, ce faci? Cazi tu in butoi??? Hai, nu te mai ingrijora, de ce nu calculezi asa: 2600g + 377??? De ce spui ca poate fi in minus? Hai, fata sus, ca totul va fi bine pana la urma. Tu-mi spuneai ca sanatos sa fie, ca in rest... Nu asa faci tu copii mititei si super destepi si talentati??

Mih
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

quote:
Originally posted by mishuta

A, vroiam sa va intreb daca si voi aveti dureri de oase, jos, la dumneaei si daca va si amorteste zona asat cand stati pe scaun???

Mih
37+

mishuta, eu am dureri de "coada" scuzati expresia, dar nu stiu altfel cum sa-i zic, daca stau mult pe scaun..abia ma ridic apoi..merg ca o rata...credeam ca numai pe maine ma doare..de la greutate..desi nu am luat decat 8kg..la cat transpir ca un tractorist nici nu cred ca ma voi ingrasa prea tare...imi este si teama, sper ca bblina sa ia in greutate si tot ce are nevoie de la mine...

31s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput