Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by luy

Teodora, noroc ca te mai "zgandare" Roxana, ca vad ca nu ne mai bagi in seama, nu ne-ai mai scris de mult ce mai face Mihnutzu

Luy 38 + cu Maria

AMR 3 zile

Luy,draga meanu-i vorba ca nu va dau atentie,doar ca la servici sunt destul de ocupata,acum pe ultima suta de metri(pe 10 sept intru in CO) si acasa imi doresc sa fac cit mai multe cind ajung....Cam asta este!
oricum,am vazut ca mai ai atit de puuuutiiinnn!!!!Nu-mi vine sa cred:3,2,1..Maria!
Mihnutzu' a fost extrem de agitat 2 zile,mi-e teama sa nu-si fi schimbat iarasi pozitia,ma lovea pe toate partile si ziua si noaptea!Da' e puiul meu iubit si nu ma supar pe el!

Teodora 32 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Alina, felicitari pt bebita! Multa sanatate si bucurii de acum incolo!

Marunzica, va cobori si la tine burtica, vei avea o mare usurare dar si o groaznica apasare. Mi se pare crunt cu atatea drumuri la baie. Asa e, pe la 36 saptamani ar trebui sa coboare (2-4 saptamani inainte de nastere, dar nu e tocmai o regula).
Eu sunt cam suparata... ca mi-a coborat prea devreme, abia maine implinesc 33 sapt.

Tu tot asa cu statul la pat? Sau ti-a dat liber dr la miscare?

Uite al meu sot ma zapaceste sa-mi zici cum se numeste bila medicinala, aia roz din poze, si un site de unde o pot comanda. Am si eu una imprumutata, si mi-a fost de folos, insa vrem si noi una in casa, macar pt exercitii de refacere, ca acum nici vorba sa o mai pot folosi.

Ana, sa-l stapanesti sanatoasa aparatul, si sa surprinzi clipe minunaate in 4!

Foto nashit

Alinus 32s cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ALINKAV, felicitari pentru bebelina!! Sa va traiasca mare si sanatoasa!!!
fetelor, pe la cate sapt. se face control pe masa? ca sa fiu pregatatita..ca nu am mai ajuns la epilat, iar cu lama nu prea vreau sa ma fac si nici nu mai vad ce si unde

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna seara, burticelor! Dupa o indelunga tacere, apar si eu pe firmament. Sint in concediu de vreo luna, dar nu am avut calculator la inceput si pe urma nu mi-a mers netul. Ma rog, nu mai conteaza!
Multumesc frumos celor care mi-au urat la mult ani, imi pare rau ca nu am putut raspunde la timp. Felicitari celor care isi tin deja odoarele in brate si nastere usoara celor care se apropie de momentul Z.
Noi sintem bine, la ultima eco era deja intors, avea 1.7kg la 31 sapt si totul merge f bine.Acum trebuie sa refacem analizele si sa vedem pe urma cum nastem.Sintem bine, doar cu caldurile astea ne extenueaza.
Va pup si sa stit ca mi-a fost dor de vo!

Poze nunta...

anca +28Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna seara, burticelor! Dupa o indelunga tacere, apar si eu pe firmament. Sint in concediu de vreo luna, dar nu am avut calculator la inceput si pe urma nu mi-a mers netul. Ma rog, nu mai conteaza!
Multumesc frumos celor care mi-au urat la mult ani, imi pare rau ca nu am putut raspunde la timp. Felicitari celor care isi tin deja odoarele in brate si nastere usoara celor care se apropie de momentul Z.
Noi sintem bine, la ultima eco era deja intors, avea 1.7kg la 31 sapt si totul merge f bine.Acum trebuie sa refacem analizele si sa vedem pe urma cum nastem.Sintem bine, doar cu caldurile astea ne extenueaza.
Va pup si sa stit ca mi-a fost dor de vo!

Poze nunta...

anca +32Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Alinkav, felicitari mamico!
Yaia, imi pare rau ca si tu esti deprimata. Oare ce o fi cu noi? Ar trebui sa ne revenim macar, daca nu sa fim bucuroase, vorba lui Pinacolada.
Ana, asa deci, pierzi dopul! Cred ca nu mai apuci tu cele 10 zile, dar de-acum nu mai conteaza ca esti la termen si bb e maricel. Te pup sa-ti treaca migrenele si daca nu apucam sa ne vedem ne-nascute, sigur o vom face cu 4 copii.
Sabina, e tare neplacut cu muncitori in casa. Eu numai cand aud de santier....brrr. M-am saturat in astia 2 ani cat pt. o viata.
Luy, . Cu ceaiul, ar fi bine cred sa te obisnuiesti sa-l bei neindulcit, ca vei bea cantitati impresionante. Sau macar sa-l bei cu miere, ca zaharul nu e prea sanatos in cantitate mare.
Cu mancarea dupa ceza, te dezamagesc. In prima zi nu am avut voie nimic (dar nu te speria, iti fac perfuzii si nu prea simti nevoia, ai si dureri, etc), iar a doua zi doar iaurt si zeama de supa strecurata, supa de legume chioara, fara cartofi (morcov, albitura), ceaiul de anason si chimen. Atunci chiar ca as fi mancat orice, si pereti daca se putea. Abia din a treia zi de dupa operatie incepi sa papi ceva mai bine, dar in continuare ideea e sa nu papi nimic care baloneaza, care se digera greu, nimic indulcit. Compoturi fara zahar, mancare fada in general pana se restabileste transitul normal.
O sa-ti spuna dr. acolo ce si cum, dar nu te panica, in prima zi nu ti-e foame. Si pe mine ma ingrozea efectiv gandul de nemancare, mai rau decat la nasterea in sine fiindca sunt destul de pofticioasa si totusi a fost ok. Sarurile si glucoza din perfuzie sunt baza, nu se compara cu o friptura mare, dar ajuta un pic.
Sim, te admir sincer ca esti asa de plimbareata.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

Marunzica, va cobori si la tine burtica, vei avea o mare usurare dar si o groaznica apasare. Mi se pare crunt cu atatea drumuri la baie. Asa e, pe la 36 saptamani ar trebui sa coboare (2-4 saptamani inainte de nastere, dar nu e tocmai o regula).
Eu sunt cam suparata... ca mi-a coborat prea devreme, abia maine implinesc 33 sapt.

Tu tot asa cu statul la pat? Sau ti-a dat liber dr la miscare?

Uite al meu sot ma zapaceste sa-mi zici cum se numeste bila medicinala, aia roz din poze, si un site de unde o pot comanda. Am si eu una imprumutata, si mi-a fost de folos, insa vrem si noi una in casa, macar pt exercitii de refacere, ca acum nici vorba sa o mai pot folosi.

Aici ii zice gymnastikball, deci ceva de genul mingie de gimnastica. Nu stiu din pacate de unde o poti comanda eu am luat-o din "greseala" ( eu nu am vrut-o dar pretul m-a incantat ) de la reduceri cu 3 €. Am folosit-o la inceputul sarcinii era comoda pe post de scaun, dar in ultimul timp nu m-am mai incumentat pe ea. Si aici e nelipsita din sala de nasteri!

36fix Yannisa Milena & 23kg in +

Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, parca tu intrebai de ceai. E foarte bun al tau, chiar daca are mai multe ingrediente, toate sunt ok din cate stiu eu.
Urmy, felicitari pt. vestile bune si un bebelus atat de mare.
Alinus, sa ai mare grija, sa nu faci efort deloc in perioada asta. Cu pipi-ul la borcan e comic intr-adevar dar eu te inteleg.
Ancasilv, ma bucur ca ne-ai mai scris, chiar ma intrebam ce mai faci.
Have, chiar ca vei naste usor cu asa dilatatie mare deja. Eu stiu ca de la dilatatie 4 cm deja se poate monta peridurala, iar tu pana aici nici n-ai simtit dureri. Super asa!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hai ca am vorbit cu Alina si am detalii mai multe: bebe Olivia s-a nascut de 3600 g si 49 cm. Restul detaliilor o sa vi le dea Alina, cind revine acasa. V-am pupat!

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by kriss79
fetelor, pe la cate sapt. se face control pe masa? ca sa fiu pregatatita..ca nu am mai ajuns la epilat, iar cu lama nu prea vreau sa ma fac si nici nu mai vad ce si unde

Eu am facut de fiecare data control pe masa , dar se pare ca in Ro nu se face asa des. Deci eu am facut de 15x control pe masa la dr si inca de 6x in spital . Sigur au sa-ti spuna fetele, dar cred ca prin saptamana 36 e necesar!

36fix Yannisa Milena & 23kg in +

Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput