Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu stiu daca mai apuc sa postez pana schimbati capitolul.

Alinus, eu nu mi-am dat seama la Alex cand s-a coborat burta. Mama zice ca nici acum nu e coborata, insa nici nu inteleg unde ar putea sa mai coboare, iar BB mai jos de cat este nu cred ca are unde sa se duca, decat sa iasa. Cu urina...stii de cand ma vaicaresc si eu de aceeasi problema pe aici. Nu chiar la 5 min, dar se mai intampla.

Tomasa, acum inteleg de ce erati pe aici. Lamurita. Lasa ca ne vedem noi candva. Nu stiu ce sa mai zic de mamicile perfecte...stii ca eu mai vorbesc cu cate o prietena care imi spune ca ea are rabdare, ca asa si pe dincolo. Nu stiu daca spune adevarul sau mai si exagereaza calitatile ei. In fine...cam asta sunt, si incerc sa corectez ce pot.

Felicitari Alina si refacere rapida! Sa va traiasca minunea, sa aiba parte de sanatate, bucurii si noroc!

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Da, Nana, poti sa il bei linistita.
Tomasa, vreau, nu vreau, ma plimb pentru ca nu se mai poate asa. Fiecare zi care trece si sunt tot 2 in 1 ma apropie de cezariana tot mai mult. In seara asta am iar program de plimbat si de baie. Sa vedem daca se intampla ceva.

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Sim, tocmai m-a sunat sotul sa imi spuna ca are un coleg care se lauda ca de cate ori a sunat o gravida spre final sa o intrebe ce mai face, a nascut tipa a doua zi. Si m-a intrebat daca vreau vreun apel. Ii dau numarul tau de telefon?

Rox 38+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Sim, tocmai m-a sunat sotul sa imi spuna ca are un coleg care se lauda ca de cate ori a sunat o gravida spre final sa o intrebe ce mai face, a nascut tipa a doua zi. Si m-a intrebat daca vreau vreun apel. Ii dau numarul tau de telefon?

Rox 38+

Daaaaaaa
Dar sa ma sune azi. Cica maine ar trebui sa nasc dupa previziunile colegei de servici a maica-mii , asa ca as vrea sa fiu sigura.

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Stati asa un minutel sa fac un nou capitol.

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sim, iti tin pumnii sa se hotarasca Stefan si sa vina pe lume ca sa reusesti sa-l nasti natural.
Balbina, iti multumim din suflet pt. vesti.
Rox, asta sigur, ca doar nu au intrat zilele in sac.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria

Mergi la inceput

Have, pai la dilatare 4 cm mai spera sa te vada saptamana viitoare?

Ana, abia asteptam pozele!

Sim, eu o sa apelez la omul cu pricina in ultima instanta. Asa s-a laudat si nasa ca le "naste" pe toate gravidele in 9 luni care o viziteaza sau care sunt vizitate de ei, si uite ca la mine nu i-a mers. Maine e o zi buna de nascut...eu am refuzat telefonul azi, am zis sa vad controlul de maine, dar de fapt mai bine nasc maine si sambata sunt acasa. Dar sunt 38 de grade maine...eu nu nasc decat cu AC langa mine. Apropos, daca am avut tensiune mare de la caldura, cum naiba sa nasc fara probleme cu tensiunea in saloanele alea incinse din spital?

Rox 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Tomasa, acum inteleg de ce erati pe aici. Lamurita. Lasa ca ne vedem noi candva. Nu stiu ce sa mai zic de mamicile perfecte...stii ca eu mai vorbesc cu cate o prietena care imi spune ca ea are rabdare, ca asa si pe dincolo. Nu stiu daca spune adevarul sau mai si exagereaza calitatile ei. In fine...cam asta sunt, si incerc sa corectez ce pot.

Rox 38+

Rox, sa fim serioase! Cine nu are astfel de prietene perfecte ? Vorba sa fie...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by miaunici

Annisia sa tii ca eu sunt dispusa sa astept si mai mult. Nu ma grabesc deloc cu nascutul Parca as vrea sa treaca si caldura asta, dar nu de alta dar mi-e rusine de mine, transpir in continuu, pune doctorul mana pe mine si eu sunt jilava??? Offf ce am fost si ce-am ajuns?!

:)) ai fost tare
ce mai conteaza caldura, de la efortul de nastere oricum o sa fii transpirata toata Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou AICI

Mergi la inceput