Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

felicitari alina!

oare ne-o anunta cineva si despre afibebe?

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Alina . Un bebita sanatos si mancacios!!!

isabeluta34+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

La voi cand a coborat burtica?

La mine nu a coborat inca si chiar azi noapte am zis ca mor de la arsuri si din lipsa de aer, parca nu mi-a mai ramas loc deloc pt stomac si pt respirat :(( Sper si eu sa-mi coboare saptamana asta ca asa am citit ca ar fi normal, in sapt 36+.

36fix Yannisa Milena & 23kg in +

Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, ceaiul ala il beau neindulcit, dar eu de obicei beau ceaiul asa. Oricum, e foarte placut aromat. La inceput beam o cana pe zi, acum am trecut la 2. Inca nu il pregatesc la oala

Edit: de cand beau, am observat ca au aparut picaturi de colostru. Nu curge suvoaie, dar e ceva fata de nimic.

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Alinkav, felicitari pentru mica printzesa !!!
Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna !

Luy 38 + cu Maria

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Eu tocmai am venit din oras...am facut prelevarea si pentru culturile din col. Ma doare si acu` de la departatoarele alea. Imi venea sa o bat pe asistenta dupa ce am coborat de pe masa. Era femeia la o mica barfa si am deranjat-o. Off!
Acum ma duc sa mai fac un dus ca nu mai tine nenica sunt fleasca!

isabeluta34+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Acum la TV : mama la 56 de ani, a nascut ieri in Brasov o fetita de 3 kg sanatoasa si frumoasa.

Luy 38 + cu Maria

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ramonaiani .

Alina
, sa iti traiasca minunea, sa fie sanatoasa iar tu sa ai laptic mult ptr ea!

Sim, deci nu are nimic daca ceaiul meu contine fenicul, chimen, anason si musetel? Ca m-as apuca si eu de baut!

Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HaveF8 spune:

Salut gagici,

Uite ca mai revin si eu cu ceva informatii. Dar inainte de toate le felicit pe toate fericitele mamici care-si tin deja minunile in brate. Nu stiu care-s sansele ca sa citeasca si ele aceste urari...la cat sunt de ocupate acum, nu cred ca mai au timp sa "rasfoiasca" zecile de mesaje primite dar....inca o data sa aveti parte de copii sanatosi si sa va fie sufletele linistite intr-o viata armonioasa.

Acum despre mine cateva noutati. Abia am venit de la consult si se pare ca la 38s si 4 z sunt deja dilatata aproape 4cm. Mi sa-a spus ca voi avea un travaliu destul de scurt. Martea viitoare dimineata urmeaza sa ma duc iarasi la control (daca nu nasc intre timp) iar noaptea la 12 imi vor induce nasterea, ca Miercuri dimineata sa nasc cand vine doctoritza. Deci probabil ca voi avea pe bebelina pe 29 August. Acum sa vad daca nu vine ea de buna voie pana Miercurea viitoare. In rest sunt bine, am contractii normale fara dureri, am pus 12 kg , n-am pierudt nici dop...pe bebelina o apuca gimnastica seara cand ma culc si-o tine vreo ora...
Gata, cam atat, eu raman in umbra si continui sa citesc despre voi si intalnirile pe la inghetate si prajituri, despre cine mai vine cu noutati de pe la consult sau cine mai pleaca sa nasca.
Va pup

HaveF8 38s4z Ana Martina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Alinkav, sa-ti traiasca fetita, recuperare usoara!

Eu cred ca am inceput sa-mi pierd dopul... Adicatalea ma destup.

Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput