Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si pupici la fete

eu azi am lenevit, am avut musafiri, au venit fetele mele si ne-am palavragit ele la cafea eu suc, nu beau decat o cafeluta pe zi dimineata , a fost tare bine, nu ne vazusem de mult asa in grup, acum il astept pe tati sa vina acasa, saracul a fost stresat azi tot timpul a sunat sa vada daca sunt bine si nu treb sa plec la spital

maine dimineata ma duc si eu la dr. abia astept sa vad ce-mi zice daca mai am mult pana vad bebelina, oricum maxim cred ca poate sa mai fie vreo sapt jumate, ca nu o sta fata in burta pana se marita

Ana sa te bucuri de cadou si sa fii fericita
Afibebe multa bafta

poze
38+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by slippers76
Azi mi-am primit si eu cadoul de Sfanta Maria, cu intarziere ce-i drept, dar a meritat. Am primit un aparat foto nou nout suuuper cool si super meserias si suuuuper suuuper!!!!

Sa-l folosesti sanatoasa si sa ne arati si noua poze frumoase!

36fix Yannisa Milena & 23kg in +

Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Intru sa va spun ultimele vesti.

in sapt. 32, bb avea 2 kg, acum , la 35 sapt. si 3 zile cantareste 3,160. Nu e mare? Desi initial dpn-ul era 23 septembrie, apoi 25 septembrie, 21 si ultima oara 19 septembrie, se pare ca momentan s-a schimbat pt 15 sept. Ma mai duc la control pe 3 septembrie, daca bb creste in ritmul asta parca vad ca pe 8-9 sept. o sa fac cezariana.

in rest, colul e inchis, si bb e f bine pozitionat.

Pupici, ma duc sa citesc, am de recuperat 6 capitole.

urmychance36baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Salutare -dutelor, proaspetelor mamici si celor ce se afla pe ultima suta de metri!

Mie mi-a mers netul in draci astazi, apoi au venit sa-mi reconfigureze routerul.
Apoi am cautat de zor articole, sa-mi studiez noua stare, VERDICT: BURTICA MEA A COBORAT!

Din noaptea nuntii am inceput sa am asa o stare de apasare profunda, parca-l tzin pe bebe in palma cand pun mana la fofo, si ce e mai rau...urinez cate 2 picaturi la fiecare 5 minute.

Acum nu mai cobor din pat decat pt mersul la baie. Si seara, cand obosesc dupa atatea ture la baie... am gasit solutia....veti rade, dar fac pipi la borcan, si pun capacul.

Si forma burticii s-a schimbat, e mai rotunda in partea de jos, respir mai usor, nu am mai avut arsuri deloc saptamana asta, parca si pot manca mai mult.
Si vorba babelor, imi incape lejer palma intre burta si sani.

Am citit ca aceasta angajare a lui bebe are loc inaintea nasterii cu 2-4 saptamani la prima sarcina.

La voi cand a coborat burtica?

Da Miaunici, intr-adevar m-am mobilizat pt nunta asta, si nu regret cu nimic. Acum sunt doar ingrijorata. Deocamdata nu am medic pana sambata.

Foto nashit

Alinus 32s cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

A nascut Alina azi pe la prinz, ura! Si ea, si fetita sint bine, mai multe detalii inca nu stiu. Nasterea a fost prin cezariana. Cum aflu ceva nou, va mai anunt.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Nana mie mi-a spus moasa ca ceaiul de fenicul stimuleaza lactatia, si cel de menta o inhiba.
Si am probat-o chiar: in spital am baut numai ceai de fenicul (o cana pe zi, ca pe urma dadeam in furia laptelui) si au aparut (in sfarsit si la mine) primele picaturi de colostru.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Bravo Alinuta, sa fiti sanatoase amandoua... sa-ti traiasca fetita, tu sa te refaci repede...

Asa creste puiul meu
Rodica 36+
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Balbina

A nascut Alina azi pe la prinz, ura! Si ea, si fetita sint bine, mai multe detalii inca nu stiu. Nasterea a fost prin cezariana. Cum aflu ceva nou, va mai anunt.

FELICITARI!

36fix Yannisa Milena & 23kg in +

Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Revenim... Am citit ca ati reusit sa dormiti dupa-amiaza si am incercat si eu, dar n-am fost asa norocoasa, e prea cald .
Ana, ce cadou frumos ! Trebuie sa faci muuuulte poze cand vine bebe Vlad, cu amandoi puiutii !
prisi, va sa zica azi ai socializat , foarte frumos ! Asteptam vesti maine de la tine, dupa ce te intorci de la doctor. Hai ca nu mai e mult nici la tine... Parca vad ca saptamana viitoare o sa ploua cu bebelusi...
Aha, vad ca si mandarinutza primeste vizite... Bravo, profitati acum, ca nu stiu cat o sa va mai arda dupa ce vine bebe.
Roxana, sa-ti fie de bine balaceala !
Teodora, noroc ca te mai "zgandare" Roxana, ca vad ca nu ne mai bagi in seama, nu ne-ai mai scris de mult ce mai face Mihnutzu
tomasa, fata sa-i treaca deprimarea !
Aaaaa, Sim, voiam sa te intreb, tu indulcesti ceaiul de chimen si anason ? Ma gandesc sa incep si eu sa beau din seara asta, sa stimulam acolo ce e de stimulat, poate sambata am o surpriza si am laptic sa-i dau printzesei ( eu sunt optimista, ce vreti ! )
Chiar asa, fetele care au facut cezariana, o sa fiu operata probabil dimineata, in ziua aia ce am voie sa beau/sa mananc ? Ma gandesc ca o sa mi se faca totusi foame, ca na, n-o sa mai mananc de vineri... In afara de ceai si supa ce as avea voie ? Sa-i las sotului instructiuni...

Luy 38 + cu Maria

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

hai sa punem majoretele la treaba pentru Afibebe, care acum ar trebui sa fie in operatie, daca nu cumva e gata....

Afibebe!!!

Asa creste puiul meu
Rodica 36+
AMR 3 sapt

Mergi la inceput