Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 27

miaunici spune:
Annisia sa tii ca eu sunt dispusa sa astept si mai mult. Nu ma grabesc deloc cu nascutul Parca as vrea sa treaca si caldura asta, dar nu de alta dar mi-e rusine de mine, transpir in continuu, pune doctorul mana pe mine si eu sunt jilava??? Offf ce am fost si ce-am ajuns?!

youngrita200 spune:
Rodicamaries.... uraaaa! Mai e cineva din Baia Mare! Eu sunt rita si am 34 de saptamani... sau 33. Nu se stie exact! Dar suntem bine si fericite... o sa fie fetita. Spune-mi despre tine!
rita [34]

mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Voi va odihniti sau munciti, ca prea slaba miscarea la ora asta.
Teodora, esti ok? Nu ai mai dat semne de ceva timp, ti-a picat rau vizita la mine?
Rox38+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Nu,iubita,nu mi-a picat deloc greu,chiar mi-a priit si-am savurat-o pe deplin...
Doar ca eu te ,,pandesc '' cind scrii dimineata,sa vad cind te trezesti si atunci cind anunti fetele ca te culci,sau o culci pe Alex,doar eu cu trrrrrrrr nu-ti trebe'

Da-mi tu un semn cind poti vb. si te sun cu ffff mare placere!
Plus ca mai apar pb.la servici care-mi taie elanul de telefoane

Felicitari ,Lia!
Revin......
Teodora

http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

carpatina spune:
quote:
Originally posted by miaunici
dar mi-e rusine de mine, transpir in continuu, pune doctorul mana pe mine si eu sunt jilava??? Offf ce am fost si ce-am ajuns?!
Mai.. ce de probleme iti faci... Tu crezi ca in gerul Bobotezei de-ai fi n-ai mai transpira de durere/efort atunci cand va fi sa nasti?
Si-apoi ma gandesc ca doctorul are si el manusi in maini...

rodicamaries spune:
Youngrita, si eu ma bucur ca mai e cineva din Baia Mare.
Iti scriu pe PM adresa mea de mess si mai vb.
Ps: azi nu mi-a mers messengeru deloc... s-ar putea sa nu putem vb azi...
Pupici.
Asa creste puiul meu
Rodica 36+
AMR 3 sapt

miaunici spune:
Carpatina multam de incurajari Evident ca in acele momente numai la transpiratie nu cred ca ma voi gandi.

tomasa spune:
Rox, eram acolo la cumparaturi pt. ca viitoarea casa e in Mogosoaia, asa ca ne convine sa luam din zona, sa nu platim mult transporturile. Cat despre faza cu mamele mereu blande si suave si intelegatoare, mereu cu nervii neclintiti si zambet larg pe buze chiar cred ca e o utopie, poate se intampla intr-o viata ideala. Doar in reclame vezi asa ceva...din pacate insa pt. ca bine ar fi de ar fi posibil. Din pacate suntem si noi oameni si avem limite.
Carpatina, dupa ce ca suntem cam de aceeasi varsta a sarcinii avem si fetele pelviene amandoua. Nici a mea nu era intoarsa la eco de 32 de sapt. dar nu-mi pasa prea tare ca oricum pe burta mea scrie mare CEZA.
Miaunici, cu multa placere. Sincer eu am si uitat despre ce era vorba.
Cand ma gandesc ca Afibebe e in operatie...
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+
Maria

Roxana_G spune:
Teodora, tu poti suna oricand. Telefonul meu este pe silent cand dorm eu sau doarme Alex, asa ca nu exista nici un risc sa deranjezi. Daca suni si nu raspund inseamna ca e pe silent, sau in cazuri mai rare sunt pe alt etaj si ma misc mai greu pana la el. Dar chiar te rog sa suni cand vrei, ca nu ai cum sa deranjezi.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

mandarinutza spune:
Buna seara fetelor!
Alinkav si Afibebe
Afibebe scrisese ca la ora 18 era programta cezariana. Ne gandim la tine!
Eu am iesit azi prin oras cu sotul, tare cald. Acum, el a plecat la Constanta cu serviciul si se intoarce maine. Dar astept o prietena in vizita.
Mandarinutza 37+
Antonia Maria
Poze

slippers76 spune:
Mie nu mi-a mers DC pana acum. Nu stiu ce s-a intamplat!
Azi mi-am primit si eu cadoul de Sfanta Maria, cu intarziere ce-i drept, dar a meritat. Am primit un aparat foto nou nout suuuper cool si super meserias si suuuuper suuuper!!!!
Ana 37+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica