Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 22
Yaia spune:
Buna fetelor!
Eu sunt putin cam suparata azi. Dar o sa-mi treaca mie!
Nastere usoara tuturor fetelor care merg la spital pentru acest lucru astazi. Tinem pumnii si asteptam vesti bune.
Irina 33+
Pinacolada spune:
Tomasa, Roxana-da e tare greu sa ne abtinem in fata piticilor! sunt momente in care nervii cedeaza....ei sunt exact cum bine zicea tomasa la faza de MIAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Iar noi....NO COMMENT!
am ridicat si eu tonul la al meu baiat si l-am starns mai tare de mana-de nu s-a pus pe un plans, da din ala cu lacrimi si sughituri de nu mai stiam cum sa-l opresc..............................horror, ma luase si pe mine plansu' dupa aia! Distractie maxima ce sa mai!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Sabina spune:
Balbina, dar de ce nu treci pe la noi sa ne mai zici una alta? tu cand ai termen, si ce ai, baitele sau fetita?
Afibebe, ma bucur mult ca ai gasit galactogil!! Iti tin pumnii pe azi!
Alinakav, chiar ma intrebam ce mai e cu tine!! bafta azi!!!
eu belferesc azi , am dormit pana la 11 dupa care stateam cu picoarele in sus, ce curfatenie, Tomasa, sunt o lenesa:D
insa am aflat ca tre sa rezolv cu schimbatul chiuvetei, singurica, ai mei au plecat la 7.30 dimineata.... si asta cat de urgent.Astept sa primesc info de la o prietena care sti un instalator bun.Voi stiti pe cineva? deci Tomasa, te-am invitat la mine si acu ma eschivez pt ca s-a ivit nenorocirea asta, e un racord stricat la apa calda...daca nu mi-o inchidea sotul inainte sa plece cica eram in pericol sa ma inund cu apa fierbinte.Brrrrrrrrr. sper sa rezolv f f repede.
Luy, chiar ca mai ai ATAT de putin:)
Marunzika, la bine bb e tot cu 2 saptamani in urma:)in loc de 37 sapt, arata de 35.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Gabriela77 spune:
Roxana, stai tu cuminte, tot iti arde de prostii? Ei, bine, te iertam, hai fie inca o baie in piscina! Ca oricum, ai liber la nascut! Sa stii ca i-am mai facut o lista sotului, nu ca ar fi fost musai, doar asa sa ma simt si eu razbunata! Se intoarce pe vineri! Minunat!
Ana, ce sa fac? Nasol, singura. Ma consolez ca nu da Sara semne de a iesi, si sigur asteptam doctoral si…sotul!Tot doare capul? Sa stii ca si eu am fugit de medicamente ca de drac, dar cnd aveam migrene din astea groaznice luam cate jumate de paracetamol!
Luy, a inceput pt tine numaratoarea inversa…Punem majoretele la treaba?
Bee, vai, vai, si eu am tras o tranta, usoara ce-I drept in sarcian asta si tare m-am speriat. Ai grija, te rog!
Si mai am un stres, eu nu stiu Dom'le cand o sa scap de candida asta pe limba, ca nu o mai suport de nici o culoare! Desi, fara tratament, vad ca nici o sansa!Am incercat cu bicarbonat, glicerina boraxata,homeopate, nimik.........offffffffffff....vreau si eu o limba frumoasa!
Gabriela 36+ Sara
Sabina spune:
Roxana, la interfon era nenea de la Cargus. Mi-a adus cutia ce contine kitul de recoltare celule stem:)
Yeeee.
uite, la mine scrie pe ea sa nu o deschid si sa o pastrez la temperatura camerei.
Bee, la prima sartcina primele 12 saptamani le-am petrecut la nemti, ca aveam o bursa Erasmus, eram anu 4 de facultate.
si am luat o tranta pe stradaaaaa, m-a vazut nenea ala cu genuchii vineti, s-a speriat cred, ca oi fi batuta acasa.
cand s-a lamurit ce si cum imi zice: eh, shade fuer die strasse:)))
(adica, pacat de strada)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Happiness_4_us spune:
Afibebe
Alinkav
Balbina , multumim din suflet pentru vesti! TE asteptam cu noutati! Pupici si sarcina usoara in continuare!
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Annisia, ce harnicutza te facusi, bre! Cat despre pozici, arati beton, in sensul ca ai doar burtzoaca, uriasa ce-i drept deci clar o sa iasa un grasunel de acolo. SI stai linistita ca eu sunt convinsa ca o sa iti revii repede dupa sarcina, ca asa mi se pare mie, ca doar burta e de tine. Spor la treaba si sa nu te obosesti prea tare!
Luy, doamne ce putin mai ai! Sa dea DD sa ai un travaliu scurt si o nastere usoara!
Andreea, grasunel ! CE misto! Mai ai si tu putin!
Yaia, nu mai fii suparatzica, ca-i face rau . Haide fruntea sus!
Cand citesc ca v-ati pus pe treaba, realizez cat de putin mai avem pana o sa ne vedem minunile.
Noi azi am fost la moasa. Totul e ok si pare in grafic insa eu cu obsesia mea, vreau sa fac o ultima ecografie inainte de nastere si asta ptr ca nu am mai facut din sapt 19 cand am facut morfofetala. Vreau sa stau eu linistita ca bub e bine, ca nu are cordonul dupa gat, si alte scenarii de-ale mele. Asa ca azi sunam la clinica sa facem programarea.
Pupici, ma apuc de citit din urma!
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
isabeluta spune:
Roxana, Tomasa multumesc mult pentru sfaturi. Eu chiar nu vreau sa ii iau hainute, paturici si altele cu sintetic, de-asta eram in dilema cu paturica groasa. Mai bine iau pilota cum ati zis si ii fac o fata de bumbacel si am rezolvat.
Danuta am incercat si eu la canicula trecuta cu picioarele in apa rece si m-am lecuit. Mai bine un dush caldut si piciorusele sus pe un prosop rulat sau o paturica. Eu fac asta si acum si mai ales cand dorm imi pun un rulou din asta la picioruse. Nu e tratamnetul ideal dar merge. Am incercat cu ceai pentru picioare usoare de la Fares, dar nu am simtit imbunatatiri asa ca am renuntat. Poate tu ai mai mult succes decat mine!
isabeluta34+
bebita
carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
vreau sa fac o ultima ecografie inainte de nastere si asta ptr ca nu am mai facut din sapt 19 cand am facut morfofetala. Vreau sa stau eu linistita ca bub e bine, ca nu are cordonul dupa gat, si alte scenarii de-ale mele. Asa ca azi sunam la clinica sa facem programarea.
Pai si atunci de unde stii ca Razvan s-a intors in saptamana 33 cum ii ziceai ieri Ancai Dragoman?
33+ cu Ioana
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by NanaMotoc
vreau sa fac o ultima ecografie inainte de nastere si asta ptr ca nu am mai facut din sapt 19 cand am facut morfofetala. Vreau sa stau eu linistita ca bub e bine, ca nu are cordonul dupa gat, si alte scenarii de-ale mele. Asa ca azi sunam la clinica sa facem programarea.
Pai si atunci de unde stii ca Razvan s-a intors in saptamana 33 cum ii ziceai ieri Ancai Dragoman?
33+ cu Ioana
Din controlul de la moasa care ma pipaie pe burta si o masoara de zici ca vrea sa-l scoate pe Razvan. Cand am fost la control in sapt 33, atunci mi-a zis ca s-a intors si mi-a demonstrat cu aparatul de ascultat inimioara lui bub. Intr-adevar asa era.
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!