Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 21
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by luy
'Neataaaaaa !
Am revenit pe baricade, ieri n-am mai apucat sa scriu, am trebaluit toata ziua, in ciuda caldurii. Oricum, cel mai important lucru din ceea ce am facut ieri este ca am fost aseara la nenea doctorul. Ne-a spus ca bebelina are 3 kg si pentru ca aveam burta ca un pietroi m-a intrebat daca am mai avut contractii ( deci aia era intr-adevar contractie ! ). I-am zis ca da si atunci a concluzionat ca se pregateste de intalnire...
Asa ca sambata dimineata, la ora 8.30, ne prezentam frumusel la spital cu bagajelul in dinti ( nu in cei proprii, ci in cei ai taticului ) !!!!!
Si marti vom fi acasa, cu printzesa in brate !
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
... am intrat in fibrilatie...
Luy 38 + cu Maria
AMR 3 zile
Vai, Luy, ce frumos...Bravo, pt vestile bune!
Gabriela 36+ Sara
luy spune:
quote:
Originally posted by mami25_7
Imi spune si mie cineva cum se pun majortele acolo???
Scrii majoreta intre paranteze drepte adica [ majoreta ] , dar fara spatiile alea pe care le-am pus eu intre paranteze si cuvantul "majoreta"
Luy 38 + cu Maria
AMR 3 zile
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by mami25_7
Imi spune si mie cineva cum se pun majortele acolo???
Intri in Show Entire Smile List si de acolo bifezi 'majoreta'
Dana +33s
luy spune:
Bee, ooooof, cazatura iti trebuia tie ? Uite aici , sa treaca mai repede. Bine ca nu te-ai lovit, dar nu stiu ce sa zic, umbla si tu mai cu grija, mai "ca pe coji de nuca", daca esti predispusa spre accidente.
Multumesc mult fetelor pt aprecierile cu privire la coafura, vedeti ca am simtit eu ca momentul Z este aproape si m-am pregatit, sa ma gaseasca bebelina aranjata, sa-i placa de mamica ei
Ati scris asa de mult ca nici nu mai stiu ce voiam sa zic fiecareia... Oricum cate un pentru fiecare, si pentru cele mai deprimate, si pentru cele cu dureri, si pentru cele cu muuuuulte intrebari despre cum se vor descurca cu bebe, si pentru cele vesele, precum si pentru cele care asteapta sa nasca in curand...
Sim, buna dimineata ! Tot 2 in 1 ? Daca nu se grabeste bebe Stefan zilele astea, o sa i-o ia Maria mea inainte
Andreea, ce bebelin grasunel ai !!! Pai daca ajungi la DPN o sa depaseasca 4 kg, o sa-i faca deja concurenta Mirunei, fetitei Liei. A mea o sa aiba probabil putin peste 3 kg, o sa fie o silfida prin comparatie !
Roxana, daca ai dureri stai potolita la racoare in casa, lasa piscina !
Si mie mi s-au umflat mainile si ma dor cand strang pumnul, dar nu-mi pasaaaaa, viata-i atat de frumoasaaaaaaa.... (vorba cantecului )
Ma duc sa termin de spalat husele de la carucior ( am spalat ieri o parte, mai am 2 azi ). Eu caruciorul l-am primit de la o prietena foarte buna, a fost folosit mai putin de 1 an si e in perfecta stare, dar tot trebuia curatat.
Sa aveti o zi frumoasa !
Luy 38 + cu Maria
AMR 3 zile
Roxana_G spune:
Andreea, chiar ca ai un BB mare. Poate nasti pana pe 4 sept, e cam ciudat sa faci analize cu o zi inainte, dar stie medicul ce stie.
Tomasa, cred ca este si caldura. Te admir mult ca te abtii in fata lui Tudor, eu am niste iesiri cu biata Alex. Noroc ca acum e mama toata ziua la mine, si stau singura cu ea numai seara.
Deci la Sabina mergi in vizita si la mine nu?
Gabi, trebuia sa ii mai faci o lista de cumparaturi sotului. Cand se intoarce?
Annisia, zau o sa stii cand sunt cotractiile de nastere. Crede-ma! Asta ma obseda si pe mine prima data, dar mi-am dat seama. Si daca te consoleaza, eu ma mai intreb si acum daca mi-as da seama. Dar iubita, daca ar fi asa usor sa nici nu ne prindem ca nastem, ce bine ar mai fi.
Alinakav! Nastere usoara si BB sanatos!
Isabeluta, nu lua haine de corp din materiale sintetice, cele de exterior pot fi si combinatii. Cat despre paturica, nu prea am experienta, ca fie-mea nu a stat invelita neam, desi era miezul iernii. Am o pilota de la set si o paturica de bumbacel, si cred ca am una combinata. Sa vedem BB2 ce va dori.
Luy, woooooow, mai sunt doar 3 zile? Nu imi vine sa cred. Iuhuuuu! O sa fie bine, sunt sigura, dar sa nu intri in panica pana atunci. Si ma duc la piscina...mai mult decat sa nasc ce se poate intampla? Numai ca nu ma mai ncape nici un costum si ma tot intreb ce are daca intru in slip si in tricou.
Fetele m-am decis sa ma duc la piscina, apa ajuta oricum. Ma gandesc ca poate e ultima data, dupa ce nasc nu o sa prea pot. Asa ca va pupic si revin.
Sim, ce e cu tine? Nu am primit nici sms, esti ok?
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
tomasa spune:
Bee, ti-ai amintit bine, eu stau in Dristor, spre Campia Libertatii, chiar vis-a-vis de intrarea in IOR (AL Ioan Cuza mai nou). Fac cinci minute fix pana in parc si asta doar pt. ca traversez strada. Sunt insa la capatul lumii fata de Slippers, care e in Prelungirea Ghencea, mai departe una de alta era greu sa fim, asa ca fara masina nu ma incumet. Oricum, daca iesi cumva seara cu Ana pe noi ne gasesti aproape inevitabil. Dupa ora 20 sa zicem suntem negresit la "caluti" adica la locul cel mai aglomerat al parcului, chiar la fantani, la intrare. Tati sta dupa Tudor, iar eu pe o bancuta, atunci cand am noroc sa o gasesc libera.
Ai mare grija cu cazaturile, mai ales acum, pe ultima suta de metri.
Mami_25, vad ca ti-au explicat deja fetele cum sa faci cu majoretele.
Isabeluta, eu am luat paturica numai din bumbac. Celelalte sunt cu sintetic si mie nu-mi plac ca se incinge bb in ele, nu e caldura efectiva ce tin ele ci mai mult il fac sa transpire si sa raceasca. Pt. toamna sunt excelente si suficiente astea din bumbac 100% iar pt. la iarna iti recomand un sac de dormit, sunt minunate daca il obisnuiesti sa doarma asa, nu exista riscul sa se dezveleasca si nici nu stai cu grija ca se sufoca. Scutecele din finet eu le-am facut la Tudor de 1m pe 1m si le-am tivit. Mie una mi-au folosit mult de tot asa ca voi mai face cateva noi si pt. fetita, desi mi-au mai ramas de la tura 1.
Luy, ce putin mai ai si tu, draga de tine. Cred ca de-abia iti astepti Maria cea brunetica, frumoasa si dulce.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria
tomasa spune:
Rox, Sabina sta langa mine ...Eu in Dristor, ea in Iancului. La tine sigur nu pot ajunge pe caldura asta fara masina. Dar noi ne vom vizita sigur ca sper in curand vom fi vecine. Daca ai sti cat mi-as dori sa va vizitez pe tine sau pe Slippers si sa stau macar un pic la curte!
esti tare draguta ca te gandesti la mine si ai chef sa ma vezi, desi esti asa de aproape de nastere.
Danuta, si eu tot cu apa rece ma tratez. Umflaturile nu sunt neaparat vizibile, dar le simt clar la inele si cand strang pumnul. Iar talpile siogur sunt umflate si dureroase cand pasesc. Sper sa scapam repede de canicula asta, e super rea pt. gravide mari ca noi.
33+Maria
Marunzika spune:
carpatina sarut-mana pt aprecierea picturilor. Iar numele gargaritei l-am pus de azi la semnatura !
Sabina din pacate nu stiu cat cantareste bb acum, caci saptamana trecuta la eco dr mi-a spus ca e capul prea jos sa-l mai poata masura corect si din aceasta cauza nu-mi poate spune greutatea. Stiu doar ca la 30sapt si 5 zile avea 1480gr. Iar luni era cam cu 2 saptamani mai micuta la masuratori :(
Roxali caruciorul Chicco Ct 0.1 m-a costat 450 € Probabil in It e mai ieftinut!
Afibebe & Alinakav
danuta36 cred ca se gaseste si in Ro caruciorul de la Chicco, parca Sabina spunea ceva de el, poate stie ea mai mult. Si pt aprecierea pe care le-a pictat sotul pe burtoiul meu care a mai crescut cu 1 cm si masoara 98cm acum!
O zi linistita va doresc!
36fix Yannisa Milena & 23kg in +
Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
tomasa spune:
Rox, mai voiam sa-ti spun ca, din pacate, nu ma abtin mereu cu Tudor. De plans nu plang in fata lui dar mi se intampla si mie sa mai am iesiri desi ma condamn pt. asta si stiu prea bine ca nu am scuza. Desi sunt atat de gravida, de obosita si de irascibila, tot ar trebui sa ma pot controla. El este in general un copil tare cuminte si dulce, doar ca este la varsta imposibila a lui "nu" si a testatului de limite, deci chiar ar trebui sa ma abtin. Ma gandesc ca daca acum nu sunt in stare sa ma controlez ce ma fac atunci cand voi avea doi de ingrijit si impacat astfel incat sa nu se simta neglijat nici unul?
Nu stiu daca ce ti-am spus te face sa te simti mai bine dar macar poti fi convinsa ca, din pacate, nu esti singura ai carei nervi mai cedeaza .
Sim, nasti cumva pe ascuns? Sau dormi?
33+Maria
slippers76 spune:
Alinkav nastere usoara!
Luy, uite si tie in avans niste majorete:
Tomasa, promit sa nu nasc in urmatoarele 10 zile, asa cum mi-a trasat sarcini doctoritza. Asa ca sunt sanse sa ne vedem. Sper...
Bee, ai grija cu cazaturile.
Gabriela, tu tot singurica? Ce mai faci iubita?
Alinush, tu ma intrebai ieri ce tratament iau contra contractiilor: eu iau Duphaston, nu Gynipral. SI Diazepam am luat, dar numai trei zile, apoi am renuntat la el ca nu mai eram om.
Eu una nu stiu ce sa ma mai fac cu durerea de cap. L-as schimba! Vrea cineva un cap defect?
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica