Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cecilia, sa nu razi, dar sa stii ca si sotului tau i-ar fi bun un NoSpa. EU luam cand aveam crize de bila sau probleme de genul asta. Si Metroclopramid. Si tine-l putin la regim, ca nu se stie daca problema o fi pe baza de stress sau de la ceva ce a mancat si i-a picat rau.
Tomasa, la tine capatul lumii nu-i prin Dristor sau Titan? Tu nu-l scoti pe Tudor in IOR? CA eu parca asa tineam minte. Si ma tot uit seara luuung poate va vad. DAr in nebunia aia mi se pare ca-s singura burtoasa cu un copil mic. Gata depresia, nu?
Si cum sunt rau defazata cu problemele arzatoare din zona, hai sa vad ce-mi amintesc.
Alinush, am vazut pozele de nashica! Foarte draguta ai fost! Si rochia ta, nu e ceea ce ziceam eu "rochie de nasha", ci muuult mai draguta. SI nicidecum grena (visinie, rosu inchis sau ce mai stiam eu) ci sa zicem "trandafirie". Oricum foarte reusita. Ma bucur ca ai rezistat eroic.
Luy, sa-ti fie de bine noua coafura (care pana am apucat eu sa vad pozele, s-a mai si invechit)! Esti pregatita pentru bebelusha.
Sabina, sunt sigura ca bebe Gheo, poate sa-ti faca vreo surpriza cu 300 si ceva de grame in plus fata de estimari. Si oricum ar fi, il faci tu mare, la cat de dedicata cauzei (alaptarii) esti. Si eu sunt foarte decisa sa nu ma las si sa alaptez cat mai mult, mai ales ca fetita mea (care in curand va fi "cea mare") o sa fie un rezervor de virusi, pe care n-ash vrea sa-i colecteze si cel mic.
Despre noi? IEri am cazut pe scari. Nu e nici prima, nici ultima data cand fac traznaia asta. MI-am scrantit piciorul stang care e umflat si urat si mi-am julit piciorul drept. Dar in mare sunt ok. Mai putin ca-s disperata ca ma trezesc mereu pe jos. Ditamai femeia, am ambele picioare zdrelite (genunchiul stang era aranjat de la mare) mai ceva ca fii-mea. SI ma mai mir ca Ana mea e o impiedicata?

Bee 32+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

danuta36 ce de lucruri frumoase pt bb; mi-a placut "salopetica" mult si paturica aceea cu bamby :))

35+ & 23kg in +

Foto Burtika & Lucruri Garagrita
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Merci fainLucrusoarele astea mici de bebei sunt tare dragute,nici nu stii la ce sa te uiti intai...Mie mi-ar place un carucior ca al tau,dar pe aici n-am vazut.Faina ideea cu floricica de pe burtica..

Dana +33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

NASTERI USOARE!!!!
Alinkav
Afibebe

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

AFIBEBE & ALINKAV,nasteri usoare si bb-i sanatosi si mancaciosi,iar pt mamici refacere usoara.
AFIBEBE
ALINKAV

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Neata si de la noi!
Lia_B
Afibebe
Alinakav [majoreta
Nu stiu ce sa ma fac cu mine! Incep sa cred ca am o doza mare de inconstienta. Nu am luat nimic pentru BB doar un costumas si o jucarica. I-am pregatit cameruta e adevarat (perdea, tapet si chestii de-astea). Sper sa ma mobilizez saptamanile astea. Pentru mine la spital nu mai zic.
Fetele care au cumparat finet pentru scutece ajutati-ma si pe mine. Ce dimensiuni ar trebui sa aiba un scutecel si marginilor le-ati facut tiv sau doar feston sa nu se desire la spalat?
Paturici de bumbacel am vazut, dar am vazut si paturici mai groase cu x% poliester. Ati luat asa ceva? Eu m-am gandit sa nu ma arunc la haineute din materiale sintetice...Mamicile cu bb2. Au un sfat pentru un ca mine zabauc si stressat?

isabeluta34+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neataaaaaa !

Am revenit pe baricade, ieri n-am mai apucat sa scriu, am trebaluit toata ziua, in ciuda caldurii. Oricum, cel mai important lucru din ceea ce am facut ieri este ca am fost aseara la nenea doctorul. Ne-a spus ca bebelina are 3 kg si pentru ca aveam burta ca un pietroi m-a intrebat daca am mai avut contractii ( deci aia era intr-adevar contractie ! ). I-am zis ca da si atunci a concluzionat ca se pregateste de intalnire...
Asa ca sambata dimineata, la ora 8.30, ne prezentam frumusel la spital cu bagajelul in dinti ( nu in cei proprii, ci in cei ai taticului ) !!!!!
Si marti vom fi acasa, cu printzesa in brate !
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
... am intrat in fibrilatie...

Luy 38 + cu Maria

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Imi spune si mie cineva cum se pun majortele acolo???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. M-am trezit ce e drept de la 9, in afara de 2-3 treziri nocturne ptr pipi si papa, am dormit legat de la 12 noaptea la 9 dimineata.

Acum stau la racorica, desi ma tot bate gandul sa merg la piscina. Insa ma cam doare burta jos si parca tot am nevoie la baie. Sa vedem...

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Ahh!Tot eu!
Sabinaeroarea la echo 300 gr pentru bb-ul tau cel micut si finut nu e neaparat in minus, poate fi si in plus. Asa ca...
Eu cu vergeturile ma abtin. Am f putine, dar cumnata mea care nu avut vergeturi inainte de nastere, e plina acum. Cred ca depinde foarte mult de elasticitatea pielii din momentul sarcinii. Eu care nu am fost nici prea grasa, nici prea slaba inainte si pe deasupra mai am si o varsta suficient de "venerabila" nu-mi fac prea mari sperante. Sigur voi avea vergeturi si la urma urmei...nu-mi pasa daca am un BB sanatos si voios.

isabeluta34+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

ALINKAV iti doresc nastere usoara si refacere rapida!

Tomasa si eu de vreo doua zile sufar de 'umflare',a mainilor si mai ales a picioarelor,si nu stiu de la ce.Din ce am citit pe aici,pot fi mai multe motivele...Azi noapte mi-am bagat picioarele intr-un lighean cu apa rece,ca nu mai puteam merge,asa tare ma dureau gleznele.Azi vad ca s-au mai dezumflat putin.Tu cum esti?
Bee imi pare rau de patania ta.Ai grija sa nu te lovesti mai rau,Doamne fereste!

Dana +33s

Mergi la inceput