Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 23
Happiness_4_us spune:
Sabinule, referitor la ceaiuri. Am vazut ca ai scris ca e bine de baut ceai de chimen si anason. EU tot ce am si ce am gasit si aici , am gasit fie combinatia fenicul+chimen+anason sau fenicul+chimen+anason+musetel. Crezi ca e ok?
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Terrapin spune:
Afibebe, Alina nastere usoara!!!
Sabina, nu stiu daca mai tii minte dar cu cateva luni in urma am intrat si eu pe aici speriata de valorile mari la Ir si placenta imbatranita. Tu si fetele m-ati incurajat si mi-ati zis sa stau linistita ca va fi ok.
Adevarul e ca de atunci nu m-am mai gandit decat ca totul va fi bine si mi-am pus toata increderea in bebe ca va fi bine sanatos. Si uite ca acum in ultimele luni a crescut in greutate, dar chiar daca era mai micut tot nu mi-as fi pierdut increderea in el.
Inlatura si tu grijile si ai incredere ca bebe Gheo va veni pe lume sanatos, asta e tot ce conteaza.
Annisia, spune-mi si mie te rog de unde ai luat cosul acela cu manere pt. bebe si cat a costat? Imi place mult dar nu am mai vazut prin magazine...
35+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by NanaMotoc
vreau sa fac o ultima ecografie inainte de nastere si asta ptr ca nu am mai facut din sapt 19 cand am facut morfofetala. Vreau sa stau eu linistita ca bub e bine, ca nu are cordonul dupa gat, si alte scenarii de-ale mele. Asa ca azi sunam la clinica sa facem programarea.
Pupici, ma apuc de citit din urma!
Pai si atunci de unde stii ca Razvan s-a intors in saptamana 33 cum ii ziceai ieri Ancai Dragoman?
33+ cu Ioana
Din controlul de la moasa care ma pipaie pe burta si o masoara de zici ca vrea sa-l scoate pe Razvan. Cand am fost la control in sapt 33, atunci mi-a zis ca s-a intors si mi-a demonstrat cu aparatul de ascultat inimioara lui bub. Intr-adevar asa era.
Nu ma indoiesc ca era intors.. ca o fi avand mosa aia experienta.
Numai ca bb putea sa se intoarca inainte de data consultului cu saptamani bune... Din tot ce am citit eu, la prima sarcina, daca nu s-a intors pana in saptamana 32 slabe sanse sa se mai intoarca. Si cum a mea nu e inca intoarsa... citind ce ai scris tu, am zis ca poate or mai fi sanse...
33+ cu Ioana
carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Vreau sa stau eu linistita ca bub e bine, ca nu are cordonul dupa gat, si alte scenarii de-ale mele. Asa ca azi sunam la clinica sa facem programarea.
La voi nu se face echo la internare?
33+ cu Ioana
isabeluta spune:
Carpatinami-ai luat vorba din gura. Doar daca mergi saptamanla cla echo sau la o moasa priceputa poti stii exact cand s-a intors.
Eu una am aflat la echo la 33 saptamani ca e intors. Personal l-am simtit cu picioarele in ficat de prin sapt. 30, dar astea sunt doar presupuneri de-ale mele...
isabeluta34+
bebita
sim_stoian spune:
Hop si eu! M-am trezit pe la 10, am fost pana la Mall sa imi iau cate ceva de la Gima si am ajuns acasa topita de caldura . Nu mai pot dormi cum trebuie, m-am saturat de drumurile catre baie si frigider.
Luy, acusi punem majoretele la treaba si pentru tine. BB Stefan nu stiu ce are de gand, dimineata am avut 2 contractii de alea taioase rau, dar au trecut si altele nu am mai avut. Iar la Mall m-am dus pe jos...Plus ca aseara pe la 11 m-a scos sotul la plimbare si am tot mers vreo ora si tot nimic.
Roxana, spor la balaceala. Ce m-as baga si eu intr-o piscina sau la mare...
Tomasa, nu nasc pe ascuns, promit ca va anunt cand e cazul.
Alinkav
Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Yaia spune:
Nana, mersi de incurajare, uite pt. tine!
Carpatina, nici bebe meu nu e intors inca. Marti la eco mi-a zis ca daca nu se intoarce pana in sapt. 34, sa ma duc sa il intoarca ei la spital. Deci se pare ca mai are timp sa se intoarca. Eu nu prea vreau sa-l intoerca ei, dar nici cezariana nu ma incanta... Tot mai sper ca poate se intoarce, ca se misca mult zilele astea si pare sa aiba loc...inca.
Irina 33+
sim_stoian spune:
Isabeluta, scutecele le-am facut 1m * 1m si le-am tivit. Paturici am luat din bumbac, fara nimic sintetic in ele.
Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Yaia spune:
Si uite, pe internet zice ca in sapt. 31 ar trebui sa fie deja intors, dar daca nu e inca, nu panica, inca mai e destul timp pt. asta. Dar nu zice cat timp. Totusi, scrie ca in sapt. 35 e plina garsoniera si nu mai e loc. Asa ca inca mai putem spera!
Irina 33+
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Si uite, pe internet zice ca in sapt. 31 ar trebui sa fie deja intors, dar daca nu e inca, nu panica, inca mai e destul timp pt. asta. Dar nu zice cat timp. Totusi, scrie ca in sapt. 35 e plina garsoniera si nu mai e loc. Asa ca inca mai putem spera!
Irina 33+
Yaia, nu panic.. eu sunt OK cu cezariana..
De fapt mi-am dorit sa fac cezariana inca de la inceput.. Si acum, cu cate "bube" am in cap, pare solutia cea mai rationala. Sper sa priceapa si ginecologul.
33+ cu Ioana